Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som v poslednej dobe začal opäť sledovať Seagalove pokusy a postupne som sa naladil na tú zábavno-hlúpu atmosféru, tentoraz to bola bieda. Seagal sa nebije, takmer ani nestrieľa a každý prudkejší pohyb zaňho robí kaskadér. Je tu síce cool zabijak s cigaretou, ale scenár je príliš pomalý, aby z toho niečo bolo... ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

tak toto bola neskutocna blbost, nielenze to ma neskutocne tupy dej ale aj vsetky (ale uplne vsetky) akcne sceny v tomto filme stoja za HOVNO! ako by nestacilo ze su na nic zostrihane, uplne neprehladne nakrutene, ale navyse 99 % je vzdy spomalena!!!! co posobi namiesto cool (ako to tvorci asi zamyslali) absolutne komickym dojmom. je to dokonca horsie ako half past dead a to uz je co povedat! seagelove dno! ()

Reklama

zelvicka. odpad!

všechny recenze uživatele

Máte-li chuť se pobavit u špatného filmu, je Cizinec právě volba pro vás! Nemusíte sledovat zápletku (pro děj není důležitá a beztak ji nepochopíte) a jen se pohodlně opřít a vychutnávat prvotřídní masakr bez důvodů. Počet mrtvol je enormní, dokonce tak enormní, že si často řeknete - musel opravdu toho chlapíka zabít? Okomentujte s přáteli demenci, která se na obrazovce odehraje (např. chlapík s tasenými pistolemi prohraje stand-off s chlapíkem, který se objeví zpoza rohu, řekne lakonické "Překvápko!" zvedne metrovou brokovnici a pálí... a to jsme si mysleli, že Greedo je nejneschopnější nájemný vrah v historii). Zkrátka, film vhodný na nějakou chlastací hru (dej si panáka, když je detailní záběr na Segalovy póry - každý si vezměte vlastní lahev!), nebo jen na zlepšení nálady po dlouhém dni v práci, kdy máte chuť všechny pozabíjet. Úplně jako Segal. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Cizinec je jeden z nejhorších Stevenových filmů, ale i přesto si film udržuje určitou kvalitu . Myslím, že je to tak na 40%. Mně se film líbíl tak na 3 hvězdy, ale dám 4 kvůli Stevenovi, i když vím, že si to asi film nezaslouží. Je pravda, že se jedná o napínavý thriller, ale je škoda, že zde nejsou moc dobří herci ve vedlejších rolích. Akce je ale celkem dost. Kamera také ujde, ale celkově to na mě bohužel působilo béčkově. Na stejné úrovni jako filmy s Wesley Snipesem z let 2004-2007, tj. na 40%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénář je místy trochu mimo a alespoň mě dělalo problém čekovat kdo je s kým a proti komu (ale u seagalovek stačí jedno základní pravidlo - do koho Steven buší nebo střílí je ten zlej :-)), charaktery nic moc, zpomalované záběry mi začínají lézt trochu na nervy (jak rád bych viděl po výbuchu normální rychlostí letící tělo), ale rozhodně jsem horší seagalovku než tohle viděl. Jedna stará česká hardcore-punková kapela měla song, v němž zpívala "vypni mozek - zapni televizi", tak na tohle se ten film hodí dokonale. Moc nepřemýšlet, neřešit Seagalovu váhu (co s tím do prdele všichni pořád máte?) a jen to prostě sjet. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama