Reklama

Reklama

Svéráz národního rybolovu

  • Česko Svérázný rybolov (více)

Obsahy(1)

Ruští bohatýři opět na lovu, tentokrát však v nebezpečné blízkosti státní hranice... Volné pokračování úspěšné komedie Svéráz národního lovu.  Naši svérázní lovci se tentokrát vydávají na ryby. A opět s vodkou. Parta chlapů jede na ryby a vezme si na cestu 16 kartonů vodky. To vše ve jménu kulturní rekreace. Avšak stane se, že je proud zanese (i s drahocenným nákladem) do Finska. Nestačili ještě vypakovat pruty a došlo jim, že překročili státní hranici. Kvapem se vrátili do vlasti, přičemž v cizině zapomněli škatule s pitivem. Jednu nebo dvě - to by ještě šlo vydržet, ale všech šestnáct, to už je státní kauza. A ve jménu takové je ruské vojenské námořnictvo připraveno se potopit. Třeba až na dno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (210)

Lenka H. 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem viděla jako první a proto se mi líbí víc než Svéráz národního lovu. Balšája i málaja sopĺa mě dostaly hned napoprvé. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Rybolov jsem viděla dříve, než první film, a přesto, že v některých okamžicích absurdita a ztřeštěnost graduje do ještě vyšších sfér, více se mi líbil předcházející Lov. To ovšem neznamená, že bych měla Rybolovu nadělit méně hvězd. Na to byl až příliš bláznivý. 90% ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Tenhle ruský humor mě absolutně nechytl. Bylo to absurdní. Vtipy s vodkou, vodkou a pak ještě s vodkou... hrůza. Ať si klidně jsou ožralí, ale nemusí o tom točit filmy. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. Vodka stále teče proudem a i když tento ztřeštěný humor zrovna nemusím, na jedno shlédnutí zábavné. Nejvíc mě asi pobavila scéna s motorovým skůtrem a prášky na spaní. ()

Hansolo35 

všechny recenze uživatele

Za mě plný počet bodů. Ruská parta bohatýrů se mi líbí ještě víc, než na lovu. Kulturně si pohovořit...to má každý chlap rád a rusové to dovedli k dokonalosti :-) P. S. Měl jsem tu čest ochutnat vodku v Rusku. Nemám vodku rád, ale ta jejich je skvělá. ()

Reklama

Reklama