Reklama

Reklama

Come Back to Me

Trailer

Obsahy(1)

Sarah (Katie Walder) trpí po ťažkej autohavárii veľmi častými výpadkami pamäte, kvôli ktorým má psychické problémy. Situácia sa ešte zhorší vtedy, keď zistí, že je tehotná, napriek tomu, že jej manžel (Matt Passmore) je neplodný. V tom čase sa objavuje sused Dale (Nathan Keyes), ktorého správanie je zvláštne. Je možné, že by mal situáciu, do ktorej sa Sarah dostala, na svedomí práve on? Sarah sa rozhodne umiestniť do svojho domu skrytú kameru, a tá jej neskôr odhalí zábery, ktoré poznačia celý jej život. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

RobLord 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a originální nápad, který hádám lépe funguje v knize "The Resurrectionist" od Wratha Jamese Whitea než ve filmu. Nicméně se jedná o snímek koukatelný: 40%. SPOILER: Originalita nápadu tkví v tom, že vyšinutý jedinec Dale má schopnost oživovat mrtvé, kteří jsou zároveň oběti jeho vražd - zabíjením navazuje Dale kontakty se ženami. Dale vytváří cykly smrtí a znovuzrození. Jeho vlastní matka je týraná myšlenkami na to, jakou porodila zrůdu. Psychicky zničená žena páchá sebevraždy, avšak její zázračně nadaný syn jí nedovolí zemřít. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Náhodou super nápad aneb co by se stalo, kdyby to měl Ježíš v hlavě srovnané jako psychopatický úchylák. A na to, že je to béčko, to není ani špatně natočené a kupodivu dobře zahráli i herci. No nečekejte žádnou temnou atmosféru, ani se nijak zvlášť neleknete a o nějakém gore si můžete nechat jenom zdát, ale film nijak zvlášť nenudí a celkem svižné tempo vydrží až do finále, které bylo z mého pohledu parádní. Příjemné překvápko. 65% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zápletka zajímavá, řekl bych že i celkem originální, s bohatším rozpočtem a schopnější režií z toho mohl být téměř třeba takový druhý Fallen, ale naprosto děsivé obsazení hlavní ženské role film sráží na úroveň podřadného škváru z "papírových" DVDček. Tak nesympatickou blbku jsem už dlouho neviděl, mohla by se směle hlásit do soutěže o nejdebilnější výraz i nejdebilnější hlas. A jelikož tahle kreatura bohužel na plátně/na obrazovce obsírá většinu času, jsem teď při hodnocení filmu vážně dost předpojatý. A tak můžu bez výhrad pochválit snad leda samotný závěr, který mě mile překvapil. A o to víc mě tedy teď mrzí to předešlé mrzké zpracování. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Musím říct že tento film má 58% zaslouženě. Myslím si že od tohoto filmu nikdo nic moc nečekal a to dokonce ani já. Ale zas tak to špatný film není. Příběh je dobrý, postavy jsou docela sympatické, hudba je docela ok, atmosféru tento film má docela povedenou, napětí je zde asi jenom jednou, lokace jsou docela zajímavé a kamera filmu je fajn. No ale musím říct že to vysvětlení proč ten vrah vraždí a jak dokáže oživovat mrtvé a jak to že jeho máma po tolika bodných ran přežila bylo sice jednoduché ale i docela dobré. Za mě 5,5/10. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Paul Leyden vykradl co mohl a natočil docela slušný hororový průměr na jednu probdělou noc.Už ve 20. minutě jsem svojí ženě řekl, co se ve filmu bude dít a jak to dopadne a přesně tak to dopadlo.Film má velice zajímavej vizuál, vypadalo to jako delší epizoda příběhu ze záhrobí, nebo nějaké televizní povídky od Barkera, což není vůbec výtka, naopak se mě ta televizní kamera k celkovému vyznění filmu náramně hodila.Kromě toho, že ve filmu je všechno předvídatelný, to umělo dobře zabavit, herci jsou slušný a Katie Walder mi vrtala hlavou celej film, za prvé tím, jak moc pěkná kočička to je, za druhé tím, že jsem si myslel celou dobu, že je to Sharni Winson.Nejvíc mě pak zbytek filmu vrtalou hlavou (děj to nebyl) v jakým díle HIMYM hrála, no samozřejmě jednu z pichen Barneyho.Nečekejte od toho, že se budete bát, ale jako povídkový thriller na propršenou neděli to bylo fajn a hlavně režisér, ten filuta si nechal po tom všem svém předvídatelném, ale dobrém režisérském řemeslu to nejlepší nakonec a vytáhl se s výtečným závěrem.60%. ()

Reklama

Reklama