Reklama

Reklama

Come Back to Me

Trailer

Obsahy(1)

Sarah (Katie Walder) trpí po ťažkej autohavárii veľmi častými výpadkami pamäte, kvôli ktorým má psychické problémy. Situácia sa ešte zhorší vtedy, keď zistí, že je tehotná, napriek tomu, že jej manžel (Matt Passmore) je neplodný. V tom čase sa objavuje sused Dale (Nathan Keyes), ktorého správanie je zvláštne. Je možné, že by mal situáciu, do ktorej sa Sarah dostala, na svedomí práve on? Sarah sa rozhodne umiestniť do svojho domu skrytú kameru, a tá jej neskôr odhalí zábery, ktoré poznačia celý jej život. (Marceloo)

(více)

Recenze (25)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ženská sa po autonehode ocitá vo víre podivných udalostí a predstáv, kedy sama nevie čo je reálne, čo nie a či šibe jej, manželovi alebo nikomu. Keď jej to však doma už začne prerastať cez hlavu, nadrbe na strop kameru, aby následne objavila niečo desivé... Tento krát to síce nie je paranormálna shittivity, ale niečo trochu iné, čo však ten film z biedy aj tak nevytrhne. Pretože to strašne vyčerpáva tým, že hlavnej hrdinke prepína, nevie čo so sebou a keď sa už deje niečo zaujímavé, tak sa zobudí a divák dostane facku. Žiadne zadosťučinenie bohužiaľ neprichádza ani vo finále, takže je lepšie ten film obísť a zastaviť sa radšej pri inom, zo stoviek s podobným námetom, ktoré ale dokážu viac než len nasrať. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to koukat, ale spíš je to film, který neosloví. Herecké výkony žádná sláva, prostředí levné, triky spíše žádné... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý chalan objaví zvláštny dar,ktorý dostal. Dokáže vzkriesiť ludí po smrti. A tak si zabíja sexy ženy ako sa mu zachce. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller se zajímavým nápadem. A nevybavuji si, že bych v tom velkém množství filmů viděl něco podobného. O snímku je lepší nevědět vůbec nic, protože jakákoliv zmínka se stává spoilerem. Každopádně lze poznamenat, že příběh tak trochu připomíná ty s časovou smyčkou, z níž není jednoduché se dostat. Celkově film za 3*, ale oceňuji závěr, který byl naprosto logický. A poslední záběr nechal, a to kvituji, autor na divákovi, nechť si ho přebere, jak chce. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film, kterej si svoje hodnocení zaslouží ani né tak za svoje zpracování(to mě popravdě moc neohromilo) jako za svůj nápad(ten byl hodně zajímavej). Závěr rozhodl o lepších 3hvězdách. Škoda toho né až tak líbivýho zpracování, protože jinak bych šel klidně i na 4hvězdy. Tenhle námět by si to určitě zasloužil. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Paul Leyden vykradl co mohl a natočil docela slušný hororový průměr na jednu probdělou noc.Už ve 20. minutě jsem svojí ženě řekl, co se ve filmu bude dít a jak to dopadne a přesně tak to dopadlo.Film má velice zajímavej vizuál, vypadalo to jako delší epizoda příběhu ze záhrobí, nebo nějaké televizní povídky od Barkera, což není vůbec výtka, naopak se mě ta televizní kamera k celkovému vyznění filmu náramně hodila.Kromě toho, že ve filmu je všechno předvídatelný, to umělo dobře zabavit, herci jsou slušný a Katie Walder mi vrtala hlavou celej film, za prvé tím, jak moc pěkná kočička to je, za druhé tím, že jsem si myslel celou dobu, že je to Sharni Winson.Nejvíc mě pak zbytek filmu vrtalou hlavou (děj to nebyl) v jakým díle HIMYM hrála, no samozřejmě jednu z pichen Barneyho.Nečekejte od toho, že se budete bát, ale jako povídkový thriller na propršenou neděli to bylo fajn a hlavně režisér, ten filuta si nechal po tom všem svém předvídatelném, ale dobrém režisérském řemeslu to nejlepší nakonec a vytáhl se s výtečným závěrem.60%. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Těžký film k hodnocení. Nejlepší je nic o něm nezjišťovat, protože všichni zde do komentářů píšou spoilery, které na první pohled vůbec nekorespondují jeden s druhým a vypadají, jak kdyby každý psal o jiném filmu, ale v jádru jsou to všechno doopravdy spoilery. Je to levné béčko až hrůza, je to zvláštní, mixujou se zde uvěřitelné a neuvěřitelné žánry a hned několik motivů najednou a je to zároveň originální a zároveň už stokrát viděné. Co vám budu říkat, těžko hodnotitelné. Je to dobře, nebo je to špatně? Sám vlastně nevím, protože takhle divný koktejl, který by byl zároveň plnohodnotným filmem, jsem snad ještě neviděl. A závěr teda taky překvapil. Velmi zajímavý film, na který se bude dobře pamatovat. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zápletka zajímavá, řekl bych že i celkem originální, s bohatším rozpočtem a schopnější režií z toho mohl být téměř třeba takový druhý Fallen, ale naprosto děsivé obsazení hlavní ženské role film sráží na úroveň podřadného škváru z "papírových" DVDček. Tak nesympatickou blbku jsem už dlouho neviděl, mohla by se směle hlásit do soutěže o nejdebilnější výraz i nejdebilnější hlas. A jelikož tahle kreatura bohužel na plátně/na obrazovce obsírá většinu času, jsem teď při hodnocení filmu vážně dost předpojatý. A tak můžu bez výhrad pochválit snad leda samotný závěr, který mě mile překvapil. A o to víc mě tedy teď mrzí to předešlé mrzké zpracování. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Náhodou super nápad aneb co by se stalo, kdyby to měl Ježíš v hlavě srovnané jako psychopatický úchylák. A na to, že je to béčko, to není ani špatně natočené a kupodivu dobře zahráli i herci. No nečekejte žádnou temnou atmosféru, ani se nijak zvlášť neleknete a o nějakém gore si můžete nechat jenom zdát, ale film nijak zvlášť nenudí a celkem svižné tempo vydrží až do finále, které bylo z mého pohledu parádní. Příjemné překvápko. 65% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po tomhle filmu bych se ani nedivil, kdybych začal trpět taky výpadky paměti :-D Nebejt kamery nainstalované v pokoji, tak se snad ani nedovíme, co jí soused chodí dělat. Jediné pozitivum byl hodně zajímavý konec... 20% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Film je natočen na základě povídky a v knižní podobě musela být opravdu zajímavá. Když bylo Daleovi 14 let, jeho otec zabil jeho matku a objevil v sobě dar. Matku přivedl zpátky k životu. O několik let později, když už je Dale dospělý mladík se stěhuje do nového sousedství, kde si oblíbí novou sousedku, která je podobná jeho matce. Každý večer ji chodí zabíjet a znovu obživovat, aniž by si něco pamatovala. Samozřejmě se film odvíjí očima "hrdinky" takže i když divák ví, že její soused je podivín a ty noční můry o zabíjení jsou skutečné, pořád se motáme na tom mrtvém bodě, kdy hrdinka musí dojít k závěru, že její soused je psychicky labilní vrah s darem obživovat. Film nenudí a drží pozornost, ale fantas-magorijní zápletka se prostě lépe čte v minipovídce. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Musím říct že tento film má 58% zaslouženě. Myslím si že od tohoto filmu nikdo nic moc nečekal a to dokonce ani já. Ale zas tak to špatný film není. Příběh je dobrý, postavy jsou docela sympatické, hudba je docela ok, atmosféru tento film má docela povedenou, napětí je zde asi jenom jednou, lokace jsou docela zajímavé a kamera filmu je fajn. No ale musím říct že to vysvětlení proč ten vrah vraždí a jak dokáže oživovat mrtvé a jak to že jeho máma po tolika bodných ran přežila bylo sice jednoduché ale i docela dobré. Za mě 5,5/10. ()

RobLord 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a originální nápad, který hádám lépe funguje v knize "The Resurrectionist" od Wratha Jamese Whitea než ve filmu. Nicméně se jedná o snímek koukatelný: 40%. SPOILER: Originalita nápadu tkví v tom, že vyšinutý jedinec Dale má schopnost oživovat mrtvé, kteří jsou zároveň oběti jeho vražd - zabíjením navazuje Dale kontakty se ženami. Dale vytváří cykly smrtí a znovuzrození. Jeho vlastní matka je týraná myšlenkami na to, jakou porodila zrůdu. Psychicky zničená žena páchá sebevraždy, avšak její zázračně nadaný syn jí nedovolí zemřít. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz nic jinyho, tak to aspon spatne skoncilo. Panovi kameramanovi se pri zaverecnym klise souboji, kdy chlap nemuze za boha preprat zenskou, rozklepala "trosku" ruka. Patrne ve snaze zamaskovat ten trapnej souboj. Miluju jak do zaporaka bodne dotycna osoba nuz/vidlicku, ten jenom zarve, vytrhne ji ven a jde dal jako terminator. ()

Di Tecka 

všechny recenze uživatele

Příšerný béčko,ale bezva nápad ho podržel a konec byl na jedničku. Tenhle film by si rozhodně zasloužil lepší zpracování. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad a i na film se dalo dívat. Ve druhé půli a hlavně ke konci hezky graduje. Bohužel pořád je Come Back to Me jen lepší průměr. Ovšem za shlédnutí to stojí, dávám 60%. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotský námět, otřesně blbý, nudný a nezajímavý film, k tomu neposedná kamera a v hlavní roli odpudivá anorektická stará paní. Blejt. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

SPOILER: strašne bláznivá hlúposť - akýsi negatívny Ježiš kriesiaci mrtvých LOL , ale napriek tomu ma to zaujalo na tie 3* :) ()

Reklama

Reklama