Reklama

Reklama

Svéráz národního rybolovu

  • Česko Svérázný rybolov (více)

Obsahy(1)

Ruští bohatýři opět na lovu, tentokrát však v nebezpečné blízkosti státní hranice... Volné pokračování úspěšné komedie Svéráz národního lovu.  Naši svérázní lovci se tentokrát vydávají na ryby. A opět s vodkou. Parta chlapů jede na ryby a vezme si na cestu 16 kartonů vodky. To vše ve jménu kulturní rekreace. Avšak stane se, že je proud zanese (i s drahocenným nákladem) do Finska. Nestačili ještě vypakovat pruty a došlo jim, že překročili státní hranici. Kvapem se vrátili do vlasti, přičemž v cizině zapomněli škatule s pitivem. Jednu nebo dvě - to by ještě šlo vydržet, ale všech šestnáct, to už je státní kauza. A ve jménu takové je ruské vojenské námořnictvo připraveno se potopit. Třeba až na dno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (210)

magic0 

všechny recenze uživatele

Tento druhý díl je rozhodně lepší než jeho předchůdce.U tohohle filmu nejde nemít otevřenou lahev vody."na porozumnění" ()

migeldiablo 

všechny recenze uživatele

Môj prvý film zo série "Svojráz", tak som si ho obľúbil, že som mu musel dať plné hodnotenie. Síce sa všetko točí okolo chlastu, je to poňaté úsmevne a hlavne ľudsky na rozdiel od stupídnych amerických "hangover" komédií. ()

jarynzlesa 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších dosud nepřekonaných ruských komedií zobrazující ruský životní styl dovolenkujících mužiků ve středních letech, kteří jsou zaplétáni do absurdních a vtipných událostí točící se kolem ruského národního nápoje VODKY. Lovu zdar. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Řekl bych , že to ještě o stupínek lepší než Svéráz národního lovu , ty možnosti pašování ,pokud jste vysoký důstojník , nejlépe generál , tehdy už ruské armády ,  tak ty byly opravdu nepřeberné . No a Kuzmič , tak to je kapitola sama pro sebe. ()

berapav 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že ruská komedie je zaručená nuda? OMYL!!!! Tohle prostě musíte vidět! Svérázný rybolov jsem viděla vlastně náhodou, ale ne náhodou jsem se smíchy válela pod stolem :D Nu fakt! ()

St@B 

všechny recenze uživatele

Rybolov ještě překonává první Svéráz národního lovu. Opravdu výborná komedie o pověstně blízkém vztahu Rusů k jejich národnímu nápoji. Je třeba vidět v originálním znění. ()

Vandislav 

všechny recenze uživatele

Začátek s krávou naprosto nezapomenutelný, kurátorova víla a scény z lodě také. Ve zbytku filmu se také semtam objeví vtipná situace, celková koncepce mi ovšem příliš k srdci nepřirostla. Dvě a půl hvězdičky. ()

cyglos 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Svérázu národního lovu. Proud je sice zanese do Finska, ale důvodem je to, že se lodivod ožral tak, že doslova odpadl od kormidla a cestu nikdo druhý nezná. A je zaděláno na srandu od začátku do konce. Už to, že překročili ilegálně hranice je problém, druhým je prohibice ve Finsku. Ranní šok z rybářské chyty, která určitě nevypadá rusky. Finka, kterou si zamknou do skladu s vodkou. Noční odjezd zpět do Ruska, ale ouvej-vodka zůstala ve Finsku. Plukovník nemá problém, sežene ponorku a vydávají se na druhou cestu do Finska- pro vodku. Jako v prvním filmu nic nebylo uloveno, tak teď není nic chyceno. Ale o tom to vlastně nemělo být. ()

Dodge-I 

všechny recenze uživatele

Jako pobřežní myš musím uznat, že tento sveraz je dokonaly, navic jsem podobny rybolov zazil na vlastni kuzi -vodka, pruty, vodka, dělobuchy, vodka, vodka, vodka, ... a dalsi to uz moc nepamatuju (vodky byly dvoudecky, zapijeli jsme je vodou a zajidali chlebem, jak se slusi a patri) ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Z ruské trilogie "Svérázů" jsem tento film viděl jako první. Už kráva na začátku dávala tušit, že tohle nebude jen tak obyčejný film. Následné vylodění ve Finsku a debata o množství vodky dávala znát, že to opravdu nebude jen tak. Svérázný Kuzmič, hrdý a stále doutník kouřící Michalič, Sejrožka a Lvova tvoří partu, se kterou se vydat na lov by mohlo být velmi zajímavé :D Můj nejoblíbenější ruský film ()

Choucas 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování absurdní komedie, ve které snad vše včetně ponorek funguje na vodku! Výborný film, díky kterému možná pochopíte ruskou duši, anebo možná ne ale furt se parádně zasmějete. ()

Reklama

Reklama