Reklama

Reklama

Svéráz národního rybolovu

  • Česko Svérázný rybolov (více)

Obsahy(1)

Ruští bohatýři opět na lovu, tentokrát však v nebezpečné blízkosti státní hranice... Volné pokračování úspěšné komedie Svéráz národního lovu.  Naši svérázní lovci se tentokrát vydávají na ryby. A opět s vodkou. Parta chlapů jede na ryby a vezme si na cestu 16 kartonů vodky. To vše ve jménu kulturní rekreace. Avšak stane se, že je proud zanese (i s drahocenným nákladem) do Finska. Nestačili ještě vypakovat pruty a došlo jim, že překročili státní hranici. Kvapem se vrátili do vlasti, přičemž v cizině zapomněli škatule s pitivem. Jednu nebo dvě - to by ještě šlo vydržet, ale všech šestnáct, to už je státní kauza. A ve jménu takové je ruské vojenské námořnictvo připraveno se potopit. Třeba až na dno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (210)

DANAT 

všechny recenze uživatele

Ako staršia generácia, ktora nema problemy s ruským originálon, zvlášť vrele doporučujem. Báječné a skvelé, nemá to chybu. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Svéráz národního lovu je lepší, ale stejně se člověk královsky pobaví nad tímhle popisem "cizí kultůry". Jo Rusko :). Excelentní kousek. Nejvíc se mi líbí, jak jim o nic nejde, a přesto vždy dosáhnou cíle :). Tady slova nestačí, film je nutné vidět :). "Inteligentní bytosti do transformátorové budky, s nápisem, nevstupují :D!". ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o partě chlapů, kteří jen chtěli rybařit. Plno vtipných dialogů, neuvěřitelných situací a nezapomenutelných postav a hlavně mi v hlavě utkvělo to jméno Kuzmič nebo co :-D. Jednu hvězdu přidávám za to, že jsem také milovník vodky. ()

DKNY 

všechny recenze uživatele

občas jsem sice moc nechápala, jak a proč se tak rychle a nečekaně přesunuli na ponorku, loď a jiná plavidla, ale to nevadí. hlavně, že vodka je přítel a vždycky pomůže:-) ale pořád jsem čekala, že se ještě nějak dořeší ta linie s mořskou pannou/ rusalkou. ()

MarkHoppus 

všechny recenze uživatele

Bohužel se mě nepovedlo vidět tenhle film celý, protože jsem usnul asi v polovině. Ne že by byl ten film tak špatný, ba právě naopak, je to teda hlavně o chlastání, ale přesně takhle si předtavuju ruskej život. ()

MeGab 

všechny recenze uživatele

Trapná komedie, snažící se navázat na poněkud lepší vzor Svéráz národního lovu. Viděl jsem oba filmy jen jednou, ale z toho druhého (ač jsem ho viděl před pár dny) si nepamatuju žádnou z absurdit tak živě jako krávu z dílu prvního. Zbytečně vyhozené peníze za DVD. Jsou však daleko horší filmy, proto jsem dal 2*. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

"Nemáte zapnutý pásy. Zbláznil ses Karle, jseš tady novej. Kuzmiči zavedli novou uniformu. Jste opilí co tohle s vámi dělá? Nejdřív napravo pak nalevo víš Kuzmiči? Ne. Díky chlapče a uč se rusky, ještě se to hodí. Maty co se děje? Ti Rusáci jsou drzí, jezdí si tu opilí jako doma! V prvním díle převáželi krávu v bombardéru ve druhém díle zase vodku v ponorce. Skvělé pokračování, nejvíc se mi líbili scény plánování operace na záchranu vodky a jak generál mluvil o ruské vodce atd. Po skončení jsem dostal neodolatelnou chuť nějakou vypít. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Super díl, který si v ničem nezadá s jedničkou.. Vtipná zápletka, trochu zamotanější a divočejší než v prvním díle.. Potěšil a překvapil krátký vstup Villeho... ()

Jehan 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava a "otdych"pokračují. O zdánlivě absurdní, leč v rusko-finském kontextu standardní, situace není nouze. Ponorka jezdící na chlast, kořalka v obřích sklenicích od okurek vytahovaných z šerých koutů, funkcionář (naš čelověk) v sandálech, to je prostě realismus. Nemyslete si, holenkové, že je to nějaká umělecká licence nebo nadsázka. Už ten tatarský kníže v Andreji Rublevovi pronesl památnou větu:" Na Rusi je vše možné". A Rusko je všude tam, kde jsou Rusové.Oni si z toho to Rusko prostě udělají. Raivo bohužel jen epizodně. Nezapomenutelný generál a jeho meditace nad rolí vodky v ruské kultuře. Kuzmyč bohužel nedostal tolik prostoru jako v "jedničce". Nelituji tehdejší cesty do kina závějemi. Lituji, že už tu žádné nic nepromítá. ()

Simo16 

všechny recenze uživatele

Tento film bol načo natočený???Toto ale absolútne nemá nič spoločné s komédiou.Možno dvakrát som sa zasmial,ale aj to je veľa.1 hviezda na neskutočnú chuť na vodku a tá druhá za snahu ruských autorov. ()

Weissik 

všechny recenze uživatele

V porovnání s ostatní ruskou tvorbou, se kterou jsem měl dosud tu čest, je tohle daleko stravitelnější a dokonce to pobaví. ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Svéráz národního lovu byl jak blesk z čistého nebe, kdežto na Svéráz národního rybolovu jsem již koukal s jistám očekáváním, které se mi naplnilo, ale přesto už to nebyl tak překvapivý humor. Ještě jen musím poznamenat, že koukat na tenhle film s českým dabingem, tak ho snad nedokoukám. Jak na český dabing nedám dopustit, tento film je v původním znění zárukou dvojnásobného smíchu. ()

swinevenca odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem lov, prostě jsem náhodně vybral mezi lovem a rybolovem nějakou ubohou komedii na usnutí a z tohodle se spát nedalo, žádnej vtip kromě toho, kolik snesou nebo nesnesou vodky. A to mě baví spousta ubohostí co tady má třeba 60%, ale těch skoro 80% pro tohle? To je těžkej špíl. ()

Reklama

Reklama