Reklama

Reklama

Nejsem do tebe blázen

(seriál)
  • USA You're the Worst
Trailer 1
USA, (2014–2019), 25 h (Minutáž: 21–35 min)

Tvůrci:

Stephen Falk

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue, Allan McLeod, Todd Robert Anderson, Janet Varney, Brandon Mychal Smith, Darrell Britt-Gibson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(62)

Jimmy a Gretchen se seznámí na svatbě svých přátel. Přestože je Jimmy bývalým přítelem nevěsty a Gretchen nejlepší kamarádka její sestry, tak spolu stráví noc a začíná jejich vztah-nevztah... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (48)

Isiala 

všechny recenze uživatele

Arogantný angličan a jeho vydanie v ženskom tele tvorí neskutočne zábavnú dvojicu, ktorú si nejde nezamilovať.Sú tak iní a predsa chcú zažívať rovnaké pocity, ktoré rozumovo odmietajú. Romantika bez romantiky, alá "You just spit on my vagina?". Takže nabrúsiť rozpoznávač sarkazmu a hurá do toho Najhoršieho (Worst). ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Ach... Jimmy je sobeček a píčus jehož britskej přízvuk a hlášky mě baví, Gretchen prostě a jednoduše žeru a miluju vypointovanost vtipů směřující k Lindsay. Prvních pět dílů sjížním stále dokola a nepřestávají mě bavit. Jen se obávám, aby to neskončilo podobně jako jeden z předchozích Hardcastleho počinů 100 Questions (rychlá stopka s ohledem na prudérní Američany), ale snad se pletu... Sympaticky nekorektní, ale nikoliv nechutná zábava plná upřímných dialogů. Moralizující slepičky milující romantická klišé, které uráží slovo "kunda" to patrně rychle odradí a to je moc dobře... 100% ()

Reklama

Alvin 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech vysí laťka stále vysoko. Gretchen sice ještě pořádně neukázala ani kozu, ale to se dalo čekat. Naštěstí vtipné hlášky zatím scénáristům nedošli. Jen doufám, že se to nezvrhne v nekonečné milostné tokání hlavních hrdinů. Velký potenciál vidím i v šíblém Edgarovi a "big mouth" Lindsey. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Tohle není seriál pro puritány! Suchý humor dokáží tedy natočit i v Americe, ale nedivte se, režisér je Angličan. Ano, tohle anglické pojetí sitcomu je na hony vzdáleno americkému. A funguje skvěle. Tedy především u těch, co se nebojí nadhledu a černého humoru, na tom je tato série založena. A, možná paradoxně, je to přesto tak krásně romantické :-)) Už se těším na pokračování... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

No, párkrát jsem se zasmál. Ale nějak mi ta předstíraná hra na tvrdou holku a arogantního angličáka k srdci nepřirostla. Přijde mi to, jako když mi bylo jedenáct a miloval jsem čubku z protější třídy, ale jediný co jsem byl schopnej udělat, aby si mě všimla, bylo to, že jsem jí kejchnul do ksichtu. Líčení povrchnosti vrchnosti je zábavné a určitě pro mnohé amíky oči otevírající, ale na mě to působí dost prvoplánově. A tahle pohádka s plochými charaktery se přede mnou za rouškou vulgarity, Margarity s vodkou a kupou nevyšňupaný polohrubý mouky neschová. Nedá se však odepřít poměrně slušnou zábavu, takzvaně na úrovni, v porovnání ostatních sitcomů a komedi seriálů je You're the Worst svěží podívanou, která svojí doopravdické kvality ukáže až v následném pokračování. ()

Galerie (679)

Reklama

Reklama