Reklama

Reklama

Svéráz národního rybolovu

  • Česko Svérázný rybolov (více)

Obsahy(1)

Ruští bohatýři opět na lovu, tentokrát však v nebezpečné blízkosti státní hranice... Volné pokračování úspěšné komedie Svéráz národního lovu.  Naši svérázní lovci se tentokrát vydávají na ryby. A opět s vodkou. Parta chlapů jede na ryby a vezme si na cestu 16 kartonů vodky. To vše ve jménu kulturní rekreace. Avšak stane se, že je proud zanese (i s drahocenným nákladem) do Finska. Nestačili ještě vypakovat pruty a došlo jim, že překročili státní hranici. Kvapem se vrátili do vlasti, přičemž v cizině zapomněli škatule s pitivem. Jednu nebo dvě - to by ještě šlo vydržet, ale všech šestnáct, to už je státní kauza. A ve jménu takové je ruské vojenské námořnictvo připraveno se potopit. Třeba až na dno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (210)

helmut111 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarená komédia. Už zopár rokov si ju na jar pred prvou rybárskou výpravou púšťam, perfektne naladí a pripraví na to čo má čaká :) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

film splnil účel - pobavil.A ruské stračeny jsou taky odolné :uběhnout omylem přivázané za autem několik kilometrů rychlostí taženého teréňáku to chce fakt fyzičku :-))) A když se k tomu ještě nalodí místo objednaných 16 lahví vodky 16 beden tak je o zábavu postaráno.U mě dobrý. ()

tadejda 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc. Nějak mi nepřišlo že by se film pořádně rozjel. Spíš taková soustava zvláštníéch vtipných epizod. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Film tak odlišný od americké produkce. Sice dívat se hodinu a půl na 6 věčně ožralých Rusů nezní moc dobře, ale fakt je to zábava. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Jak mě první díl příjemně překvapil, druhý mě naprosto zklamal. Přesně ten druh "humoru", kdy je mi za tvůrce trapně. Lehkost zmizela, většina vtipů je násilně vynucená a křečovitá. ()

Blader589 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja viem všetci hodnotia 4* alebo 5* ale ja som sa za celý film vôbec ale vôbec nezasmial.A tak som sa rozhodoval že či dám odpad! alebo 1*. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

,,Vodka. Vodka je unikátní vynález našeho lidu. To není destilát jako každý jiný. To je národnost." O čem ten film asi bude? No můžu vám napovědět, že o vodě ne. A vlastně ani ne moc o tom rybaření, alespoň ne o takovém jaké je známo ve střední Evropě. Rusové jsou poněkud jiný národ a to se úžasně odráží v jejich filmové tvorbě. A rozhodně to není špatně. Ruské komedie (jak nové tak i o pár let starší jako tato) mají specifické kouzlo i vlastní humor, který se těžko s něčím srovnává. A mě to baví. Sice je to místy poměrně absurdní, ale po celkem dlouhé době jsem se u filmu zasmál a nebýt několika hluchých míst a trochu slabšího scénáře, hodnotil bych plným počtem. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Tenhle skvost jsem viděl už asi desetkrát a nikdy mě nepřestává bavit - kráva za autem, finský supermarket, zapomenutá vodka, spánek na skútru, odpálení raket... 90. léta bylo jediné svobodné období v dějinách Ruska. A zaplaťpánbů že toho využili k natočení něčeho podobného. ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Rusko v kostce. Jednotlivé postavy představují duchovní podstaty bytí slovanského člověka v Rusku - a blízkém okolí. A s komediálním nadhledem, a to se počítá dvojnásob. ()

Lapacka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bohužel není vůbec tak podařený, jako Svéráz národního lovu. Příběh vaří z vody, skoro bych to přirovnal k lacinému humoru z Kameňáků. Parta Rusů se vylodí v chatové kolonii ve Finsku, pak se tam vrací pro zapomenuté bedny s vodkou... bohužel Rusové ve Finsku působí buransky - autenticky - tady se mi nějak ztrácí kde je v tomhle příběhu nadhled. Tohle nemělo větší smysl než ještě něco vytěžit z ohlasu Svérázu nár. lovu. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého jsem se úžasně bavil a kde oceňuji především to, že si rusové dokáží dělat legraci sami ze sebe. Ukazuje také, že "stakan" / spíše lahev / vodky dokáže v jejich poměrech často vyřešit spoustu problémů. Častá podroušenost ovšem neznamená, že přestanou filozovat . ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Když srovnám historky, čeho všeho byli Rusové schopni a k čemu všemu se zneužívaly prostředky armády, s některými scénami, tak mi to tak ani absurdní nepřišlo.____Neotřelá komedie z ruského přímořského prostředí v podání svérázných bohatýrů a geniálních hlášek.___"Kuzmiči, nemáš tady rusalky nebo najády?"___"Vzpomínám na Nudle."____"Moje stará šla do divadla...z Káthmándú poslala pohled...ať ji prý nehledám."____ "Zajda odjela na Kypr beze mě." "Kypr není Kolyma, nedělej si starosti, vrátí se." ()

galiyosha 

všechny recenze uživatele

Po úspechu prvého dielu zrejme z donútenia natočené voľné pokračovanie, ktoré už originalite a sile predchodcu nesiaha ani po päty. Na rozdiel od prvého dielu pôsobia situácie buď silene alebo príliš riedko, absurdita sa z reálna presúva do čisto nezmyselných konštrukcií a celkový výsledok (umocnený násilne vtipným záverom) je tak viac než rozpačitý... ()

Reklama

Reklama