Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Štyrmi hviezdami som si bol celkom istý, len potom trvalo deň, kým som sa dostal sem, a ono celé komplet vyšumelo. 24 hodín a nepamätám si snáď žiadny vtip, akurát mi dokola leze po rozume meno "obertučný mimišéf." Prvý dojem super, navyše je to tak nejak zvláštne antivýchovné, zacielené na menšie deti a pritom plné dospeláckych narážiek a vtipov, že niektoré nepochopil ani tuna moj dementný tridsaťročný kamarát T.M. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to nijak skvělý animák, nemá vyloženě originální příběh, ale prostě si nemůžu pomoct, Alec Baldwin, i když jen namluvením, byl v hlavní role skvělý a jeho mimi šéf je prostě skvělá postava. Ostatní už je takové celkem obyčejné, ale on to díky svému smyslu pro humor a načasování skvěle táhne. A jo, humor je zde dobrý. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Takovou šablonu o dvou největších nepřátelích, se kterých se nakonec stanou dva největší nepřátelé, jsme viděli v mnoha dalších animovaných filmech. Tady navíc není opatřena žádnými zábavnými situacemi, pro jakoukoli věkovou kategorii. Ani za typickou grotesku se Šéf nedá považovat. Tříkrát jsem se uchechtl, ale jednou na tom měl podíl český překlad (kdo viděl, ví na co narážím.) To je hodně málo, když o nic jiného než zábavu zde prakticky nejde, protože je už od začátku jasné, jak to dopadne a je to úplně bez nápadu. Šéf je vlastně jen jeden z těch animáku, co mají za cíl pouze prodat pár hraček se značkou a pak se ještě svést na pokračování. Jenomže, ani dětí přece neocení jedno velké NIC, i přesto, že se to NIC hýbe. A tím NIC Mimi šéf je. Jedné hvězdě utekl jen proto, že neobsahuje alespoň nic nevkusného, což i v rodinných filmech dnes přestává být standartem I tak ale platí, že je špatný. ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Už od přečtení synopse tohohle filmu mi byla jasná jedna věc: bude to originální. Po shlédnutí traileru mi byla jasná další věc: bude tam spoustu infantilních jednoduchých vtipů pro děti a bude to mít jednoduchou dějovou strukturu, kterou má dnes každý druhý animák: hlavní postava se má dobře, připlete se tam další postava, která dobrý život hlavní postavy pokazí, následují nesváry, spolupráce, dojemná chvilka a vyvrcholení, kde si navzájem obě postavy pomůžou. A všechny tyhle tři aspekty se po shlédnutí vyplnily - příběh byl originální, infantilní humor tam byl (ale méně, než jsem čekal) a ta dějová struktura byla doopravdy taková, jak jsem popisoval. Co ale překvapilo byl ten "dospělejší humor", který se tam vyskytoval v docela hojné míře (hlášky typu "Neprojdeš dál!" nebo "Sorry jako" byly doopravdy vtipné) a originální charakter dvou hlavních postav (hlavně Mimi šéfa). Co naopak naštvalo byl hlavní záporák, který nebyl absolutně ničím zajímavý a měl neskutečně neoriginální příběh. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem animákama doslova přesycenej a možná i proto jsem od Mimi šéfa čekal víc. Upoutávky celkem taky nalákaly, ale výsledek mě osobně moc nenadchl. Na druhou stranu musím dodat, že přítelkyni a dceři se to líbilo, tak alespoň za ně to nebyly vyhozený prachy. Já bych svoje prachy za vlez do kina určitě uměl investovat líp. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama