Reklama

Reklama

Rush

(seriál)
všechny plakáty
Trailer
Kanada, 2014, 7 h 6 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jonathan Levine

Kamera:

Jon Joffin, Ken Seng

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Tom Ellis, Larenz Tate, Sarah Habel, Rick Gonzalez, Erica Cerra, Odette Annable, Warren Christie, Harry Hamlin, Rachel Nichols, Jake Sandvig, Brian Markinson (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Doktor William Rush vede soukromou praxi, v níž se snaží řešit delikátní případy celebrit, které nechtějí, aby se o jejich problémech dozvěděla veřejnost. On sám se přitom potýká se závislostí na drogách a alkoholu a často využívá neortodoxní léčebné metody... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Trochu podcenený a neprávom prehliadaný seriál. Tom Ellis si tu zahral úlohu feťáckeho doktora na voľnej nohe, ktorý za ťažký cash dáva dokopy selebrity, verejne známe osoby a občas aj nejakého mafiána, a celé je to dramaturgicky i režijne zvládnuté slušne, takže to má tempo, je to zábavné, celkom uveriteľné aj keď ničím nové ani originálne. Lenže ak to dáte v jednej lajne (má to iba 10 dielov) tak je to svieže "odpočívadlo". Teda až na posledný diel. Doktorovi prestane ísť karta a v jeho prípade je k nemu osud nemilosrdný až zdrcujúci. Pokazí sa doslova všetko čo sa pokaziť dá. Producenti by pri troche dobrej vôle mohli ísť aj do druhej sezóny, ale vzhľadom na obsadenie Ellisa do nového Lucifera o tom silno pochybujem. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka trestuhodně promarněného potenciálu. Pilot a další jeden dva díly mě to ještě dost bavilo, výjezdy doktora Rushe, lékařské děvky pro všechno, kterému sice nechybí jistá dávka empatie, ale při své práci se neptá a přehlíží vše nelegální, či morálně diskutabilní, jen když zákazník platí nemalý obnos v hotovosti na ruku. Nechyběl tomu spád, napětí a mělo to na míle daleko ke všem těm Chirurgům a nemocnicím názevsidosaďtesami. Jenže pak se to z nepochopitelných důvodů všechno odsunulo do pozadí a začal se řešit Rushův vztah k otci, k jeho slušňáckému kamarádovi z nemocnice a co je nejhorší, k uzoufání nudné bejvalce. Netřeba dodávat, že tím to šlo celé do háje zeleného a mě nakonec ani nemrzelo, že to zařízli po první sérii. A takový to mohl být prima seriál. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatial do S01e08: Momentalne asi najprijemnejsie sledovany serial, tj. na tento jediny mam vzdy chut hned. // Pilot: Hlavnemu hercovi neverim, ze pred prvou klapkou vobec vedel, co je skalpel, ale vkladam do neho doveru, ze bude riesit zazivnejsie (castejsie) pripady ako trebars Ray Donovan, ktory sa na mj vkus prilis venoval rodine. Uvidim. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tom Ellis v roli dost podobné jeho pozdějšímu Luciferovi. Už tady vystrkuje růžky, ale pán pekel z něj ještě není. Je sice dostatečně arogantní, cynický, užívající všemi doušky, zranitelný, ale zároveň je na rozdíl od Lucifera smrtelný a víc facek schytá než rozdá. Hlavní hrdina je stále ve spěchu, nikde nezakotvený, jeho životní styl ho stahuje do pekel. Sice se snaží vymanit, ale ve finále si uvědomí, že už to nejde. A možná, že ani nechce. Je to dost morální konec. To, že seriál skončil už po první řadě, mu umožnilo skončit v nejlepším a bez iluzí. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má jen jednu chybu a tou je jen deset epizod a pak konec. Škoda Tom Ellis byl opravdu v roli Rush opravdu sympaťák a jeho případy a zážitky byli velmi zábavné. Možná se do toho mělo zapojit malinko méně citových problému ohledně nevyřešených záležitostí kolem Rushova otce a pak také kolem jeho bejvalky, ale jinak to bylo pro mě dokonalé. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama