Reklama

Reklama

Svéráz národního rybolovu

  • Česko Svérázný rybolov (více)

Obsahy(1)

Ruští bohatýři opět na lovu, tentokrát však v nebezpečné blízkosti státní hranice... Volné pokračování úspěšné komedie Svéráz národního lovu.  Naši svérázní lovci se tentokrát vydávají na ryby. A opět s vodkou. Parta chlapů jede na ryby a vezme si na cestu 16 kartonů vodky. To vše ve jménu kulturní rekreace. Avšak stane se, že je proud zanese (i s drahocenným nákladem) do Finska. Nestačili ještě vypakovat pruty a došlo jim, že překročili státní hranici. Kvapem se vrátili do vlasti, přičemž v cizině zapomněli škatule s pitivem. Jednu nebo dvě - to by ještě šlo vydržet, ale všech šestnáct, to už je státní kauza. A ve jménu takové je ruské vojenské námořnictvo připraveno se potopit. Třeba až na dno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (210)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

I Rusové mají smysl pro humor. Ne, že by to bylo nějaké tajemství, ale vím, že u mě v hodnocení převažuje anglofonní komediální tvorba. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Nejlepší ze všech dílů "Svérázů". Ruská vodková kultůra je něco, k čemu jsem nedávno z dálky přičichl při posezení v hospodě s Rusem a mělo to obrovské kouzlo. A tento film to kouzlo ještě mnohokrát znásobil. Pravděpodobně to nebude snímek pro každého, ale kdo má k ruské kultuře a přírodě alespoň trošku blízko, tak se bezpochyby tímhle nádherným kouskem nechá opít. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem slyšela mnoho chvály na tento film a přitom mi nijak legrační nepřišel. Při sledování jsem se dokonce místy nudila. Zpětně ale musím uznat, že měl něco do sebe a na vtipné gagy ráda s úsměvem vzpomínám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to špatná komedie a má svoje dobré momenty, ale nedokázala udržet moji pozornost tak, abych ji celou dobu sledoval. Nebylo to ani tak tou ruskou povahou a vodkou, ale prostě tím, že se to všechno točilo kolem jednoho. Jak ale říkám, jsou tu scény, které vás skvěle vytrhnou a vy budete mít čemu se smát, ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Pařba ve Vegas na ruský způsob. Co se stane, když si banda notorů zapomene to nejdražší, co má za hranicemi Ruska?Nebojí se ničeho a pro záchranu toho nejcennějšího, co mají jsou schopni povolat na pomoc ruskou armádu. Když má v sobě člověk při sledování filmu pár panáků, tak to není na škodu, prožitek je ještě lepší. 75% ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

80 % - Lov pro mě zůstane top class, ale dvojka rozhodně není žádný úpadek. Pořád je to nabité hláškami a absurdními situacemi, figurky jsou stejně komické jako v Lovu. Akorát je to už druhorozený synek, no... ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl chlastání, nic víc v tomhle filmu není. Jeden pije, druhý spí, pak se probudí, pije a spí první, znovu a znovu. Ale pořád je to zábava. "Máme chleba k snídani? .... Ne, máme vodku!" ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také ako lov, ale stále to bolo viac ako dobré. Pije sa tu síce menej avšak vtipnejších hlášok tu padá viac. Plno opileckých rozhovorov, ktoré sú tie najlepsšie ožralecké múdra, aké sa po šenkoch nedajú len tak zachytiť. Po vzhliadnutí sa chcem každopádne zúčastniť nejakého toho lovu alebo rybolovu v ruskom štýle. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Druhý diel sa vydaril omnoho viac ako jednotka no niekedy mi pripadal oproti jednotke už menej originálny námet, kedže sa zase všetko točilo okolo okolo ruského národného nápoja. Niektoré zo scén stáli naozaj zato no film ako celok nezabavil až do takej mieri aby som bol ochotný uvažovať nad 4*. Rogozhgin tu načrtáva aj základný pilier na, ktorom je posatvený jeho nasledujúci vinikajúci snímok Kukuska, ktorá je minimálne o jednu triedu kvalitnejšia. Vo všeobecnosti si ale viem predstaviť, že na nejakej akcii kde sa budú prítomný oddávať podobným hobby ako hlavný hrdinovia bude pozeranie tochto snímku vrcholom večera.:) ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Prvni dil byl doslova prospikovan nostalgickou naladou a krasnymi vecirky plne kvalitniho pitiva. Rybolov je trosku vic uspechanejsi a absence vodky je citelna :) Presto stale skvely humor. ()

Efik_CZme 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásná, sebeironická komedie... Po shlédnutí jsem měl chvilku pocit, že by rusové mohli být i symaptičtí lidé. Ale fakt jenom na chvilku:-) ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Film, jehož hlavní zápletkou je vodka není až tak zábavný, jak se může z názvu zdát. Má sice své světlé momenty, kterým se člověk opravdu zasměje od srdce, ale jinak jde o nudu, nudu, šeď, šeď . Potěší jedině v případě, kdy potřebujete za hodinu usnout a nemáte prášky na spaní. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Pro nadšené občasné alkoholiky, kteří si dokáží užít chlastání pokračující pár dní, je tenhle film zpovědí. Já preferuju po ránu pivo, ale tak vodečka odvede stejnou práci. ()

Reklama

Reklama