Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

lamps 

všechny recenze uživatele

Navzdory lehké infantilnosti námětu a neatraktivitě trailerů se tvůrcům povedlo stvořit velice příjemnou a zábavnou podívanou, která si na vlně filmových odkazů a neskrývaného parodování hollywoodských vyprávěcích postupů rozhodně dokáže své příznivce mezi dětmi i dospělými najít. Více zde ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Podle traileru v kině se mělo jednat o vtipný animák, který pobaví nejen děti, ale i dospělé... No, nestalo se... Alespoň v mém případě... Po dvaceti minutách a jednom slušném vtípku, jsem prostě usnul... A to se mi nestalo už dobrou řádku let... Dcera nadšená, já vyspaný... A za to dávám ten jeden bod... ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, bohužel se nepodařilo z toho vyždímat dostatečně zábavy a humoru. Docela mě překvapilo, že příliš hláškování nefunguje a nic originálního Mimi šéf nepřináší. Pár situací pobaví, včetně akce, ale většina stopáže vyloženě nudí a během projekce jsem málem usínal. Závěr je utahaný až běda a přemýšlel jsem, kde se poděl tvůrčí nápad. Když budu milostivý, tak chabý průměr.......5/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Štyrmi hviezdami som si bol celkom istý, len potom trvalo deň, kým som sa dostal sem, a ono celé komplet vyšumelo. 24 hodín a nepamätám si snáď žiadny vtip, akurát mi dokola leze po rozume meno "obertučný mimišéf." Prvý dojem super, navyše je to tak nejak zvláštne antivýchovné, zacielené na menšie deti a pritom plné dospeláckych narážiek a vtipov, že niektoré nepochopil ani tuna moj dementný tridsaťročný kamarát T.M. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solidny animak. Prva polovica, ktora je zalozena hlavne na rôznych gagoch a akcnych scenach je slabsia, ale akonahle sa rozbehne aj nejaka zapletka, tak uz to slape ako hodinky. Dockame sa aj nejakych tych pomrknuti na dospelacke filmy, ktore stoja za to. Akcne scény su neskutocne napadite a spickovo natocene. Lepsie jak v sucasnych komixovkach. Ustredna dvojica tvori skvelu buddy dvojku, ktora sa najprv neznasa, ale potom dokonale spolupracuje. Zaporak ma diabolsky plan a k tomu tu je niekolko neskutocne vtipnych postaviciek. Teda skôr babätiek. No konci dôjde aj na dojimave sceny. Skoda, ze chvilu trva, kym sa rozbehne zapletka. Ale na druhe zhliadnutie to vdaka postavam, ktore si divaka postupne ziskaju, môze fungovat lepsie. 6/10. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. března 2017 na Miamském mezinárodním filmovém festivalu. (BMW12)
  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama