Reklama

Reklama

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Little Red Riding Hood“ není velké umění, ale není to jeden z těch snímků, kde bych měl úplně pocit, že to stojí za nic. „Little Red Riding Hood“ je film, na který se podle mého dalo koukat, a i když je celkový příběh takový dost prapodivný, jsou to právě ty jednotlivé scény, které se dají snést. K tomu je to místy i docela sexy, no a navíc jsou zde skvělé masky. ()

Larrysbride odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy se nadšeně těším na jakékoli hororové zfilmování klasických "pohádek" bratří Grimmů, a u Červené Karkulky tomu nebylo jinak. Ovšem b tomhle filmu je špatně vše. Od hodně zlého scénáře, přestože je v celém filmu prohozeno asi tak deset vět, přes příšerné obsazení až po vyloženě otravnou hudbu... ()

Reklama

entokr odpad!

všechny recenze uživatele

Totální debilní slátanina. Pokud se o něčem říká, že je béčkové, tak toto je minimálně zetkové. I přesto že jsem holka, se dalo v tomto filmu dívat asi jen na pěkné baby, které sem tam odhalily ňadra. Ubohé masky ubohý scénář, když už teda nějaký vyjímečně byl, ubohé úplně všechno. A ta hudba? Měla sem chuť si vyrvat bubínky z uší jak vyloženě otravná ta hudba je a snad ve 4 obměnách se furt dokola opakuje. Jasný odpad! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama