Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael (James Franco) má všetko, čo si môže želať - milujúceho partnera Bennetta (Zachary Quinto), dobrú prácu v LGBT časopise. Ako aktivista pomáha mladým ľuďom akceptovať ich homosexuálnu orientáciu. Vážne zdravotné problémy ho však postavia pred otázku, čo bude po smrti? Odpoveď na ňu hľadá v kresťanstve a v Biblii. Postupne sa z liberálneho voľnomyšlienkára stáva konzervatívnym kresťanom. Ľudí šokuje svojim blogom, kde vyhlási, že už nie je gay, ale heterosexuál a ostatných homosexuálov nabáda, aby sa, podobne ako on, obrátili k Bohu. (hygienik)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (18)

Joya.ma.hlad 

všechny recenze uživatele

Tento film se opravdu špatně hodnotí. Každopádně můžu říct, že to není žádný lehký film na oddech a větší zamyšlení nad ním může být dost depresivní. Zobrazuje zajímavý životní příběh, všichni herci působí důvěryhodně, ale člověk si prostě nemůže vypěstovat sympatii k hlavní postavě a to mě nechalo trošku nerozhodnou. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám ráda filmy na homosexuální téma :-) Tenhle byl každopádně hodně divnej.. Nějak nemůžu pobrat celý příběh.. Příběh o člověku, který ubližuje dvěma lidem, ale nejvíce sám sobě.. Film o hledání a o ztrátě sebe sama.. Herecké výkony i přes skvělé obsazení nakonec díky postavení filmu moc nevyzněly.. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film je zvláštní převráceným duševním pochodem oproti snímkům s podobnou tématikou, kde se z nábožensky zapálených jedinců stávají liberálové poté, co zjistí, že buď oni sami nebo někdo blízký, je homosexuál. Tak tady se z trochu nevázaného kluka, co je na kluky, stane náboženský horlivec konzervativního střihu. A hned tu máme problém se svatými knihami, protože v nich se sice píše o spoustě nesmyslů, kterým nikdo nevěří, ale zrovna odsudek homosexuality je pravda pravdoucí i po tisících letech! Takže se tím řiď – a jako gay si můžeš vybrat život ve lži, a tím i peklo na Zemi, anebo život v souladu s tím, jak ses narodil, zato tě ale po smrti čeká skutečné Peklo. Nezáviděníhodná volba. A to myslím vážně. _____ Film nutí k přemýšlení a výkon Jamese Franca nemá chybu. Kluk, který přejde přerodem, při kterém asi nehrálo roli jen jeho zdraví, ale i nejistota ohledně vztahu. Je to kluk, který se rozhodl jít těžkou cestou a asi na ní bude osamělý. Zvláštní rozhodnutí. Závěrečný pohled do kamery ukáže, co asi bylo jasné: obrovské pochyby. ____ Režie se ale neměla tolik opájet malebnými záběry. Ten pohled na květinovou louku tam střihli snad 10x! SHRNUTÍ: Jsi před nebo těsně po coming outu. Máš strach. ./můj hodnocený film č. 6 500/. ()

Ikedar 

všechny recenze uživatele

James Franco je veľmi presvedčivý v tomto prerode homosexuála a jeho príklone ku kresťanskej viere. Príbeh mladého intelektuála plného pochybností je dobrý najmä v tom, že sa snaží neprikláňať sa len k jednej strane danej problematiky. O filme sa dá viesť dialóg, a to by mal dobrý film určite ponúkať. Avšak, problém nastáva, keď sa tvorcovia možno až zdĺhavo plácajú v tom istom, len inak povedanom. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

50% ... Naozaj neviem, čo si o tomto filme myslieť. Vzhľadom na to, že postoj autora k divergencii medzi cirkvou a homosexualitou bol prinajmenšom nečitateľný, nemôžem hodnotiť film, ktorý zobrazuje homosexualitu ako voľbu, ktorej sa dá vyhnúť, pozitívne. Ak chcel len nadhodiť tento údajný rozpor medzi kresťanstvom a homosexualitou, tak dobre, no i tak by to bolo iba povrchné. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama