Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Yasmine opustí přítel kvůli její dlouholeté sokyni a milovnici asijských bojových sportů, rozhodne se tahle volnomyšlenkářská dívka připojit k univerzitnímu klubu bojového umění silat. Je však nucena čelit přísnému otci i neschopnému mistrovi a vybudovat silný tým, který dokáže zvítězit v celostátní soutěži. V příběhu o "lásce a válce" Yasmine zjistí, že to s láskou není nikdy snadné a že za některé sny stojí za to bojovat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

emma53 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že jsem to chtěla vidět ze zvědavosti, protože z Bruneje jsem žádný film snad nikdy neviděla. Není to žádná pecka, trenér mně byl dokonce nesympatický, ale taťka byla povedená volba, až na to, že vypadal jako Yasmínin kluk než jako přísný otec. Viděla jsem, slyšela jsem, za mě slabounká trojka.....a kde je vůbec Brunej? Vážně jsem se musela jít podívat do mapy.... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Yasmine (Liyana Yus) se chce stát šampionkou v Pencak Silat kvůli klukovi, ale její otec Fahri (Reza Rahadian) o turnaji nechce ani slyšet. Yasmine musí při cestě za svým cílem překonat i další životní překážky... Film režírovala první brunejská režisérka Siti Kamaluddin. Těch prvenství bude asi více, protože v Bruneji jde o třetí celovečerní film vůbec. Akční režii / Action Director a choreografa kaskadérů / Stunt Choreographer dělal Chan Man Ching, který je členem Jackieho kaskadérského týmu. Liyana Yus nazpívala soundtrackovou písničku "TANDA JATUH CINTA". Reza Rahadian se na roli otce nehodil, protože věkový rozdíl mezi ním a jeho filmovou dcerou Yasmine je pouhých šest let a v akci bohužel nedostane moc prostoru. Arifin Putra má ve filmu pouze malé cameo. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

„Když se ti teď omluvím, bude to klišé,“ říká hlavní hrdince její otec. "Tak určitě," říkáme my, bývalí fotbalisté (i když se díváme na film o silatu), "ale zas tak moc to nevadí - jedno klišé navíc se v záplavě těch ostatních lehce ztratí." -------- V titulcích filmu uvedeno: režie (pouze) Siti Kamaluddin. ()

nevergiveup 

všechny recenze uživatele

Pěkný snímek. Je sice pravdou, že v podstatě uz od začátku má hodně předvídatelnou dějovou linku, ale člověku to ve finále nejak nevadí. Pro někoho možná může být trochu problémové přenést se přes odlišný přístup k natáčení na dálném východě, ale ja jsem to spíš uvítal. Příjemně mě také překvapil soundtrack. 75% ()

Kohy007 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem co od toho snímku očekávat,přeci jenom jsem před tím žádný brunejský film neviděl, ale mile mne to překvapilo. A scéna kdy otec předvede že ví co je to silat byla hodně povedená. ()

Reklama

Reklama