Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po totálně sračkoidní WAR přichází DCčko se záživným motivem, znatelně živěji napsanýma charakterama a příběhem který baví a je dynamický. Postavy jsou konečně zase jednou něco víc než jen panáci v teplákách odříkávající povinné superhrdinské hlášky. Je mezi nimi jiskra, každý má to svoje a přece drží pohromadě. A do téhle bandy sedne outsider Arthur jako prdel na hrnec a já si po letech začal říkat, že ten Aquaman možná není až tak sucks. Kdyby se tvůrci vyvarovali několika do nebe volajících a očí bijících nesmyslech, klidně bych šáhl i po té páté hvězdici. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

DC animáky jsou prostě někde jinde, než konkurence. A to platí i pro Trůn Atlantidy, který je mnohem slabší, než jsme zvyklí. Úvod je luxusní a krásně otevírá příběh. Celkově je animák hodně komorní a pomalejší a hodně se pracuje s postavami. Nejlépe je to vidět na Cyborgovi a pak na vztahu Supermana s Wonder Woman a Lois. Ale hlavně je to příběh o Arturovi/Aquamanovi, který je zde prodán velmi dobře a tak nějak se v něm dozvíte všechno důležité. Dost zklame závěrečná rubačka, která není, tak efektivní jak by se mohlo zdát. Trošku zamrzí, že zbytek členu ligy je tady za hláškaře a posouvače příběhu. Hodně moc se mě líbila prezentace Atlantidy a hlavně postava královny a Mera. Trůn Atlantidy není nejakčnější podívanou, ale je to komornější a v některých ohledech se jde více do hloubky a za to palec nahoru a zvláště, když pod titulková scéna ukazuje velmi zajímavé rozvíjení příběhu. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele

O Aquamanovi jsem toho před filmem moc nevěděl. Vlastně skoro jen to, že je to jeden z nejtrapnějších hrdinů od DC vůbec - aspoň každý to vždy říkal. Film mě příjemně překvapil a přesvědčil mě o opaku. Arthur Curry je poměrně zajímavou postavou s chytlavou minulostí a mocnou rodinou. Zbytek Justice League ve filmu pro mě ani nebyl třeba, protože dle mého názoru spíš překáželi samotnému příběhu. "Trůn Atlantidy" je příjemnou oddechovkou po těžkém obědě. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu modrá čísla. Je pravda, že předlohu jsem nečetl (čekám na českou verzi), ale s další animovanou JL jsem naprosto spokojený. Na JL: War mi vadilo, že se příliš soustředil na akci, tady jí trochu ubylo, takže spokojenost. Pravda, závěrečná bitva mohla mít kulisu bojující armády, ale i tak se podle mě povedla. Nevadí mi upozadění většiny postav, přeci jen je tu hlavním hrdinou Aquaman. Přesto se ostatní neztratí (GL je i přes minimu prostoru skvělý). Sám Aquaman nám pak ukazuje, proč by ho nikdo neměl podceňovat. Přesto není největší badass filmu, tím je pro mě osobně Mera, protože neznám nikoho dalšího, kdo sejme bojovou jednotkou trochou vody. 95 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pocitově je Trůn Atlantidy nejslabší, tím ale neříkám, že je to špatný film. Jenže těch prvních 45 minut je takový nesourodý myšmaš, který neví, čím by měl být. Dojem zpracuje až závěrečná bitva, kde se představí všichni hrdinové. Nejvíc ale žeru animovaného Green Lanterna a jeho představivost. Třeba chodící vysavač na nepřátelé je přímo dokonalý! ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama