Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Středověká legenda praví, že když se drak podělí o své srdce se smrtelníkem, stane se onen člověk všemocným válečníkem. Jenže draci už jsou na pokraji vyhynutí a ten možná úplně poslední, pojmenovaný prostě Drak, žije ukryt před lovci za zdmi kláštera v péči mnicha Petera. Když ho objeví chudý osiřelý čeledín Geoff, rychle se s ním spřátelí. Mladík sní o tom, že se stane rytířem a bude konat hrdinské skutky, stejně jako jeho idol, Sir Osric. Ten však zdaleka není takový, za jakého ho bláhový Geoff považuje. Když jednou vezme Draka, aby se s ním proletěl kolem nádvoří, přitáhne na sebe pozornost nejen Osrica, který už dlouho ví, že drak by mu mohl pomoci k tomu, aby se stal nepřemožitelným vládcem, ale také orientálního kouzelníka Kwana s princeznou Lian, kteří doufají, že se jim podaří zabránit, aby Osric draka zneužil ke svým mocenským plánům. Osric totiž objevil dávné kouzlo, které ho učiní nepřemožitelným, a ze všech přísad už mu chybí jen jediná - dračí srdce. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

tron 

všechny recenze uživatele

Ešte horšie, ešte lacnejšie a ešte rodinnejšie, ako moja neobľúbená jednotka. Našťastie znova nechýbajú davové scény s dvadsiatimi štatistami a odpudivý televízny vzhľad. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Co říct o tomhle skvostu? Snad že s původním Dračím srdcem má společný jenom to, co by neměl. Neboli že si autoři vybrali několik dějových linek a drobností z předchozího příběhu a ty okopírovali a obalili to pseudoakční skořápkou z Dálnýho Východu. To kopírování předchozího děje bych jim odpustil, to mělo nějakou hlavu a patu. Ale to pitomý kungfu teda ne. Nechápu, že tohle "broadwayský kopání" pořád někam cpou. Příběh je klišé jedna báseň, od chlapce, který se chce stát rytířem a je tak zaslepený, že zlo rozpozná až na poslední chvíli, až po přestrojenou princeznu bojovnici se svým učitelem Metuzalémem a čestného a hodného draka, který je tím jediným pravým přítelem. Jediná nápaditá věc byl ten mladej kněz, když ho nafetovali, jenže zbytek, darmo mluvit. Záporák je vlastně až do určitýho okamžiku (a to docela nelogického a zbytečného zabití věrného nohsleda) spíš opravdovým klaďasem a dokonce tak i působí. Potom je to už jenom figurka v rukou všemocného scénáristy=debila. A konec snímku je tak pitomej, žejsem měl co dělat, abych se nepřihlásil následně do Superstar, v jakým jsem byl šoku. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Drak je hnusnej a hloupej, hlavní hrdina nesympatickej. Ukázané hrady vypadájí jako ze špatné omalovánky. Vlastně tu není nic dobrého, čeho bych se mohl chytit. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se na Dračí srdce 2 s vzpomínkou na skvělou jedničku, a kdybych byla po lobotomii a byla opilá, ano, myslím obě tyhle podmínky splnit zároveň, mohlo by mi to připadat jako dobrý film. Takhle to bylo hodně slabé a s hodnocením jdu ještě níž za to zklamání, které mi tenhle film připravil svým názvem. ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Drak chrlící, pardon, chtěl jsem říct prdící oheň. Tak to už bylo na mě moc. Opravdu debilní slátanina. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +hudba, postavy -některé bohužel nevyužité/// První dračí srdce byl překrásný film, přesně takový jaký má fantasy pohádka být. Pokračování příběhem navazuje tam kde jednička skončila a všeobecně působí levněji a tváří se jako menší film. Říka se, že 2x nevstoupíš do téže řeky, ale já jsem vstoupil rád. Skutečně, téměř vše kopíruje jedničku. Má to i výhody, nádherná hudba zůstala, příběh ústí celkem logicky, postav je hodně a mají zajímavý charakter...ovšem tady snad zamrzí nejvíc, že jejich potencíal nebyl využit uplně naplno. Ale i tak se jedná o pěknou fantasy, klidně si to dám potřetí, jen trošku velkolepěji.///Celkem 72%/// ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe tenhle slaboduchý nesmysl na první díl, kde bylo vše o několik tříd lepší. Podíval jsem se na to jen ze zvědavosti a já hlupák nekontroloval místní hodnocení. Teď bych řekl, že je ještě velmi mírné a divím se, že se ještě drží v modré. Zřejmě jsem příliš náročný divák. 10% ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Ztělesnění naprostého amaterismu. Žalostné efekty a velmi laciná produkce. Veškeré kouzlo jedničky se vytratilo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Srandička, ktorá akoby ignrovala svojho predchodcu. Drak je roztomilý, scenár slabučký. Filmík pre deti a (veľmi) unavených dospelých... ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který se s velkou trapností pokoušel navázat na úspěch předchozího filmu, který také nebyl žádným zázrakem, ale vedle téhle zbytečnosti, působí jako velkofilm. ()

JohnCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Snaží se to tvářit jako přímé pokračování, ale s původním filmem si to leda tak vytírá řiť. Tohle fakt nelze, prdící a flusající dráček vizuálně evokující levné televizní pohádky pro nejmenší ne-e. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prečo s týmto nevydareným pokračovaním strácať čas? Tak aspoň z toho dôvodu, aby sme sa pokochali našou nádhernou krajinou. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Vôbec nechápem tak nízkym hodnoteniam. Milý príbeh s ešte roztomilejším drakom. Jednotku som videl síce dávnejšie, ale pár fragmentov si z nej pamätám. No ani dvojka zas nebola taká zlá. Veľkú zásluhu na tom má prostredie Oravského hradu. Príbeh je o trochu slabší, no stále je to príjemný zážitok a jeden z najlepších filmov o drakoch. Avšak oproti jednotke tu máme aj jeden progres, a to v lepšom soundtracku. Vmixovanie východnej kultúry však až taký chytrý ťah nebol, taktiež záverečnému súboju bol vyčlenený tak krátky čas, že človek sa ani nestihol zadívať na prevedenie záporáka. A bolo po filme. Určite je to rovnocenný partner v porovnaní s Dračím srdcom 1. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Jestli se mi jednička aspoň trochu líbila, tohle je pro mne slátanina, kde se mísí britský středověk s asijským Kung fu. Film na mne působí novodobým ochranářským dojmem, což nenávidím. Příběh nic moc, a to nemluvím o postavách (mladý bojovník, z kterého se nečekaně vyklube dívka - to snad ne. Kde je originalita?). Raději si přečtu nějakou pěknou ruskou pohádku o bohatýrech. ()

Reklama

Reklama