Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Recenze (96)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minulost je ve skutečnosti budoucnost v přítomnosti." Tak to mi dává smysl. Horší je to s tou trapnou exhibicí v úvodu snímku, kterou jsem přežil jen díky svému speciálnímu tréninku ve sledování nejhorších filmů všech dob. V budoucnosti se to o naštěstí o hodně zlepšilo, třeba soubojem s "chytrým" autem, použitím protidrogového nanokomanda, příbuzenskými sexuálními vztahy, třasákem a samozřejmě přirovnáními vypadá jako ... (Lex Luthor co opíchal Marka Zuckerberga). Znovu se na to ale nepodívám a to ani v budoucnosti a možná ani v minulosti. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, ale zajímalo by mě, jestli trojka vznikne, protože takovou pí*ovinu už jsem dlouho neviděl :D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy o cestovaní v čase mám rád. Kľudne môžu byť ladené i v komediálnom duchu. Nedávno som natrafil na snímok "To bol zajtra flám". Je to príbeh o štyroch chlapíkoch, ktorí sa vrátili späť v čase a zmenili tak svoju budúcnosť. Celkom som sa pri tom pobavil. Teraz som si pozrel druhú časť ("To bol zajtra flám 2"). No už ma to tak nebralo ako pôvodný film. Zdalo sa mi to dosť nudné a miestami až trapné. Hodne tam chýbal aj John Cusack. Je to úplne zbytočné pokračovanie. ** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola skvelá. Myslím si, že z námetu tvorcovia vyžmýkali všetko už v prvom filme a toto pokračovanie je už tak povediac zbytočné, pretože sa tu už varí z vody. Na druhú stranu je to stále veľmi veľká sranda vďaka niekoľkým humorným situáciám a jednotlivým postavám, ktoré s hláškami rozhodne nešetria. Dosť mi tu však chýba John Cusack z jednotky, ktorý dokázal, že je aj skvelý komediálny herec. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi pekné piesne. Snímka má rýchle tempo a nenudí a príbeh a scenár je v skutku kvalitný. Myslím že snímok ocení každý fanúšik komédie, pokiaľ nehľadá niečo náročné. A vlastne je to po jednotke povinná jazda. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že fandím cestování v čase a i proto mě jednička nadprůměrně bavila, mi mozek ani s odstupem času nebere, že titéž tvůrci dokázali jako pokračování slušné komedie natočit podstatně béčkovější slátaninu, v níž je humor maximálně sterilní. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přítomnost versus budoucnost. Anebo je to všechno jinak vzhledem k alternativním časovým liniím, v nichž dochází k nejzásadnějším změnám v životě Loua, Jacoba a Nicka? Jistě netřeba osvěžovat, co se událo v jedničce. Lou díky cestování v čase pohádkově zbohatl, ale jeho osud se brzy naplní. Poté, co byl střelen do choulostivých míst, je opět nutné cestovat v čase, aby k jeho vraždě nedošlo. Stará parta spojí síly a vířivkou, která je strojem času, se nedopatřením dostane do roku 2025, kde na ni čeká nejedno záludné překvapení. Každý může být v budoucnosti vrahem, který byl vyslán, aby změnil minulost (ano, na zmínku o Terminátorovi skutečně dojde) a ke všemu se trio setkává s Adamovým synem, o kterém neměli ani potuchy, i když původně hledali jeho tátu, který byl z vraždy hlavním podezřelým. Adam v podání Johna Cusacka se v pokračování objeví už jen na okamžik. Tvůrčí tým z jedničky nedostál změn. Na režijní sesli už poměrně zkušený Steve Pink, scénář opět dodal Josh Heald. A oba se zřejmě domluvili na tom, že pokračování musí být desetkrát střelenější a zamotanější, i když to z tohoto hlediska vychází lépe pro střelenou eventualitu na nejrůznější způsoby. Asi nejvíc překvapí, že dvojka je podstatně hardcore, než její podstatně invenčnější předchůdce. Zde se cílí na kozy, genitálie, pěkné slečny, na odkazy a citace nejrůznějších slavných i méně slavných filmů a songů, zvratky, gay sex ve zvrácené tv show a já nevím, co ještě, protože je toho poměrně dost. Vlastně celý film je takto sestaven. Dvojka je vlastně jen jakási šňůra, na které je navlečen humor všeho druhu, fekální nevyjímaje. A do toho se nezapomíná pátrat po vrahovi Lou. Tak jestli vám tyhle atributy k dobré komedii stačí, neměla by vám dvojka uniknout. Trio Rob Corddry, Craig Robinson a Clark Duke je vtipné a jejich humor je neokoukaný. Cestovat s nimi časem - rovná se humorná kravinka - jak se patří. 70% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po sympatické, ale ničím převratné jedničce, která mě štvala spíš odfláknutým zpracováním, přichází dvojka, o kterou nejspíš nikdo neprosil. Tvůrci bohužel přidali spíš na fekálním humoru (ne že by ho v jedničce bylo zas tak málo) a většina kouzla je v tahu. Navíc ve většině stopáže se neobjeví John Cusack, takže to všechno táhne především trio Corddry, Robinson a Duke, kteří se až moc spoléhají na opakované hláškování. Přibráním Adama Scotta se kvalita sice mírně pozvedla, ale nikterak výrazně. Pro fanoušky Community a/nebo Silicon Valley je příjemným bonusem účast Gillian Jacobsové, resp. Kumaila Nanjianiho. Všehovšudy to za lepší než dvě hvězdičky ovšem není. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Oproti ucházející jedničce je tohle snaha vykřesat jiskru ve vyhaslým ohni pomocí úchyláren, koz, HODNĚ béčkovejch výkonů a asi 2 vtipnejch scén. Jednou to stačilo. Prostě od jedničky člověk dostal zábavu, jakou očekával, nic víc, ani míň. Tady to chce malé očekávání, jinak dostanete mnohem míň. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé. Mám ráda, když i druhé díly jsou našlápnuté a neodfláknuté. Opravdu jsem se bavila, skoro stejně dobře jako u jedničky. Můžu jedině doporučit. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se jen jednou a to ani nepočítám jako zasmání ale spíš poloúsměv.. jinak film je strašná blbost jak příběh tak i ty sračky co tam furt řikaj. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, je to slabší než jednička, ale i tak to obsahuje pár zábavných a humorných vtipů. Řešit logiku věci nemá smysl ještě více, než u jedničky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ještě že můžeme komentovat protože dvojka je super povedená a sice mi chybělo staré já John ale rozhodně se dalo. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že první díl byl o něco lepší. Ale když od pokračování nečekáte nic závratného, tak budete určitě spokojeni jako já. Místama to sice bylo trochu trapný, ale některý vtipy se fakt povedly. Škoda, že už tam nebyl John Cusack. 55%. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokračování komedie to byl zítra flám se v podle mě tedy moc nepovedlo.Jedna oproti prvnímu dílu ,kterému jsem dal tři hvězdy tu chybí evidentně nějaký nápad co by nepůsobil tak křečovitě.Za druhé je tu opravdu až moc humoru za hranou a spíš to působí trapně než vtipně.Za třetí neúčast Johna Cusacka ( i když to není můj oblíbenec a ty dvě vteřiny co se tu mihne nepočítám) filmu škodí.Celkově jsou pro mě nejvtipnější asi dva momenty.První je přirovnání cestovaní časem k Terminátorovi a druhá závěrečné titulky.Za mě tedy celkově 35% a dvě hvězdy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička mě ještě jakž takž zaujala, ale dvojka už opravdu nemá co nabídnout a bylo to celkem utrpení, dokoukat film do konce. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová hovadina, která pobavila svoji relativní nevinností. Tohle je ovšem zhovadilost, kde ani nahota, explodující hlavy a neustálé pomrkávání všemi směry nezakryje fakt, že tohle je natřikrát ohřívaná svíčková z minulého týdne. Nudné, hloupé a k zábavě to má hodně daleko. Ta jedna hvězdička je za to, že to alespoň nabere docela rychlý konec. Víc pozitiv ovšem v téhle hodince a půl nenajdete. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Je to marný, je to marný, je to marný. Točit dvojky komedií tak, že se pokusíme zopakovat vtipy z jedničky, akorát v jinačím kabátě prostě nefunguje. Dialogy jsou při nejlepším trapné, každá potenciálně vtipná scénka je roztažená do nesnesitelné délky a hlavně základní premisy filmu (cestování časem/budoucnost) přinesou jen málo zajímavých nápadů a i ty zašlape postupně do země scénáristická neschopnost a trapný fekální humor. I to cestování časem je většinou úplně blbě a nedává smysl. Jednička byla docela zajímavá a originální. Dvojka je katastrofa. Snad někoho nenapadne v tom pokračovat. A jestli tak, snad zase s Johnem Cusackem. ()

Reklama

Reklama