Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Recenze (302)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Mimi šéf mě oslovil už jak jsem viděl ukázky v kině. Po tom co jsem viděl vývoj hodnocení tak jsem byl zklamaný že se to nejspíše nepovedlo, ale v mých očích je to skvěle provedený animák. Jak po animační stránce nebo po humorné stránce a pro děti bude mít nejspíše nějakou přidanou hodnotu. ( 18.7.17/MAC ) ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Film nezvládá udržet divákovu pozornost, a proto jsem film po dvaceti minutách vypnul a neprodleně umístil do koše. Hlavní hrdina v plenkách je pro mě zajímavý jako Donald Trump ve spodním prádle. odpad! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Velká šestka byla kdysi mým úplně prvním animáčem, který jsem si z uspěchané zvědavosti dopřál v původním znění. Stejně tak se tomu stalo i nyní u Mimi šéfa, kterého jsem stahoval ještě v době, kdy dabing nebyl dotvořen. Dnešní omezenost sledování filmů online mi donutila zhlédnout něco ze stažených, rozhodl jsem se tedy po velmi dlouhém odkládání obětovat svou lenivou hodinku a půl tomuto poněkud výjimečnému animáku. Ze začátku jsem se bavil každou chvilkou, žral jsem hlavně skvěle sedící hlas pana Baldwina k Bossovi (proto také radost z filmu viděného bez zásahu českého dabingu). Náhlý spád již takové grády neměl, ale stále uvítám již nyní naznačovaný sequel na vzdálený rok 2021. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(114/2017) / Bizarný námet ma nedokázal vtiahnuť celý film. Inak pár podarených vtípkov a podľa mňa aj top dabing zachránili film. (6/10) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý animák, který má něco do sebe, ale zároveň jsem měla poměrně problém to vstřebat :) :) Malé dítě jako šéf - ale jako opravdu se vším všudy - trošku náročnější a proto mě víc než postava mimina zajímala postava dítěte Timyho. Není to úplná bomba, ale zase jako propadák to nevidím. Viděla jsem tam hodně "symbolů" a náznaků, které buď pochopí v jednu chvíli jen dospělý a nebo v jednu chvíli jen dítě (ta jejich představivost a hraní - to bylo super) :) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Animované, vtipné, miminkovské, šťěňátkovské, rodičovské, láskyplné, sourozenecké, roztomilé. To bylo hezký! Pohodový animák plný vtipných scének, originálních hlášek (kdo neviděl LOTRa v originále asi nepochytí narážky). Svým způsobem hrzoěn dojemný film, protože jestli své sourozence milujete jako já svojí sestru, tak se v tom najdete. ..já chci taky takový budík.. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Za narážku na Indiana Jonese, ale logiku to nemá a pro mně osobně srovnávat děti a psy je naprosto bezpředmětné. Psi vedou ve všech ohledech. 30% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Oddychová animovaná komedie o dospěláckém miminu co se snaží spasit svět mimin před zlými domácími mazlíčky. Dabing moc fajn, hlavně Alec Baldwin si "Bejby šéfa" dává levou zadní. Příběh je taková tuctovka a jen prvek "BybyCorpu" tomu dává trochu svěžesti. Každopádně gagů je dost, vtipů už méně, ale i tak to celou dobu baví. Ale jak píši - je to oddychová záležitost, kouknout, zasmát se, pustit z hlavy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nástin děje mě vysloveně odpuzoval, u výsledku jsem si pak říkal, co za kvalitní drogy to scénárista a/nebo autorka předlohy asi sypali. Rošťácká jízda bez pravidel s dominantním šéfovským miminem přetékala tolika svěžími "tripovými" ujetostmi, že ji nešlo nenávidět; na druhou stranu akci tak šíleně přepálila, až začala unavovat. Nakonec ale ani životu nebezpečná dávka rodinných hodnot (TM) neublížila. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, který však, jak se postupem času ukazuje, vystačí tak na dvacetiminutový animáček. Tady už od půlky přichází velká nuda, ze které vytrhávají jen pěkně dělané fantazie a flashbacky. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se tak bavil, až jsem se za břicho popadal. Bohužel zbytek filmu klesl do průměrné a místy až podprůměrné roviny, že jsem z Mimi šéfa až zklamaný. Přesto je Mimi šéf určitě hodný doporučení, i kdyby to mělo být jen kvůli tomu dokonalému začátku. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Já od téhle pohádky moc neočekávala a možná proto jsem z ní byla tak nadšená. Mně se to prostě líbilo. Bylo to roztomilé, originální a řekněte sami - kolikrát se ve filmové branži může stát, aby Alec Baldwin daboval rozkošné mimčo? Jeho obsazení bylo opravdu perfektní a moc se mi v té roli líbil. Příběh není teda nijak zvlášť složitý, ale nic jiného se od pohádky čekat nedá. Nicméně se zde trochu řeší téma, jaké to je, když do rodiny přibude nové miminko. Já se u filmu bavila a nasmála se. Takže nehleďte na průměrné hodnocení a pokud si chcete oddychnout u něčeho pohodového, Mimi šéf je správná volba! ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně velké překvapení a přitom dle hodnocení na čsfd jsem to ani nechtěla stáhnout. Nicméně za víkend jsem to viděla už asi 3x a vypadá to, že se toho ještě dočkám, ale kupodivu mi to ani nevadí. Žádný světoborný příběh to nebyl, ale dobře se na to koukalo a pobavila jsem se. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Bizár! V Dreamworks někomu asi jeblo. Jak tohle mohl někdo schválit. Námět, pojetí...celé to bylo velmi podivné. A. Baldwin to korunoval - hrál sám sebe. 22%. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Tento úlet mi fakt sadol. Neveril som, že sa na takomto nápade dá vystavať vcelku funkčný svet, ale v tomto prípade sa to podarilo. Prvá tretina bola často prekvapivo krutá, ale potom sa rozbehli aj rôzne gagy a s juniorom sme sa fakt bavili - niekoľkokrát. 80% SkyShowtime ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ak stratíte pozornosť rodičov kvôli novému potomkovi je to vždy smutné ale čo ak ten malý je tajný agent na tajnej misií? Prevedenie: V mojich očiach sa DreamWorks ťažko vyrovnáva spevavým Disneyovkám ale toto nebolo až tak zlé. Dalo sa na tom celkom dobre pobaviť a malo to jasnú dejovú linku, kde bolo dopredu predurčené kto je dobrý a kto je zlý. Pocity: Deťom sa to páčilo a kto som ja aby som im v tom protirečil. Ale v podstate sa jedná o tuctovku s pár zaujímavými nápadmi a svižne odsýpajúcim príbehom. Najviac ma bavila skupinka malých záškodníkov. Príbeh: Rozprávka o dospelom bábätku, ktorá ničím nenadchne ale ani neurazí. 69% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Ač je snímek nakonec o něčem jiném než jsem čekal a snaha o originalitu tu skutečně je, musím se uchýlit k špatnému hodnocení. Animák by totouž v první řadě měl bavit, což se zde neděje. Animace jako taková je velmi nudná, řekl bych až budgetová, komediální prvky opravdu nečekejte, herecké hlasové výkony taky nepřekypují snahou. Prostě se zde není za co chytit a celým filmem se tak nějak pronudíte až na konec. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama