Reklama

Reklama

Welp

Trailer

Sam je dvanáctiletý kluk, který to nemá v životě vůbec lehké. Chodí totiž do skautského oddílu, ve kterém je největší zábavou se do něj strefovat a šikanovat ho. Nejhorší ze všeho je jejich vedoucí Peter, který, jak se zdá, našel až sadistickou zálibu v jeho ponižování. Tento rok se má oddíl vydat do kempu, kde koluje podivná legenda o smrtícím nebezpečí, které hrozí všem táborníkům. Nikdo tomu samozřejmě nevěří, až na Sama, který zjistí, že legenda je krutá pravda. Jak se ale zdá, nikdo mu nevěří, a tak se všichni dostanou do smrtícího nebezpečí. Nelítostný zabiják už si totiž pro ně jde. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Welp ( Cub ) má podobnej námět s celkem vydařenou hororovou komedií "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse". S tím rozdílem, že Welp je bez vtipu a po lese nepobíhají Zombie, ale máme tady jiné zlo. Po lese prý běhá " Kai " ( něco jako vlkodlak ) nebo e všechno úplně jinak. Tak či tak to není nic originálního. Koukatelný to je, ale určitě to nenadchne. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Já mám zkrátka pro les slabost. A přímočaré slashery jsou fajn. Banda skautských spratků, co si o svém desateru jen přednáší, vyjede s dementními vedoucími do lesa. Postavy sympatiemi neoplývají, a tak je vcelku jedno, kdo zařve jako první. Ovšem nejlepší je masomlejn, co čeká ony nevycválané skautíky. Pravda, chybky se najdou - když budete řezat tlustou větví do čokla v pytli, tak už by vám neměl nic udělat...a pokud sedíte v autě, co vyletí nešťastnou náhodou do vzduchu, reálná možnost přežití je mizivá... Nejsilnější jsou scény, kdy se mezi sebou hádají vedoucí téměř až do krve. Tiché napětí, predátor pozorující z korun stromů a nástrahy, kam se podíváš (vosy vedou). Není to žádná bomba, ale čas rychle uteče a v závěru je o třeskutou zábavu postaráno. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Lesní slasher tak nějak připomínající otřesnou sérii Wrong Turn a trochu snad oldschoolové "campovské slashery" ... Do půlky je to fakt strašná otrava, navíc sem nepochopil, proč se tam mluví asi snad třemi jazyky a mělo to eng titulky, ale to už je detail. Co je dobrý, tak fajn lesní atmosféra a druhá poloviny s mrazivým závěrem. Pár docela vtipných a vydařených gore scén a lesních pastí potěší a jedna fakt rozesmála (padající klády ...). Nic extra, ale na ty 3* v rámci subžánru se to nakonec tak tak vydrápalo ... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

S těmihle skautíky, bych si tedy vyjet do krásné Blu-Ray přírody nechtěl, jelikož sou to magoři. A přitom do poloviny se to tvářilo, jako standardní lesní vybíjená, ale od poloviny, se jedna postava teda vybarví a začne to být divné. Jelikož sem v podstatě nevěděl, jak to s touhle postavou je, tak to sice bylo zajímavé sledovat, ale budování charakteru té postavy, pak šlo logicky do prdele. Zkráceně by se dalo napsat, že hlavní protagonista je blbec. Byť mordy sou a pastičky, pastičky, sou celkem povedené a nápadité, les tedy neni nijak hnusný a působí docela malebně, takže o atmosféru se tedy hlavně stará cosi v lese. Jo je to škoda, kdyby les byl hnusácký, hned by to bylo lepší, ale na druhou stranu když se setmí, tak to docela funguje. A zpívání u ohně mělo taky něco do sebe, tak jako tak velký odvar to neni, hlavně když vezmu v potaz že sem tenhle film dlouho hledal (díky Bloody13) a nakonec z toho vyšlo tohle. Jo a co ti dva co stačili utéct, jak to s nimi bylo ? No takže budu tentokrát kritický. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Aj Karamba. Tak tohle zabolelo na pravé patě. Tuším, že tady zatím máme největší zklamání, protože trailer sliboval celkem solidní, krvavé orgie, ale zdálo se mi, že jsem včera viděl trošku jiný film. Začnu tím, že film má skvělej look. Ty lesy a prostředí vypadají fakt hezky a rád bych si tam někdy zajel na tábor. Atmosféra se celkem taky vydařila, ale co mě nejvíce mrzí je velká absence gore(jako jedno vypíchnuté oko mi opravdu nestačí) a jakékoliv příběhové vysvětlení, protože mi to celkem nedávalo smysl. Kdyby nebylo těch pár mordů natočeno tak trošku incognito, šel bych i výš, ale takhle se držím jen průměru a to ještě tak tak, protože nebýt posledního souboje ve vodě, nedotáhl by to tento kousek na průměr ani za nic. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama