Reklama

Reklama

Mámy na nože

  • USA Mothers of the Bride (více)

Obsahy(1)

Jako kdyby jedna máma nebyla dost... Jenna se bude vdávat. Její máma se s nadšením chopí předsvatebních příprav. Najednou jí však neudělá radost dceřino rozhodnutí, že se chce seznámit se svou biologickou matkou. Navíc skutečná Jennina matka je úspěšnou organizátorkou různých slavností a událostí. Je jasné, že i ona bude chtít mít svůj podíl na svatebním dnu své dcery. Dohodnou se nakonec obě ženy? (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

Olík 

všechny recenze uživatele

Třetiřadá záležitost pro třetiřadé herce. Zápletka standardní, ztvárnění levnější, zahráno dle možností zúčastněných. TV Joj nebo Prima Love po tom určitě skočí...co taky chcete pořád dávat všední den o půl jedenácté večer :D ()

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jedna americká pipulka se bude vdávat a ženská část rodiny se půl roku dopředu může zvencnout. Navíc se ukáže, že matky jsou dvě a vzájemně se trumfují a shazují. Blbina na entou. Nemůže chybět televizní král dortů a florista buzerant. Jedno klišé za druhým. Konec filmu je katastrofální, v zahradním altánku při obřadu všichni tančí, a dokonce obě rivalky spolu. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Nenáročný snímek, ve kterém je děj předvídatelný i pro diváky, kteří nemají moc velkého fištróna. Takový slabší televizní průměr na kanálech, které vysílají nepřetržitě a tak holt něco vysílat musí... ()

Reklama

Reklama