Reklama

Reklama

Mai sikeurit hotel

(seriál)
  • Jižní Korea 마이 시크릿 호텔 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nam Sang Hyo pracuje v luxusním hotelu, který poslední dobou nemá zrovna nejlepší pověst, jako koordinátorka svateb. O hotelu Secret se říká, že od té doby, co je tam Nam Sang Hyo, tak každé manželství, které se tam uzavře, vydrží pouze tři měsíce. Pověst se může zlepšit díky nové chystané svatbě, ale problém nastane, když Sang Hyo zjistí, že ženichem je její bývalý manžel Goo Hae Young. Nerozešli se v dobrém a možná k sobě přece jen ještě něco cítí. Aby toho nebylo málo, tak během svatby je objeveno tělo jednoho zavražděného zaměstnance hotelu, který nebyl zrovna oblíbený. Více lidí by mělo důvod ho umlčet, ale kdo je opravdu vrah? (andiek05)

(více)

Recenze (2)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Na začátku bylo jasných 5hv, ale ke konci to bylo trošku natáhlejší a ... Ale oceňuji zde spojení různých žánrů, nejedná se jenom o romantickou komedii, jak to většinou bývá, ale pojí se zde i krimi, drama atd. Děj byl hodně překvapivý. Člověk občas narazí na drama, kde přece jen není zas tak těžké odhadnout, jak se vše bude vyvíjet, ale tohle opravdu není takový případ. Pro mě každý díl byl určitým překvapením, jak se vlastně věci mají a vyvíjejí. Bohužel docela velkým zklamáním byl poslední díl, sice se vše objasnilo, ale čekala jsem větší boom! A k hereckému obsazení taky nemám námitky. A protože jsem každý díl sledovala hned jak se objevil (a to taky nebývá obvyklé, protože nemám tolik času), protože jsem byla zvědavá, co se bude dít, a v porovnání s jinými, kterým jsem dala méně, rozhodla jsem se zachovat 5hv, ale s velkým mínusem :-D ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na začátku to bylo hodně dobré, protože to se z vraždy zaměstnance hotelu dal podezřívat každý druhý. Ale pak se nějak moc rozmělnilo, místo soustředění na to "napínavé", jsme se soustředili na hlavní hrdinku a její dilema, jestli toho nebo tamtoho. Ze začátku to ještě bylo vcelku roztomilé, pak rozčilující a občas to bylo zklamáním, protože si scénáristka pomáhala klišé, které ne zrovna zapadly do děje, ale budiž. Konec natahovaný, ale i tak jsem byla vcelku spokojená. Přemýšlela jsem mezi 2 a 3 hvězdičkami, nakonec dávám tři, protože začátek byl skvostný a ačkoliv v posledních dílech byla hlavní hrdinka sem tam na pěst, její bývalý manžel to vyrovnal krásným trpitelským výrazem – fakt jsem mu sežrala, že je strašně ublížený. Průměrný seriál a slabší 3*. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • S výrobou televizní série se pojí i jedna velmi smutná zpráva. Ta se pojí k úmrtí scenáristky Ye-ri Kim, která 24. 3. 2014 podlehla dlouhodobému nepříteli, expandující rakovině. Do své smrti stačila Ye-ri kompletně zpracovat jen první čtyři seriálové epizody, o zbytek seriálových epizod se postaral scenárista Do-hyun Kim. (Conspi)

Reklama

Reklama