Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ tieto komiksové animáki začínajú zapadať do akejsi rutiny, kde sa prevažne zameriava na všetko ničiacu demolačnú akciu a krvavú drsnosť, rozpoltené telá, krv, bleee, to je zle, toto už ide dosť mimo, takéto pritvrdenie a na deji sa viac nepopracuje, obohraná šablónka bez iskry, priemer /60%/ ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není takový průser jako V pasti času. Vlastně podle mě to vůbec špatné nebylo. Aquaman je sice hrdina, který v DC většinu času hraje spíše druhé housle, pravda, ale proč by neměl jeho origin příběh dostat plnohodnotné komiksové zpracování? Pro někoho se holt jedná o naprostou tupou a prkennou postavu, ale při dobrém zpracování může být z Aquamana celkem dost dobrý drtič koulí. Co se mi zde ale moc nepozdávalo byl hlavní záporák, který si s (sice s magickou) vidličkou dával dost bez problémů celou slavnou JL. Je pouze hrstka padouchů, kteří dokáží zatopit JL v celé její sestavě a Orm k nim podle mě rozhodně nepatří (ale zas uznávám, že Darkseid se už objevil a Lex nemůže být v každém filmu). Ještě jedna rychlá poznámka - vůbec mi nevadí, že zde Supík začíná "dělat" do WW. Hlavně potom, co jsem viděl tu otravnou verzi Lois z hraných filmů. Hodnotím slabými 4*. 70% ()

Reklama

vieriX 

všechny recenze uživatele

Naprostý srandard co se týče DC Universe, škoda jen že postavy a lidé z Atlantidy nebyly nějak více popsaný prostě se tu nějak objeví a člověk neví jaké jsou jejich motivy. Každopádně hraný film Aquaman kdyby si bral něco z tohoto a ještě něco přidal by mohl být hodně fajn záležitost. Neříkám nejslabší Justice League, ale prostě tak nějak průměrná. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po totálně sračkoidní WAR přichází DCčko se záživným motivem, znatelně živěji napsanýma charakterama a příběhem který baví a je dynamický. Postavy jsou konečně zase jednou něco víc než jen panáci v teplákách odříkávající povinné superhrdinské hlášky. Je mezi nimi jiskra, každý má to svoje a přece drží pohromadě. A do téhle bandy sedne outsider Arthur jako prdel na hrnec a já si po letech začal říkat, že ten Aquaman možná není až tak sucks. Kdyby se tvůrci vyvarovali několika do nebe volajících a očí bijících nesmyslech, klidně bych šáhl i po té páté hvězdici. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tady nechybělo vůbec nic. Námět podle všeho vynikající, perfektní složení týmu a origin toho zbývajícího. Jestli je pravda, že se i hraná verze Justice League bude inspirovat tímto New52 eventem, rozhodně bych chtěl vidět i zbytek týmu, což se ale asi nestane. Tihle bohové si zkrátka poradí se vším...9/10 ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama