Reklama

Reklama

12 opic - Série 2

(série)
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 9 h 18 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Todd Stashwick, Emily Hampshire, Barbara Sukowa, Brendan Coyle, Demore Barnes, Andrew Gillies, Scottie Thompson (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (5)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dovolím si nesouhlasit se současnými komentáři a označím tuhle sérii jako velmi povedenou. Chápu, že někomu to může připadat zbytečně natahované, ale to většinou u takovýchto seriálů bývá - je totiž potřeba znát i ty nejmenší detaily, aby pak mohlo nastat skvělé rozuzlení. Série pár slabších míst měla, ale pořád to bylo skvělé. Některé epizody bych se nebál zařadit mezi sci-fi masterpieces (například epizoda 12 opic - Ukolébavka (S02E08) (epizoda) (2016)). Uvidím, co přinesou další série. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože velicí rád, musím poznamenat, že druhá řada je slušná sračka. Oproti první řadě, která se zrějmě držela předlohy, ale kterou jsem do tohoto okamžiku ještě neviděl, se řada druhá nedržela vůbec ničeho. Úplně jsem cítíl, jak autoři chtějí slušnou řadu první nějak natáhnout, ale jejich kreativita oproti autorovi předlohy je výrazně slabší. Ve druhé řadě úplně zabili samou alfu a omegu seriálu a to cestování časem. Teď si cestuje kde kdo a kde kam. Co se někde stalo nebo stane, se dalším skokem v čase mlže zase snadno odstát. Série postrádá hlavu patu. Postavy mění strany dobra a zla příliš snadno a často. Samotný cíl padouchů zničit čas mě přijde jako naprostá kravina. Čas jako živá bytost mě přijde jako další kravina. Seriál měl touto řadou skončit nějakým happyendem, ale jak bude pokračovat, tak zřejmě beze mne. Musel jsem se hodně přemoci, abych to dokoukal. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristé a režiséři musejí být magoři. Oproti První sérii plné nesmyslných dějových zvratů a vraždění se druhá série velmi slušně rozjela a zábavně si pohrávala se všemi těmi paradoxy a minulostí a postavy spolupracovaly a odhalovaly tajemství, někdo jim stále házel klacky pod nohy a bylo to zajímavé a koukatelné. No a ke konci se to zase zvrhne ve slabotu první série plné hádek a nesmyslných zvratů a velmi laciného a vynuceného zvratu, otevírající dveře k další sérii. Ale na to už fakt kašlu, takhle blbě nachytat se už znovu nenechám a autorům už nevěřím. Jestli by nebylo lepší, kdyby ústřední dvojice, které to celkem sluší, zůstala v těch šedesátých letech a seriál tím skončil. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že mi tenhle vlak ujel a už ho nechytnu, i kdybych chtěl. A já ho přitom celkem chytnout chci, ale mám s tím stále ty stejné problémy. Skákání v čase sem tam, často guláš, často hloupý scénář a nezajímavé postavy. ()

Galerie (140)

Reklama

Reklama