Reklama

Reklama

Oneului yeonae

  • Jižní Korea 오늘의 연애 (více)

Obsahy(1)

Hyun-woo (Chae-won Moon) je roztomilá rosnička, mezi lidmi velmi oblíbená a všemi milovaná. Neoplývá pouze krásou, ale má i ostrý jazýček. Milostné vztahy jí skřípou a není sama, její nejlepší kamarád Jun-Su (Seung-gi Lee) je na tom stejně. Jsou si vzájemnou oporou, zapíjejí spolu žaly a chovají se jako sourozenci. Přes všechna zklamání začínají znovu a znovu. Jaká bude další předpověď lásky? (Denila)

(více)

Recenze (12)

ainny 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mě to docela zklamalo. Od dvojice Lee Seung-gi a Lee Seo-jin prostě nečekám průměr a tenhle film je bohužel nejenom průměrný, ale navíc mi přijde jako hodně nepovedený pokus o napodobení My Sassy Girl, i když jde možná o podobnost čistě náhodou. Dvě hvězdičky za film a jedna za oba zmíněné pány, protože mám pro ně slabost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Do určitého bodu to nevypadalo špatně, jenže v momentě, kdy se to mělo rozjet, začal být scénář čím dál hloupější a postavy jako by přestaly úplně přemýšlet. Do teď nechápu některá rozhodnutí a "zvraty" v ději. Lee Seung-gi dostal roli za trest. Většího ňoumu z něho snad udělat ani nemohli. A to říkám jako příznivec hodných kluků. Moon Chae-won role celkem sedla, nebo ji aspoň hodnotím jako jednu z jejích lepších. Na opakované zhlédnutí to ale spíš nevidím. Slabší 3* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pokud přijmu zízinu definici, že tři hvězdičky nejsou špatné hodnocení, pak je prostě dát nemohu. V tomto filmu nefungují vztahy. Moon Chae-won hraje, jako vždy, to znamená velmi příjemně, ale oba hlavní představitelé nepasují dohromady. Vlastně nikdo nehraje zle a je tu spousta výborných a mě známých herců, ale nic tu nepasuje dohromady. Jediný jakž-takž funkční pár je ta dvojice z baru. Totálně režisérsky a scénáristicky nezvládnuté. Přemýšlel jsem, co je zle a díval se, kolik ještě minut do konce. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka tuctova romantika v ktorej sledujeme, ci sa dlhorocni kamarati konecne daju dokopy. On je trulo a ona trochu sebecka mrcha. Namet slusny, ale chybali tomu nejaky zaujimave podzapletky. Skoro to vyzera ako sled nahodnych scen v ktorych si zakazdym trochu pokecaju a nasleduje dalsia scena. Velka zabava to nie je. Cize vysledok je ten nejtuctovejsi priemer. 5/10. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už na prvý pohľad príjemný námet o friendzone medzi platonicky zaľúbeným mládencom a nesmierne populárnou, avšak vnútorne egocentrickou dievčinou. Po scenáristickej stránke to malo celkom potenciál, ale nejako to až príliš často spadalo k akejsi klišovitosti, ktorá zákonite vyvrcholila v úplnom závere (ako sa dalo čakať). A opäť som mal bežný problém ako pri mnohých japonských a kórejských filmov, že som občas strácal prehľad o tom kto je kto (teda mnohí títo aziati majú až príliš podobný zjav, a o ťažkostiach pri zapamätaní tých ich mien ani nevravím. ()

coffee... 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, sympatické obsazení. Není to jenom cukr a vata, průběh filmu je osvěžující realita a ke konci jsem byla tak spokojená, že jsem tomu i ten závěr věřila. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem se nenudil a pozvolné tempo, který tento film měl mi naprosto vyhovovalo. Příjemné zpestření nedělního odpoledne 81%. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

O nicem. Dve hodiny koukat na to, jestli se daji dva letiti pratele dohromady, a to bez jakehokoliv deje.. sorry, na to je skoda tak dobrych hercu. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Tuto dvojici mám strašně ráda. Na délku filmu, nebyl příběh dostačující... něco tomu chybělo a mohlo to být kratší, ale za ten krásný konec si to hvězdu navíc prostě zasloužilo. ()

Hachi707 

všechny recenze uživatele

Moc korejské filmy nemusím, ale tohle bylo příjemné. Pro oddechový večer perfektní. Je to typická romantická komedie, takže se to nedá považovat za hodnotný film, ale já nemůžu hodnotit špatně něco, u čeho jsem se docela nasmála. Mně se to rozhodně líbilo. ()

Reklama

Reklama