Reklama

Reklama

Nejsem do tebe blázen

(seriál)
  • USA You're the Worst
Trailer 1
USA, (2014–2019), 25 h (Minutáž: 21–35 min)

Tvůrci:

Stephen Falk

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue, Allan McLeod, Todd Robert Anderson, Janet Varney, Brandon Mychal Smith, Darrell Britt-Gibson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(62)

Jimmy a Gretchen se seznámí na svatbě svých přátel. Přestože je Jimmy bývalým přítelem nevěsty a Gretchen nejlepší kamarádka její sestry, tak spolu stráví noc a začíná jejich vztah-nevztah... (TV Prima)

Recenze uživatele DaViD´82 k tomuto seriálu (1)

Nejsem do tebe blázen (2014) 

On je za každých okolností sarkasticky upřímný sobec s asociálním chováním (čti sympatický kretén ve stylu Hanka Moodyho či Bernarda Blacka), ona pak střelený diblík, co neví co chce a je pro každou špatnost. Jsou jako stvořeni pro sebe, ale ostatní s nimi v běžném životě jen stěží vyjdou. Prostě friends with benefits na společné cestě za (snad jednou) funkčním vztahem. Sitcom (v mnohém spíše britcom), který netlačí na pilu a je ve svém nekorektním přístupu k látce ohromně sympatický. Třeba již v tom, že je schopen o sexu při sexu dělat "humory", aniž by sklouzl k fekálnostem či laciným frázím. Ovšem i přes veškerý alternativní přístup to v jádru stále je hlavně a především vztahovka se vším všudy. Akorát hodně jadrná a od rány. Druhá sezóna je pak delší a méně vyrovnaná, ale krom výrazně slabších epizod nabízí i památné, které jsou tím (zatím) v seriálu vůbec nejlepším. | S1: 4/5 | S2: 4/5 | S3: 3/5 | ()

Reklama

Reklama