Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 1
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

12 opic (2015) 

Tak tohle jsem teda nečekal. Zapomeňte na film, tohle je úplně jiné kafe. I když Bruce Willis je v roli Jamese Colea určitě lepší než tady ten herec, pořád je to super. Je to rozhodně téma, které se dá rozvinout na celý seriál. Mají dva roky na to, aby zabránili globální pandemii. James je vážně bouchač. Jeho tělo je neuvěřitelně vylepšené. Nic pro něj není problém. Ale ani po zabití zdánlivě hlavního záporáka se problém nevyřeší. Toho hraje klasicky Željko Ivanek. Na scénu později přichází Bledý muž a děj se komplikuje. Snad ani nevím, kde začít. No rozhodně je to neuvěřitelně zamotané a s každým dílem se všechno mění. Jeden paradox střídá druhý a vzniká a paralelní realita. Nakonec to všechno bylo dané a prostě se to muselo stát. Spoiler: Až na konci se dostanou do situace, kdy se jim podaří něco změnit. Finále je neuvěřitelně otevřené. Jinak doktorka Casandra Railly je docela kus. ;) Je trochu podobná na Nicole Kidman. Ve 2. sérii pokračuje boj proti 12-ti opicím a Svědkovi. Opět dojde ke spoustě šíleným věcem a vyvrcholí to skvělým finále. 3. série přináší další problémy a paradoxy. Nakonec je všechno úplně jinak, než jsme si mysleli. 4. a poslední série je tu, jedna část děje se odehrává v Praze. Nakonec vše dobřě dopadlo a na většinu otázek bylo odpovězeno. "Cestování časem by nevzniklo bez cestování časem." :D ()

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama