Reklama

Reklama

Karate tiger 3: Pokrevní bratři

  • Hongkong Qin xiong di (více)

Obsahy(1)

Will Alexander (Loren Avedon) a jeho starší bratr Casey (Keith Vitali) si poslední dobou moc nerozumí a nedokáží nalézt společnou řeč ani na oslavě narozenin jejich milovaného otce Johna. Když je však John Alexander - bývalý agent CIA – zavražděn, vydávají se bratři po stopách jeho vraha až na Floridu, kde spojí své síly, aby vykonali spravedlivou pomstu. V cestě jim však stojí celý zločinecký gang v čele s ďábelským Francem, který mistrně ovládá bojová umění. Snímek, jehož originální název zní Blood brothers byl u nás uváděn jako třetí ze série akčních filmů Karate tiger. (decouble)

(více)

Recenze (66)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

No jednoznačně lepší než hloupoučká dvojka snažící se o nevím co. Každopádně stále béčko do videopůjčoven. Jestli je něco co může udělat akční film, tak je to pomsta. Ta je vždy dobrá. Jenže tady jakoby se na ni postupně zapomínalo a nakonec se jedná o záchranu hlavy státu. Být mi 12 a být mezi regály videopůjčoven dám 4. Takhle 3 nějakých 60 procent v rámci video tvorby. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Hoci sa Pokrvní bratia odohrávajú na Floride a nie v nejakom exotickom kúte Ázie, spolu s päťkou mám tento tretí diel Karate Tiger najradšej. Veľký plusom je, že všetci zúčastnení protagonisti skutočne ovládajú bojové umenia a počas akčných scén je to aj poznať (faux pasom je snáď jedine viacerými užívateľmi už spomínaný Rionov, zrejme ázijský dablér v zle sediacej parochni)... Kladná dvojica v zložení Loren Avedon - Keith Vitali je super, no famózne duo záporákov stvárnené Rionom Hunterom a Markom Russom ich v tejto snímke zatienilo a mne sa tieto zlovestné postavy páčili viac, než napríklad afektovane sa šklebiaci Blanksov Khan zo štvorky... Pre mňa osobne je preto možno trochu prekvapujúce, že Hunter ani Russo sa napriek svojej charizme a bojovým kvalitám vo svete akčného filmu nikdy výraznejšie nepresadili a role mrazivo pôsobiaceho albína a málovravného svalnatého bradáča zostali dodnes ich maximom na striebornom plátne... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sakra proč to má tak málo? Po dvojce můj druhý nejoblíbenější díl. Na starý ošuntělý vhs jsem to v klukovských letech sjížděl furt dokola a obstojí to u mě i dneska. Každej tu říká, že to má debilní příběh jasně, že má ale ruku na srdce který z podobných filmů byl natáčen s oscarovým scénářem? žádný o příběh tu nejde. Prostě dva bráchové mstí smrt táty a jenom tak mimochodem při tom zmaří i atentát na prezidenta. To co potom předvedla čtveřice Avedon, Vitali, Hunter a Russo na konci filmu v hangáru patří mezi vrcholné ukázky bojových umění všech dob. Fakt na tomhle souboji by se dalo vyučovat jak má správná bitka vypadat. A to nejenom po stránce toho co předvedou aktéři, ale i po stránce technického zpracování žádný debilní zpomalovačky žádná jeblá rozklepaná kamera žádný rychlý střihy. Tohle je prostě oldschol souboj jako prase kterej obstojí i po více než 20 letech od natočení filmu. Jako ok má to občas hluchý místa Vitaliho jako herce zrovna dvakrát nemusím, ale zase se nedá říct, že by mi to nějak zásadně vadilo. 80% ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Příběhově o stupeň níž než jeho předchůdce, avšak soubojově srovnatelný a o závěrečné bitvě s Francem ani nemluvě. Tomu říkám závěrečný souboj jedna radost, ten vytahuje celý film zpátky, už kvůli němu to za to stojí. Jak je možné, že tentokrát to bez těch střihů šlo, ale dnes už ne. Nerad to říkám, ale i Sly by se tu měl co naučit. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ten zvuk, když se dva perou a zvukaři točí furt dokola 4 nepřirozený, divný zvuky k znázornění zásahu, mě nepřestanou udivovat. Nemám proti akčním devadesátkám vůbec nic, ale když si uvědomím, že už tehdy byl rok na světě Kickboxer, nebo Krvavý sport, tak je tohle šílená kravina, která nepřesvědčí akcí ani humor s věčně odněkud vytahujícím hřebínkem. Scéna, kdy je hlavní hrdina uvězněn v autě na přední sedačce a parta nepřátel mu do něj buší všem, je totiž strašně wtf. On totiž sedí na sedačce, najednou přijde střih a on proskočí (!) hlavou napřed (!!) zadním sklem a začne se bít dál. O minutu na to další hrdina dostane baseballovou pálkou a ani si toho nevšimne. Takhle se prostě akční film nedělá a při srovnání s Van Dammovými kousky ze stejné doby je to prostě nudný a hloupý. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • U finálové rvačky v hangáru je možné vidět, že každý komplikovanější úder, zejména kopy, dělá za Keitha Vitaliho asijský stunt. (Raziel811)

Reklama

Reklama