Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 18

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Recenze (302)

POMO 

všechny recenze uživatele

Politicky nekorektná animovaná agitka obhajujúca malé deti (z ktorých vyrastajú Hitlerovia a Trumpovia) a zatracujúca šteniatka. ŠTENIATKA! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Výborný animák. Ten nápad je vyťažený dokonale, svet funkčný, k tomu kopy dobrých gagov a hlášok. Teda... hlavne v tej druhej polovici, ktorá už nepripomína variáciu na Detskú hru a Chuckyho. :) Navyše nemôžete nemilovať film, ktorý vtipne cituje Dobyvateľov stratenej archy. Aj slovenský dabing slušný - Maroš Kramár už druhýkrát tento rok v úlohe veľkého bossa. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Tak tohlens mě fakt bavilo. Celá zápletka je samozřejmě mimo, ale ta plejáda nápadů (ať už audiovizuálních, tak scénáristických) je fakt parádní a kolikrát jsem nestíhal všechno pobírat. Scény s dětskou imaginací vymačkaný na max, oprsklý Baldwin jako mimouš k sežrání a ty "dospělácké" metafory fakt trefný. Tahle blbůstka silně klame tělem a jde o velmi energickou, animačně nápaditou a dobře nagagovanou taškařici! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $174,567,411Tržby Celosvetovo $496,367,944Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Už trošku prevarené. Veľké animačné spoločnosti akoby už stratili dobré témy a nápaditosť a už len viac menej recyklujú. Ono je fajn sa pár krát zasmiať na praštených scénkach, animácia fajn, aj tá uletenosť ale ako celok to veru nedostane do kolien. /60%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Cením ten nápad. Celý film jsem si nebyl jistý, jak to vlastně je, jestli je to celé jen fantazie staršího bráchy, nebo jestli tam fakt dorazil vyslanec Baby Corpu. Každopádně mě to bavilo. Byla prdel jak mimi šéf všechny stíral korporátní hantýrkou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JDE O TO, ŽE ŠTĚŇATA KRADOU VŠECHNU LÁSKU…“ /// Animáky se prostě už dávno netočí pro děti. Ještě že (tipuju tak na 99%!) mám tohle za sebou. Mám na mysli období, kdy si to k nám nakráčel uřvanej parchant a rázem ovládl domácnost. Nemusel mít ani oblek ani kufřík, ale každýmu bylo okamžitě jasný, kdo je tady šéf… Samozřejmě… je to vo rodinným Δ, kterej se změní v ♥. Na světě je prostě dost lásky pro všechny… ale to už asi není téma jen pro animák. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta nám přivezl taxík (miminko vole…). 2.) Rozhodujeme se mezi dítětem a štěnětem. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad a pěkná pohádka pro děcka, pro dospělého spíše průměr. Animace je průměrná, humoru není příliš a působilo to na mě dojmem, že je to celé spíše animák z druhé ruky. Na podívání v pohodě. 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja se bavil. Super pribeh (na animak), kde se sice dari propasovat nejaky to pouceni o lasce a rodinnejch hodnotach, ale prevazne tu jde o zabavu a je to skutecne zabavna jizda od zacatku do konce. Porad se neco deje, jeden for stiha druhej, nektery jsou infantilnejsi, nektery spis pro dospelejsi publikum, ale pobavit se da rozhodne u vetsiny. Postavy jsou sympataci, animace lepsi prumer a hudba fajn. Vlastne jeden z mala animaku z posledni doby, ke kterymu nemam zadnou zasadnejsi vytku. Lepsi 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Průměrné batole stráví 50 hodin ročně na nočníku. Já jsem šéf, tolik času nazbyt nemám." Mimiňák v kvádru určitě měl předpoklady mě pobavit, ale úplně se mu to nepodařilo, takže se stále rozhoduju, jestli mám raději štěňata nebo děti. Nicméně mi ukázal, jakou moc má dudlík, za což jsem mu vděčný a s letadlem plným Elvisů mě dost pobavil. Ale jestli bude svolávat hlasitým řevem ty noční schůze, tak mu přestěhuju kancelář do sklepa. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten film je divný. Jeho ústřední metafora pro svou překombinovanost nefunguje, jeho poselství je pochybné (hezky zní, ale je nereálné) a předně tu je málo humoru nejen povedeného, ale humoru obecně. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Skvelá oddychovka s nápaditým spracovaním vo forme predstáv sveta okom mladého chlapca, ktorému naruší harmonický život prírastok do rodiny. Nebyť zahusteného trhu animákmy, bol by to možno aj plnohodnotný zážitok - je to podobný problém, jak u komixoviek - už na to jednoducho nemáte ani chuť, len raz za čas... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatická pohádka pro odpůrce pejsků a milovníky miminek. Odsypá to a akční scény jsou pomalu jak od Baye. Sám jsem první dítě a dobře si ten útlak z úvodu pamatuju. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dle mého značně nedoceněný animák, který navíc vidělo málo lidí. Taková pecka z ranku Mr. Peabody & Sherman to sice není, ale hravě se to dorovná sterilně předvídatelné Dory a vůbec všeho od Pixaru za poslední roky. Dreamworks jsou zpět, samotná postava Mimi šéfa s perfektním dabingem Aleca Baldwina skvělá a ačkoliv jsem po pomalejším začátku takové vtažení do děje nečekal, nakonec jsem si animák užíval a rád si dám dvojku. A takových je tu čím dál méně...7/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch lepších, zábavnějších animáků - a to nejen díky desítkám odkazů na celosvětově populární filmy jako Kick-Ass, Spider-Man, Toy Story, Indiana Jones apod. Oceňuji i více než časté pomrkávání na dospělou část publika v podobě sofistikovanějších fórů (letuška, management), které děcka prostě nemůžou pobrat. A z té krátké hororové vsuvky na začátku mrazilo i mě! ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama