Reklama

Reklama

Svéráz národního rybolovu

  • Česko Svérázný rybolov (více)

Obsahy(1)

Ruští bohatýři opět na lovu, tentokrát však v nebezpečné blízkosti státní hranice... Volné pokračování úspěšné komedie Svéráz národního lovu.  Naši svérázní lovci se tentokrát vydávají na ryby. A opět s vodkou. Parta chlapů jede na ryby a vezme si na cestu 16 kartonů vodky. To vše ve jménu kulturní rekreace. Avšak stane se, že je proud zanese (i s drahocenným nákladem) do Finska. Nestačili ještě vypakovat pruty a došlo jim, že překročili státní hranici. Kvapem se vrátili do vlasti, přičemž v cizině zapomněli škatule s pitivem. Jednu nebo dvě - to by ještě šlo vydržet, ale všech šestnáct, to už je státní kauza. A ve jménu takové je ruské vojenské námořnictvo připraveno se potopit. Třeba až na dno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (210)

miza 

všechny recenze uživatele

Kdo čekal pokles v druhém filmu na stejné téma bude asi hodně zklamán.Tohle dílo se drží na skvělé úrovni svérazného lovu a některých chvílích je i lepší. Vše beru asi tak jako že voda je moc studená ale vodka ta zahřeje pokaždé a tak i film hřeje od začátku až dokonce. ()

koubekson 

všechny recenze uživatele

Ruské filmy mám rád, ale tenhle mě nezaujal. Občas jsem se usmál, ale žádný výbuch a prskání se nekonalo. Vodka teče proudem, hrdinové dělají různé blbinky a střídavě upadají a probouzejí se z deliria. Lov jsem ještě neviděl, ale po tom co i tady slyším, že rybolov je lepší nevím jestli ho nutně musím vidět... ()

JakeBlues 

všechny recenze uživatele

Nejlepší ruský film který jsem kdy viděl. Ano, přiznávám se, nebylo jich mnoho .. ;) Velmi vtipné, velmi autentické - rusové si dělají srandu sami ze sebe, z jejich armády, nátury, z ruské široké duše i z problémů současné ruské společnosti - především chlastu (ne, nedá se to nazvat jemněji). Vše je umocněno nechtěným výletem hlavních protagonistů do Finska - koukni ty silnice, konečně je umíme stavět.. Viděl jsem několikrát, po každém shlédnutí lepší! ()

milhouse86 

všechny recenze uživatele

Rusi idú rekreovať na ryby, ale namiesto 16 fliaš sa podarí kúpiť 16 kartónov vodky. A tak rekreácia a skvelá zábava môžu začať... ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Nekonečne vtipná absurdita, ktorá vo vždy mne vzbudzuje chuť naliať si ľadovo vychladenú Stoličnú do dvojdecového pohára. Absurdita, no, pre Európana alebo Amíka možno, ale nie pre Rusa. ()

japekli 

všechny recenze uživatele

Předchůdce jsem viděl čirou náhodou, díky nějaké chybě v kině, a byla to fakt příjemná pecka. Tohle pokračování mi přijde, že bylo šité horkou jehlou, jakoby dodělat originál se snahou dostat tam něco moderního. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že táto časť sa mi páčila viac ako Lov... Nie že som sa smiala, ale miestami som až plakala... dokonca aj moji rodičia, čo sa stáva veľmi málo :D... Keď pôjdem na budúce na ryby, 15 krabíc vodky nesmie chýbať!! ()

pold odpad!

všechny recenze uživatele

My máme svého Trošku a rusáci Rogožkina. Oba zmínění pánové trpí bludem, že na ztvárnění národních nešvarů je něco hezkého nebo zábavného. Takže po neskonale blbém, sprostém a nudném lovu přichází troška z východu s ještě sprostějším, nudnějším a blbějším rybolovem. ()

Mitch Conner 

všechny recenze uživatele

Tahle ruská, vodkou nasáklá krasojízda je naprosto k popukání. Vodku už nepiju, ale tenhle film bych si někdy zopakoval... A možná i toho panáka si k tomu dám! ()

randycz 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší díl Svérázné série. Když nebudete upjatí na to, že je to ruské a jednoduché, tak Vás to vystřelí do vesmíru. Absurdity v myšlení postav a v situacích, které nastávají jsou nesčetné. "Nepřijel jsem sem kvůli tomu, přijel jsem chytat takhle velký ryby.", "Na porozumění !", "Za vlast !" ... to ve Vás zůstane. ()

Xylobalsam 

všechny recenze uživatele

Jednicka je podarenejsi, ale rybolov si stale drzi vysokou uroven, misty vsak prichazeji hlucha mista, ty jsou ale vykompenzovany nezapomenutelnymi gagy. Jo vodka, snad nejlepsi ruskej vynalez. ()

knoxville 

všechny recenze uživatele

Je to taka seria komedii kvazi kamenak...taky rusky kamenak...ale inteligentnejsi, krajsi, lepsi...absurdnejsi...s krasnou prirodou a ziadnou modrou gebuzinou pre impotentov ale s VODKOU...vela vodky = prijemny zazitok ;) Odporucam celu seriu. ()

Wally Mroz 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl název,myslel jsem si,že půjde jen o rybářskou komedii,ale jak daleko to až zajde to jsem netušil :D.Super film a nejlepší je scéna s raketami.Pro mě 5* ()

MK_ultra 

všechny recenze uživatele

Skutečně svérázné!A mysteriózní! Žádný velký příběh se za touto komedií neskrývá, ale díky scénáři mistra Alexandra Rogožkina je to celkem příjemně strávených 98 minut času.Pár hluchých míst byjste našli(např.: jak to teda bylo s těmi Rusalkami?),ale ve své podstatě na tom až ani tak nezáleží, protože důležitá je všudypřítomná vodka. Postavy jsou charakterní a člověk si je celkem brzy oblíbí,zejména pak Kuzmu Kuzmiče a Generála. No co dodat....Film o vodce dokáže napsat jen širá ruská duše! 3 a půl Hvězd. ()

Reklama

Reklama