Reklama

Reklama

Oneului yeonae

  • Jižní Korea 오늘의 연애 (více)

Obsahy(1)

Hyun-woo (Chae-won Moon) je roztomilá rosnička, mezi lidmi velmi oblíbená a všemi milovaná. Neoplývá pouze krásou, ale má i ostrý jazýček. Milostné vztahy jí skřípou a není sama, její nejlepší kamarád Jun-Su (Seung-gi Lee) je na tom stejně. Jsou si vzájemnou oporou, zapíjejí spolu žaly a chovají se jako sourozenci. Přes všechna zklamání začínají znovu a znovu. Jaká bude další předpověď lásky? (Denila)

(více)

Recenze (12)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Do určitého bodu to nevypadalo špatně, jenže v momentě, kdy se to mělo rozjet, začal být scénář čím dál hloupější a postavy jako by přestaly úplně přemýšlet. Do teď nechápu některá rozhodnutí a "zvraty" v ději. Lee Seung-gi dostal roli za trest. Většího ňoumu z něho snad udělat ani nemohli. A to říkám jako příznivec hodných kluků. Moon Chae-won role celkem sedla, nebo ji aspoň hodnotím jako jednu z jejích lepších. Na opakované zhlédnutí to ale spíš nevidím. Slabší 3* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už na prvý pohľad príjemný námet o friendzone medzi platonicky zaľúbeným mládencom a nesmierne populárnou, avšak vnútorne egocentrickou dievčinou. Po scenáristickej stránke to malo celkom potenciál, ale nejako to až príliš často spadalo k akejsi klišovitosti, ktorá zákonite vyvrcholila v úplnom závere (ako sa dalo čakať). A opäť som mal bežný problém ako pri mnohých japonských a kórejských filmov, že som občas strácal prehľad o tom kto je kto (teda mnohí títo aziati majú až príliš podobný zjav, a o ťažkostiach pri zapamätaní tých ich mien ani nevravím. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mě to docela zklamalo. Od dvojice Lee Seung-gi a Lee Seo-jin prostě nečekám průměr a tenhle film je bohužel nejenom průměrný, ale navíc mi přijde jako hodně nepovedený pokus o napodobení My Sassy Girl, i když jde možná o podobnost čistě náhodou. Dvě hvězdičky za film a jedna za oba zmíněné pány, protože mám pro ně slabost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka tuctova romantika v ktorej sledujeme, ci sa dlhorocni kamarati konecne daju dokopy. On je trulo a ona trochu sebecka mrcha. Namet slusny, ale chybali tomu nejaky zaujimave podzapletky. Skoro to vyzera ako sled nahodnych scen v ktorych si zakazdym trochu pokecaju a nasleduje dalsia scena. Velka zabava to nie je. Cize vysledok je ten nejtuctovejsi priemer. 5/10. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pokud přijmu zízinu definici, že tři hvězdičky nejsou špatné hodnocení, pak je prostě dát nemohu. V tomto filmu nefungují vztahy. Moon Chae-won hraje, jako vždy, to znamená velmi příjemně, ale oba hlavní představitelé nepasují dohromady. Vlastně nikdo nehraje zle a je tu spousta výborných a mě známých herců, ale nic tu nepasuje dohromady. Jediný jakž-takž funkční pár je ta dvojice z baru. Totálně režisérsky a scénáristicky nezvládnuté. Přemýšlel jsem, co je zle a díval se, kolik ještě minut do konce. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama