Reklama

Reklama

Svéráz národního lovu

  • Rusko Osobennosti natsionalnoy okhoty (více)

Obsahy(1)

Mladý Fínsky mladík sa vyberie do Ruska na vysnívaný tradičný ruský lov. Zo sna však rýchlejšie vytriezve, ako z litrov ruskej vodky a samohonky ktorú dobrovoľne vypije lebo patrí k ruským zvykom. Partia, ktorá s zišla na love nemá asi v pláne uloviť nič živé, ale sa riadne spiť do nemoty. Nemožno sa preto čudovať, že i yetti sa zrazu stane skutočným. (andykovac)

(více)

Recenze (214)

markotter 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk v době sledování filmu projíždí Ruskem jako já, tak nemůže tomuhle majstrštyku dát míň, jak pět hvězd. ()

havran 

všechny recenze uživatele

Co říci??? Famózní komedie, kterou snad nikde jinde ani nemohli naočit. Ale tento styl humoru se nemusí každému zamlouvat...tak pozor na zklamání! ()

xladojx 

všechny recenze uživatele

Co je účelem ruského lovu? - Nakrmit a napojit zvířata. - Jak humální... :-) Celkem průměrná komedie o vypitých rusácích a jednom finovi, které chybí ucelenější příběh a možná kratší stopáž by neuškodila. Řekl bych tak na tři *, ale za medvídě závislého na vodce, vodku samotnou, která teče opravdu proudem a krávu místo bomby musím *přidat... ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Ruská duše je ohromná a různorodá tak jako Rus sama a typický ruský lov je ohromný zase ohromným množstvím vodky, kterou nepijí jen lovci, ale i štvaná zvěř. Humor, který je často zcela absurdní, někdy jemný, někdy velmi obhroublý a film, který je pro někoho velmi dobrý a pro někoho velmi průměrný... Ostatně jako všecko v Rusku... P.S.: Samozřejmě, že verze v původním znění s titulky je lepší. ()

fantomas19 

všechny recenze uživatele

* vodka, lov medveďa * vodka, polícia & pohoda * vodka, Fín, sauna, krava a ekológia * vodka* Ruská komédia je z roku 1995 (úvodný film z loveckej trilógie), režíroval ju Alexandr Rogožkin. Mladý Fín Raivo (Ville Haapasalo) sa chce zúčastniť tradičného ruského lovu. V spoločnosti generála (Alexej Buldakov), Kuzmiča (Viktor Byčkov), Sergeja Olegoviča (Sergej Ruskin) a ďalších, si mladík vychutná tradíciu lovu do poslednej kvapky vodky. Každý lov, či už ruskej šlachty v minulosti alebo moderný dnešný lov je jedinečný a poskytne veľa možností uspokojiť túžbu po dobrodružstve či vodke. ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Ruší bohatýři, oděni v sobolích kožích a posilněni čajem, vyrážejí za jasného dne na saních do zasněžené tundry na tradiční lov. Teda, aspoň tak si to jeden finský chalan představuje, načež se probouzí do deštěm a vodkou nasáklé reality postsovětského Ruska. Místní domorodci ho při příležitostných přestávkách mezi jednotlivými pitkami zasvěcují do tajů ruských lovných praktik, přičemž se ještě stíhají družit s místními zemědělkami, fotit se s ožralými medvíďaty a za pomoci bombardovacího letectva transportovat dobytek. V Rusku je prostě možný všechno :-) ()

himor 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa objektívne vyjadriť, že čo to vlastne má znamenať. Veľká škoda je tiež, že som to videl dávno a ešte aj s titulkami. Asi by som mal tento ruský zázrak opätovne zhliadnuť :D ?% ()

GianniP 

všechny recenze uživatele

Tlupa ožralých Rusů v čele s generálem, chytání ryb trhavinou, přeprava dobytka bombardérem, medvěd alkoholik a Fin, který se nestačí divit - krásná kombinace. Velmi zábavná trochu bláznivá komedie. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ruská komedie o ruské mentalitě, lovu a vodce :). Pro mě je to zatím nejlepší komedie vůbec. Když jsem ji viděl poprvé, málem jsem umřel smíchy. ()

Reklama

Reklama