Reklama

Reklama

Kiss - I Was Made For Lovin' You

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1979, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň I Was Made for Lovin´You je úvodnou skladbou zo siedmeho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Kiss. Album s názvom "Dynasty" vyšiel v roku 1979. Zo songu I Was Made for Lovin´You, ktorý je mixom hard rocku a disca, sa stal svetový hit. Jeho autorom je spevák a gitarista Paul Stanley. K tejto skladbe bol natočený jednoduchý pódiový videoklip. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Byl jsem stvořen, abych tě miloval, baby, a ty jsi byla stvořena, abys milovala mě." Až takhle triviální je text této klasické rockové vypalovačky. Já ji mám rád, i když už nezní zdaleka tak razantně, jako při našem seznámení. Více mi však vadí skutečnost, že Paul Stanley vypouští z úst evidentně jiná slova, než která znějí z reproduktorů. A taky mi vadí, že neslyším smyčce zmalovaných symfoniků, ale to je možná problém mých uší. Jinak je to fajn a tak z nostalgie zaokrouhluju nahoru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "I Was Made for Lovin´You" je úvodnou skladbou zo siedmeho oficiálneho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Kiss. Album sa volá "Dynasty". Vyšiel dvadsiateho tretieho mája roku 1979. Song "I Was Made for Lovin´You" je zvláštnym mixom hard rocku a klasického disca. Stal sa z toho svetový hit. Jeho autorom je spevák a gitarista Paul Stanley alias The Starchild. Ku tejto skladbe natočili jednoduchý pódiový video klip. *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak by tu každý hodnotil videoklip a nie pieseň ( myslím, že práve o tom je táto stránka ), išlo by hodnotenie strmo nadol. Proti songu však žiadne námietky. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

I Was Made For Loving You, kultová pieseň, ktorá má ešte aj dnes po skoro štyridsiatich rokoch svoje čaro. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že to tu nazýváte metalovou peckou,ale ta píseň není metalová,byla napsána v době, kdy sláva KISS opadávala a vznikla jen kvůli tomu,aby se dala hrát na diskotékách.Tím se zdvihl opět obrovský zájem o KISS, takže se jedná o prvoplánovaný komerční hit.Opravdový fakoušek touto skladbou většinou pohrdá.Ale já patřím mezi ty fanoušky, kteří jsou při této písni v menšině a dávám jasných 5 ()

Krocan505 

všechny recenze uživatele

Píseň jako taková je naprosto úžasná přece jenom jsou to Kiss (vím že někteří ji nemají rádi), ale hudební klip je prostě klasika nic zvláštního. Za klip 3/5 za píseň 5/5. ()

Reklama

Reklama