Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Recenze (302)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tak je to kravina, ale krásná kravina. Je to něco, co nelze brát vážně a zároveň si přejete, aby to tak bylo. Hlášky, odkazy na filmy, dvojsmysly, vtipný scény, no prostě paráda. Jen to neni až TAK super. Rozhodně je to nadstandart a třeba po příštím shlédnutí, zvýším o hvězdičku, ale zatím za mě 70% tudíž hoooodně silný 3* a ROZHODNĚ DOPORUČUJU ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatný. Začátek byl hodně legrační, bavila jsem se a pak se střídaly horší a lepší chvilky. Našeho 21 měsíčního syna to chvílema i zajímalo. :) A to je co říct. ;) ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka pre deti i dospelakov. Aj keď ide o dosť praštený nápad, spracovanie a hlavne niekoľko dobrý nápadov ťahajú tento animák tesne nadpriemer ()

Indian0 

všechny recenze uživatele

No ak toto má byť určené pre deti. Celkom o ničom, prihlúple názory, toto by som svojim deťom zaručene nepustil. Nie je to škaredá rozprávka ale niektoré názory naozaj podporujú výchovu hlupákov. Humor minimum až žiaden, a dospeký si túto rozprávku neužie 40% ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Animovaný film natočený podle úspěšné ilustrované knížky, zachycuje malého kluka (jedináčka) ve chvíli, kdy se do domu přijede mimino a uzurpuje si rodiče pro sebe. Úplně všechno je to pohádkové, přehnané, divoké a nelogické. (2D dabing) Rozpočet: $ 125 miliónů, Tržby: $ 498,924 miliónů. P.S. dvojka už je na cestě :-/ ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Už po shlédnutí traileru, jsem moc neočekával a film mě v tom jen utvrdil. Moc jsem se nezasmál, mimino jako manager, ať už je skrytá myšlenka jakákoliv, mi přišlo přinejmenším hodně ujeté a celkově jde spíše o film, který zaujme jen děti. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Pekný animák, síce plný konvencií a štandardných sociálnych schém, no nevadili. Ideu "babies are more than puppies" koniec koncov treba v dnešných dňoch občas dospelým aj pripomínať, a idea "everyone needs his little baby brother" tiež zrejme prospeje viacerým baby súrodencom. Inak to bolo príjemné hravé, s hračkami aj pre deti, aj dospelých, akcie aj lásky tak akurát. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Tenhle animáček mi byl krajně nesympatický. Jednak hlavní hrdina dospělý prťavec byl na pětadvacet přes prdelku v plínce a druhak mě ten příběh vůbec nezaujal. Pochybuju, že to zaujme děti. Sice je to hezky barevné, ale od rodičů mají určitou představu, kde se berou děti, tohle jim zase akorát zamotá hlavy. Podprůměrný kousek, který si nezaslouží, aby vycházel na DVD. ()

alexwill 

všechny recenze uživatele

(nad)průměrná roztomilost. Svět představ a dětských her funguje hezky, postavy jsou vcelku sympatické a animace je již standart. Nicméně příběh a námět mi nepřišel natolik nad věcí, abych se poddal určité vykonstruovanosti. Ale i tak v mých očích alespoň o píď nad průměrem. Je otázka jestli by pixar o bratrské lásce nevymyslel něco duchaplnějšího. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

-Začátek dobré, potom se to rozjede. Spousta narážek na různé filmy a podobně. Kdo je tam všechny odhalí, tak si to užije. Děti vidí (jen) pohádku a dospělí se smějí narážkám, které děti neodhalí. Skvělá kombinace. ()

endrix 

všechny recenze uživatele

Když vidíte film denně minimálně jednou (táta), buď si ho oblíbíte, nebo se vám zhnusí. U mě nastala první varianta. Házím hlášky z něj i v práci (zůstávají nepochopené) a umím ho už skoro nazpaměť. A hlavně je zábavné sledovat ho dospěláckým pohledem. Opravdu bych nechtěl být policista, který zpětně vyšetřuje, co se v animácích stalo. A už vůbec ne po ději tohoto filmu. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Na to, ako dlho som tento animák odkladal ma celkom prekvapil. Čakal som neskutočnú sračku pre najmenších (podľa názvu a nápadu), ono to však bola celkom prdel. Jasné, nevyrovná sa to tým animákom s veľkým A, avšak je to blbina na jedno pozretie, ktorá neublíži. Takže o hviezdičku naviac len kvóli tomu. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Strašne zlatý, roztomilý film ... dokonalý pre deti so všetkou tou predstavivosťou, bojovými a akčnými detskými scénkami a štýlom akým to natočili :))) Timothy Lesley & Theodor Linsey to je DreamTeam ;) ♥ Nič podobného som osobne ešte nevidel a film je fakt veľmi rozkošný a dojemný s tým rodinkárstvom a bratskou láskou najskôr nechceného bábätka ... Našlo sa tu aj viacero vtipných, úsmevných scénok a záporák a hlavná zápletka ma prekvapili - vôbec som to nečakal ... Za mňa super ... Určite ma to pobavilo viac ako napr. minulý rok Tajný život maznáčikov ... P.S.: Soundtrack je parádny a úžasne dopĺňa film - Hans Zimmer sa opäť raz predviedol v plnej paráde ... What a world needs now ... is love - sweet love ♥ So enjoy this sweet, cute film :) ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Hezké zpracování...a tím to končí. Příběh slabý, naštěstí tomu odpovídala i stopáž. Dcera byla zklamaná a dle reakcí dětí v sále nebyla sama. A nezachránilo to ani 3D. S animákama se poslední roky roztrhl pytel, ale narazit na opravdu povedený... ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama