Reklama

Reklama

Tamjeong Honggildong : sarajin maeul

  • Jižní Korea 탐정 홍길동: 사라진 마을 (více)

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě prudké zklamání. Na Phantom detectiva po lákavém traileru jsem se velice těšil, přišlo však poměrně rozčarování. Pokud příjde na akci trvá maximálně 30 sekund, finále má až dvě minuty, které sice patří k tomu nejlepšímu, co film nabízí, poněvadž krom stylové přestřelky nabídne i zajímavý zvrat, ale průběh filmu působil na mě poněkud mdle a nezáživně. Občas pěkný vizuální záběr, ale potenciál mohl být vyšší. 55% ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel říct, že i pro mě byl film celkově zklamání. Né že by byl špatný, ale čekala jsem od něj mnohem, mnohem víc. Je tam pár vizuálně hodně pěkných scén, plus pár dobrých momentů, ale jinak je to takový nijaký. Konec to o trochu vytáhnul, ale to už to jako celek nezachránilo. Přišlo mi, jako by to hodně dlouho nemohlo chytit dech a pořádně se rozjet. Lee Je-hoon v poho, ale víc se mi líbil hlavní záporák v podání Kim Seong-gyoona a dvojice holčiček, které tomu svou ukecaností a bezprostředností dávaly správný šmrnc. Lee Je-hoon byl pro mě zatím best v Paparotim, kde hrál grázlíka, který se chce stát operním pěvcem. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Mně se teda film moc líbil, ze všeho nejvíc měl teda moc zajímavou kameru i celé prostředí filmu. Lee Je Hoona jsem si velmi zamilovala od seriálu Signal a tady rozhodně v ničem nezklamal! Go Ara měla méně prostoru, než jsem čekala, ale i tak její účast velmi potěšila. :-) Nejmenší herečka mě moc bavila a nutila mě k úsměvu, i když dějově do smíchu zrovna moc nebylo... za mě prostě parádní počin... ale protože jsem to překládala, tak myslím, že objektivita nebyla zrovna úplně na místě. :-D Ale posuďte sami. :-) ()

Reklama

Reklama