Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

zelvicka. odpad!

všechny recenze uživatele

Máte-li chuť se pobavit u špatného filmu, je Cizinec právě volba pro vás! Nemusíte sledovat zápletku (pro děj není důležitá a beztak ji nepochopíte) a jen se pohodlně opřít a vychutnávat prvotřídní masakr bez důvodů. Počet mrtvol je enormní, dokonce tak enormní, že si často řeknete - musel opravdu toho chlapíka zabít? Okomentujte s přáteli demenci, která se na obrazovce odehraje (např. chlapík s tasenými pistolemi prohraje stand-off s chlapíkem, který se objeví zpoza rohu, řekne lakonické "Překvápko!" zvedne metrovou brokovnici a pálí... a to jsme si mysleli, že Greedo je nejneschopnější nájemný vrah v historii). Zkrátka, film vhodný na nějakou chlastací hru (dej si panáka, když je detailní záběr na Segalovy póry - každý si vezměte vlastní lahev!), nebo jen na zlepšení nálady po dlouhém dni v práci, kdy máte chuť všechny pozabíjet. Úplně jako Segal. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ve scénáři jsem se ztrácel, ale musím říct, že střih to mělo slušný. Příjemný vyprošťovák po ruských uměleckých filmech:) (Seagal mě v tomto filmu fascinoval... jeho minimalistické herectví, při kterém se sotva pohne - ať už tělem, nebo v obličeji, krátké věty... tento film je plný naprosto neznámých jmen, ale Seagal hrál nejhůř). ()

Reklama

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, čím nás to trestáš? Kde se berou prachy na tyto nesmysly? Jdu tam do fronty, vyvalím bulvy jak kapr po operaci plynového měchýře, zašermuju gumovou pistolí zpoza popelnice a musím mít smlouvu v kapse. Děs a hrůza, žvásty, prázdné výrazy, nesmyslné situační zamotance, tohle je na zvláštní katergorii v hodnocení. Shlédl toho zpuchlého Maxe Payna někdo vůbec až do konce? Ne, že by to nebyla prdel sledovat bečku sádla ve zpomaleném záběru a též strašně mě fascinovaly ty jeho velké hadry, co měly zakrývat narůstající porce špeku (super byly zvláště ty jeho popelářské boty), ale připomíná mi to víc Homera Simpsna ve 3D, než utajeného very danger soudruha. Další unikát je postava pomateného agenta zabijáka, co chodí a střílí ze dvou pistolí - jedné devítky, druhé s tlumičem (k čemu tato kombinace jsem nechápal) s cigárem v hubě, druhým v ruce, třetím za uchem a čtvrtým v zadnici, dýmovou clonou kolem sebe (nebyl vidět,ale cítit určitě :-)). Hodnocení -5! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové akční béčko, které se tváří zajímavěji, než ve skutečnosti je. Tlupa nájemných zabijáků a tajných agentů, kteří si jdou vzájemně po krku, to vypadá jako zajímavý špionážní námět. To by to ovšem nesměl režisér tak dodrbat a udělat z toho dějově velmi jednoduché béčko, kdy místo hlavní hvězdy Seagala vynikají především vedlejší postavy (hlavně šílený Max Ryan). Film mě vůbec nebavil, nedokáže diváka nikterak zaujmout. Chybí tomu spád, dobrá akce nebo aspoň nějaká atmosféra. První hodinu se víceméně nic neděje, děj se rozjede až ke konci a to ještě tak na půl plynu. Jelikož tu opět máme "bezvadnou" práci s kamerou, veškeré akční scény jsou špatně natočeny a sestříhány. Neustále zpomalování a rozmazané záběry tomu taky nějak extra nepřidávají. Ve zkratce je to jen další z těch nejhorších filmů, kde se Seagal objevil. 1/10. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Steven "bravčová hlava" Seagal má doručiť nejakú zásielku a tak sa motá sem a tam vo svojom koženom kabáte a občas niekoho udrie či zastrelí. Okolo neho poskakujú rôzny exoti ktorí zasa zabijú každého koho stretnú aby ukázali aký sú frajeri. Celkovo to má tendenciu úplne diváka zblbnúť, otupiť a unudiť, takže po pol hodine mi už bolo úplne jedno čo sa tam deje a kto koho podrazil. Štandardná Seagalovská záležitosť, nie vyslovene zlá( prestrielaných mŕtvol je tu dostatok ), ale dosť nezáživná a okamžite zabudnuteľná. Na druhý deň od pozretia už musím tuho rozmýšľať o čom to vlastne bolo, ale ono je to aj tak jedno, škoda námahy. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama