Reklama

Reklama

Married

(seriál)
USA, (2014–2015), 8 h 3 min (Minutáž: 19–27 min)

Tvůrci:

Andrew Gurland

Hrají:

Nat Faxon, Judy Greer, Brett Gelman, Jenny Slate, Rachel Eggleston, Paul Reiser, John Hodgman, Regina Hall, Patrick Fischler, Jason Kravits, David Wain (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Russ a Lina Bowmanovi jsou manželé ve středním věku. Mají tři krásné holčičky a velmi málo času sami na sebe. Komediální seriál Married od televizní stanice FX je o běžných problémech a odlišných úhlech pohledu na konkrétní problém z pozice muže a ženy. A nekompromisních názorech jejich přátel. (geklon)

Recenze (6)

geklon 

všechny recenze uživatele

Faxon v životní roli poševního loudila. Judy Greer v roli matky se zdecimovanou vagínou po třech dětech natolik, že maželovi odmítá dát... naději na pohlavní svěžest v manželství středního věku. Rozhodně to netlačí na pilu a je to dooost nekorektiš, ale já se bavím. Faxon i Greer jsou dokonalej páreček. Druhá řada nastolený pořádek nemění, nic zásadního se v zaběhlé všednosti rodinky Bowmanových nemění. Ba ani jejich přátelé. O to víc se tato série jeví jako nudná a nic nového neobjevující, ale Married se nesnaží nic nového objevit, jen nám reflektovat jak to chodí mezi mužem a ženou, kteří žijí běžný Americký sen. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 3 dílech: Tvůrčí snaha o znázornění rodinné nudy v rádoby přisprostlém stylu Judda Apatowa, který se dosti míjí účinkem. Humor sice není vyloženě trapný a párkrát se člověk jistě pousměje, žádnou originalitu či padání ze židle ovšem rozhodně nečekejte. Seriálu navíc chybí šťáva a ani postavy nejsou příliš zajímavé na to, aby s nimi divák trávil více času. Tohle zapadne hodně rychle. 40% ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Nedávám seriálu moc šancí na dlouhé trvání. Nat Faxon tu není takovej debil jako obyčejně (ale daleko k tomu nemá); Judy je fajn, ale spousta scén je trapná. Celkem mě udivuje, že prudérní Amíci něco tak otevřeně sexistického dokážou skousnout (což ale, bohužel, není problém seriálu). ()

quip 

všechny recenze uživatele

Judy Greer má konečně lead roli, Nat Faxon si užívá "jen" hraní v seriálu (oba byli nedávno na interview v Bullseye Jesseho Thorna - doporučuju), realismus, celé to běží na FX... S tím sexismem to kolega trochu přehání - pár gendrových stereotypů ano, nějaká diskriminace nebo zlá vůle rozhodně ne. Čenichám rodinnější verzi Louieho = ) ()

Reklama

Reklama