Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ tieto komiksové animáki začínajú zapadať do akejsi rutiny, kde sa prevažne zameriava na všetko ničiacu demolačnú akciu a krvavú drsnosť, rozpoltené telá, krv, bleee, to je zle, toto už ide dosť mimo, takéto pritvrdenie a na deji sa viac nepopracuje, obohraná šablónka bez iskry, priemer /60%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší z nových DC animáků, ze Spauldinga vážně není druhej Oliva. Celý je to hrozně pitomý a přelidněný (Shazam pryč!), navíc zamrzí, že Justice League v akci vůbec nespolupracuje. Nebejt krátičký stopáže a neselhávajícího Filliona, šel bych i níž. (5/10) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naprostá pohoda. Předlohu jsem četla, pravda, byla možná kapánek víc kulervoucí, ale v rámci série DC Universe Animated Original Movies je Trůn Atlantidy naprosto ideální kousek. Hezky to navazuje na Justice League: War a realita The New 52 se stává naprostou přirozeností. Možná bych měla skřípat zubama nad další verzí Wonder Woman, ale nač. Pokud je toto její tvář z animovaných The New 52 a bude taková i nadále, zvyknu si. Lantern a Flash hláškují, Bats je studenej čumák, Cyborg si jede vlastní zápletku a Shazam! skoro nikoho nezajímá, takže proč si neužít Aquamanův nástup na trůn a randícího Clarka Kenta a Dianu Prince? ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tady nechybělo vůbec nic. Námět podle všeho vynikající, perfektní složení týmu a origin toho zbývajícího. Jestli je pravda, že se i hraná verze Justice League bude inspirovat tímto New52 eventem, rozhodně bych chtěl vidět i zbytek týmu, což se ale asi nestane. Tihle bohové si zkrátka poradí se vším...9/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Obří robot, pacifikující své nepřátele vysavačem? A pak nemá být Green Lantern všem pro smích. Kouká se na to sice jedna báseň, za určité momentky bych ale scénaristovi urval obě ruce. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Po traume sposobenej hranou justice league je to velmi fajn. Proste dalsi slusny DC animak (aj ked na tie najlepsie sa nechyta). 7/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Animovaná DCčka se v poslední době zvedla na úroveň, kdy by si zasloužila i nekomiksové diváctvo, žel po pár zásazích se vrací průměr, až podprůměr, kde kdyby nebylo roztomilého rozkrajování padouších nohsledů na mnoho částí, byl by výsledek jen studiovou povinností mezi celovečeráky (tady nemluvím jen o Atlandském trůnu, ale třeba i o Synu Batmana). Vizuál je tu klasická superhrdinská nuda, stejná pro DC, Marvel, nebo i Hellboye, na to sem si už zvykl, takže mě ubohá neoriginalita v tomhle ohledu už přestala lézt na nervy, takže zůstává děj, který je..... Pozor, velké překvapení ....... Hrozně debilní! Ani náznak taktiky, zavilé plány padouchovy by lépe stvořili i scénáristé Ordinace v růžové zahradě a bezmezná otravnost Shazama... Mňo, i když tu vlastně jenom nadávám, pořád to není nějak extra odporné, jen průměrné a zapomenutelné. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nepovedal by som, že to je slabé, len slabšie narozdiel od posledných vydarených JL. Aquaman moc priestoru nikdy moc nedostával, takže som rád, že sa to tento krát točí okolo neho. Každopádne nuda nehrozí aj keď to ani po akčnej stránke nieje tak výživné, ta hodinka uteče ako nič. 80% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo si DC otestovali pri The Dark Knight Returns publikum na Batman v Superman a pri Arkham Assault zase pôdu pre Suicide Squad, tentokrát sa rozhodli zistiť, čo funguje a nefunguje na Aquamanovi pred blížiacou sa sólovkou. Takže milé DC, skvelé kostýmy, Batman má bohovské hlášky, oceňujem dôraz na príbeh (zrejme ste sa poučili po Justice League: War), bohovsky nadizajnovaná Atlantída (I want more!) a záporáci sú tiež fajn. Čo nefunguje je tupá akcia, že Justice League vs. komando nímandov, ktorých sekajú ako kukuričné kláty. A Shazam sa do tohto univerza nehodí, i keď jeho rodinne ladenú sólovku by som si pozrel. A čo preboha vidíte na Cyborgovi? Martian Manhunter forever! Každopádne na sólo Aquamana sa teším, ak Atlantída bude vyzerať aspoň tak zaujímavo ako v Throne of Atlantis, budem slintať blahom. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Jedno ze slabších spojení sil Ligy, hlavní prostor tu totiž má průměrné představení Aquamana. 50% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Sľubný úvod, ale postupný prepad. Udalosti v Atlantíde sú príliš zhustené, bez zaujímavejších postáv, takže intrigy vyznievajú príliš sucho. Zatlačenie Batmana do úzadia, film takmer pochovalo. Na konci fajn mlátička, ale zakončená pateticky a naivne. To v DC fakt nevidia, že pozerateľnosť Ligových filmov vždy stojí na postave Batmana (a jeho interakcie so Supermanom a Green Lanternom)? Škoda... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Bohužel ničím výjimečné představení Aquamana. Zdá se, že poslední počiny z DC animated universe tak nějak upadly do bludného kruhu šedi a průměru, z kterého se ne a ne vymanit. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu modrá čísla. Je pravda, že předlohu jsem nečetl (čekám na českou verzi), ale s další animovanou JL jsem naprosto spokojený. Na JL: War mi vadilo, že se příliš soustředil na akci, tady jí trochu ubylo, takže spokojenost. Pravda, závěrečná bitva mohla mít kulisu bojující armády, ale i tak se podle mě povedla. Nevadí mi upozadění většiny postav, přeci jen je tu hlavním hrdinou Aquaman. Přesto se ostatní neztratí (GL je i přes minimu prostoru skvělý). Sám Aquaman nám pak ukazuje, proč by ho nikdo neměl podceňovat. Přesto není největší badass filmu, tím je pro mě osobně Mera, protože neznám nikoho dalšího, kdo sejme bojovou jednotkou trochou vody. 95 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Táta nemůže konkurovat Supermanovi.......... Čekal jsem, že to bude lepší, ale jsem celkem zklamán. Na komiks to má příšerný dialog, žádné zapamatovatelné hlášky a žádnou výraznou postavu. Snad jen Mara je něčím zajímavá. Chyběl i oživovací hudební doprovod, protože i při akčních scénách mě hudba uspávala. CITÁT - Nedostatek energie.......... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jako animák o původu Aquamana dobrý, ale jako film o Justice League hodně slabý. Jsou tam spíš jenom navíc a nikdo z nich nemá výraznější prostor. Hlavně mi vadí zbytečný postavy jako Kyborg nebo Shazam. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po totálně sračkoidní WAR přichází DCčko se záživným motivem, znatelně živěji napsanýma charakterama a příběhem který baví a je dynamický. Postavy jsou konečně zase jednou něco víc než jen panáci v teplákách odříkávající povinné superhrdinské hlášky. Je mezi nimi jiskra, každý má to svoje a přece drží pohromadě. A do téhle bandy sedne outsider Arthur jako prdel na hrnec a já si po letech začal říkat, že ten Aquaman možná není až tak sucks. Kdyby se tvůrci vyvarovali několika do nebe volajících a očí bijících nesmyslech, klidně bych šáhl i po té páté hvězdici. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem si Marvelovky / DC velmi oblíbil a na Throne of Atlantis velice těšil. Bylo to však vcelku zklamání. Naprosto jednoduchý, nevýrazný příběh, žádné zvraty. Nejsilnějších bylo asi prvních 10 minut. Útok na pevninu byl vyloženě komický, věta "Millions will die!!!" byla totálně přestřelená, protože se útočilo asi za pomocí 100 vojáků, které by zvládl oddělat během chvilky Flash. Jediný záporák, který představoval alespoň nějakou hrozbu, byl přemožen jedním úderem do tváře. Nehodlám to ani nazývat spoilerama, protože to nijak nenaruší finální pocity z filmu. U mě tedy vcelku zklamání. 45% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tuctová Justice League, která moc nebaví, divně nakreslená a celkově nudící. Akční scény nic moc, no zkrátka se to nepovedlo. Z loajality ke značce dávám za tři, ale jinak je to bída špína!!! Postavy jsou tentokrát dost ploché a nesrší humorem. Nevím, kde se stala chyba?!? ()

Reklama

Reklama