Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nehodnotil? Přitom jsem to viděl tak rok zpátky, ale nevadí. Já tak nějak nevím, ten film vidím někde mezi celkem ok a neskutečně otravným. Problém je v tom, že se ty normální, občas (ale to fakt spíš výjimečně) zábavné momenty střídají s těmi, kdy mi ten film přišel hloupý, trapný a hlavně otravný. A jelikož se tenhle stav mezi sebou střídá strašně často, je to pro mě těžké to nějak pořádně ohodnotit jako celek. Jako takhle, ono se na to nedívá špatně, ale jsou tam prostě scény, které bych z toho nejradši vymazal. Nakonec dám velmi slabé 3*, ale nic extra to rozhodně není, je mnohem víc lepších animáků. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipný animák , který se zprvu zdál velmi inteligentním pohledem na příchod miminka do již zaběhnuté rodiny s jedním dítětem a změnou jež to přináší. Pro mně bohužel se po krátké chvilce z mimina stal skutečný šéf a celé to nabralo dosti fantastický a jiný rozměr. I v tom občas padl ale fór, kterému se musí dospělák zasmát. Avšak měřeno tou hlavní optikou, tedy dětmi je film vyžadován k opakovanému přehrávání na rozdílod jiných animáků a tak soudím, že se potomstvu dost líbí. Za mně průměr. 3 dudlíky. * * * ()

Reklama

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy skvělá oddychovka, kde lze vyzdvihnout především některé vtipné hlášky mimi šéfa a situace, které pak nakonec vyznívají úsměvne i v reálném životě :D Dále nápaditost, sviznost a výběr hudebních podkresu... Příběh je sám o sobě jednodušší a pointa čitelná, ale to u pohádek stejně všichni očekávají :-) Opět navrat k otazce absurdity dospělosti :-) Doporučuji :-) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Boss Baby." Pre tento film som bol asi jeden z mála optimistov, ktorí hovorili, že možno to dopadne dobre. Teda aspoň do prvého traileru. Druhý trailer to začal pre mňa komplikovať a začal som mať obavy, či a ako to vlastne môže fungovať. Ale po tom čo som mal konečne možnosť film vidieť, tak musím povedať, že som si ho celkovo užil. Bude to jeden z najlepších Dreamworks filmov? Určite nie. Ale rozhodne by som ho nedával medzi ich najhoršie. V prvom rade musím povedať, že ma lákal nápad mať vo filme malé bábo, ktoré sa správa ako veľký šéf. Už to samo vo mne evokovalo možnosť dobrej komédie. No hoci som sa nejako moc nezasmial, tak pár dobrých gagov sa tu predsa len objaví. Nebudem ich moc hovoriť, lebo by som bol asi radšej, keby ste to mali možnosť spoznať sami. Celková dejová línia je podľa mňa trošku divná a povedzme si o tom, čo na tomto filme funguje najmenej. A tou je hlavný zloduch filmu. Okamžite som uhádol kto to bude a ani jeho príbeh nie je ničím zaujímavý. Toto sme videli veľakrát a okrem toho nie je ani veľmi desivý alebo vtipný. Bohužiaľ toto sa akosi nepodarilo. Ale na druhú stranu podľa mňa vzťah medzi oboma hlavnými hrdinami (Timothy a Boss Baby) je veľmi dobre spracovaný. Verím im tú rivalitu, no súčasne sa aj veľmi dobrým spôsobom nakoniec naučia spolu fungovať a dostaneme z ich spolupráce aj nejakú tú dobrú komédiu. A rovnako musím povedať, že originálny dabing filmu je tak dobrý, že všetky emócie filmu funguje perfektne. Alec Baldwin je presvedčivý a rovnako aj chalan, ktorý dabuje Timothyho. A dáva to filmu potrebnú charizmu. Takže aj keď si nemyslím, že by išlo o super silný film, rozhodne som si ho v rámci možností užil, nebránil by som sa k nemu vrátiť a jeho srdečné momenty rozhodne fungujú. Ako som povedal, veľká časť komédie nefunguje a je tu veľa trápnych momentov, ale pár dobrých vtipov sa nájde. Nemyslím si, že je to film pre každého, ale najlepšie je asi povedať, aby ste sa na to pozreli sami a zhodnotili, či je toto film pre vás. Hodnotenie: B- ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Podle traileru v kině se mělo jednat o vtipný animák, který pobaví nejen děti, ale i dospělé... No, nestalo se... Alespoň v mém případě... Po dvaceti minutách a jednom slušném vtípku, jsem prostě usnul... A to se mi nestalo už dobrou řádku let... Dcera nadšená, já vyspaný... A za to dávám ten jeden bod... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • V dabované verzi se již i v tomto filmu překládají některé důležité nápisy. V tomto případě velký nápis „Rodina“ při rozřazovaní mimin je ale přeložen dosti nahodile. Občas je psáno „Family“, jindy „Rodina“. (kubixix)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama