Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi Mike a Thomas založí soukromou detektivní agenturu. Oba se totiž domnívají, že pro tuto práci mají mimořádné nadání a správný nos. Po vzoru Sherlocka Holmese využívají mistrných převleků, aby se ke sledovaným osobám dostali co nejblíže. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dva supernosaci maj sice rypaky slusny, ale jinak nak zvlast super nejsou. Jinak Gottschalk s Krugerem nejsou moc dobry herci, casto se dost divne xichti a naky super sympataci to taky nejsou a nejaky postuchovani mezi nima taky moc nefunguje, ale uz sem videl horsi dvojice a zas tak spatny precejen nejsou. Co se tyce pribehu, tak ten je vcelku v pohode, film neni dlouhej, misty vtipnej a sviznej, navic podporenej uchazejici hudbou. Zadna velka zabava, ale ani zadna nuda, takze prumer. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak něco tak plytkého, v podstatě bezobsažného, dokáže příjemně pobavit a zpříjemnit těch skoro devadesát minut. Obzvláště, když na to koukáte na noční :-). O kapánek lepší, než předcházející dvounosní rádio, hlavně díky neustálým převlekům Krügerův Vinettou coby pomůcka pro výuku angličtiny je dobrý fór (Vinettou - Vineone). ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Jako prcek jsem tenhle film miloval a často si jej pouštěl. Potom přišly jiné filmy a já jej na několik let odstavil. Po zhruba sedmi letech jsem si dal repete. A bohužel, není to tak zábavné, jako tehdy. Některé nápady a fóry jsou sice velmi slušné, na druhou stranu je jich dost infantilních a vyčpělých. "Dva supernosáči" prostě nejsou nadčasovou komedií. Je to čistě film své doby, film 80. let s většinou svých rysů (jako např. u nás "Discopříběh"). Nenáročná oddechovka. Nic víc, nic míň, ale v rámci možností to stačí. 50%. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Němci a komedie - tohle spojení prostě nefunguje. Je to národ, který slovo nadsázka nemá ve svém slovníku, proto z jejich studií vychází něco, co se snaží ze všech sil působit vtipně, ale místo humoru vzniká strojený pseudohumor, kterému se smát jde jen stěží. Supernosáči se asi řadí k tomu lepšímu, co vzniklo u našich západních sousedů, ale ani to v širším měřítku neobstojí. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Mike a Thomas detektivové!Dlouho žili staromládenecký život,ale rozjeli byznys,našli vhodné partnerky a náhle se jim všechno nějak komplikuje.Humorné eskapády této dvojce mám rád i přes občasnou absurditu typu:Šáh je stejný jako Thomas.Kdo ale zná Německý filmový průmysl tak ví,že v tehdejší době lepší komedie u našich sousedu zkrátka nevznikali a přes všechnu kritiku zde napsanou je to vtipná podívaná. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v německém Mnichově a v Rakousku u jezera Wörthersee. (GASTON73)

Reklama

Reklama