Reklama

Reklama

Itazura na Kiss 2 - Love in OKINAWA

(TV film)
  • Japonsko イタズラなKiss2~Love in OKINAWA

Obsahy(1)

A byla svatba... A co bývá po svatbě? Přece líbánky! A přesně o tom je tento speciál k Itazura na kiss – jak si Kotoko a Naoki spolu vyjeli na Okinawu, kde je čekalo sice pár nepříjemností, ale i tak to pro ně určitě byla nezapomenutelná cesta. (Zíza)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to strašná kravina, ale vrátilo mě to do puberty. Je to hrozně trapný, romantický a musela jsem se tomu zplna hrdla smát. Ale prostě jsem si to užila – tedy vtisklo mi to dobrou a vyculenou náladu. To oceňuji. Prostě takový krátký filmeček o tom, kterak si Kotoko a Naoki vyrazili na Okinawu. Titulky. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Pištící Kotoko, kterou na Okinawě nadchne i dlažební kostka a vedle ní stojící věčně nezaujatý Naoki... Úsměvná představa svatební cesty převedená do reality. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Naoki a Kotoko jedou na svatební cestu na Okinawu. Pokud jste viděli seriál a máte v plánu zhlédnout i druhou řadu, tak tohle je prostě malý doplněk a přežít se to dá. Každopádně nedoporučuji prokládat jinými věcmi, protože vám to zkazí náladu, pro mě to bylo utrpení, za pár dní jsem si uvřeštěné Kotoko odvykla... ()

Reklama

Reklama