Reklama

Reklama

Když po celém světě přistanou tajemné vesmírné lodě, dojde k sestavení elitního týmu – v čele s odbornicí na lingvistiku Louise Banksovou (Amy Adams) – s cílem zjistit, jaké mají mimozemšťané úmysly. Zatímco celé lidstvo balancuje na pokraji globální války, Banksová se společně se svým týmem pokouší ve velmi omezeném čase najít odpovědi – a aby je byla schopna najít, bude muset přistoupit k činům, které mohou ohrozit nejen její vlastní život, ale dost možná osud celého lidstva. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Šlo to napsat taky inteligentně, víš? Ne s vulgarismy a deseti vykřičníky. Ale tak, trol zůstane trolem, že ano, já tě skoro jistě viděl dělat blbosti už i někde jinde, takže vím, co jsi zač.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Ale veď sa nevzdávaj. Alebo nehanbi, keď už si začal. Predostri nám svoj plán pre prípad takto prebiehajúcej mimozemskej návštevy.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Mě hlavně šíleně nebavil tento film a nevím, kdo reagoval jako první...spíš bych řekl, že tebe to baví. Bohužel zatím reaguju jen na znechucené blbce.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Zajímavé, ale reagovat na znechucené reakce ostatních uživatelů, to tě baví, co? :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Pro mě je trol každý, kdo přijde do diskuze a napíše příspěvek ve stylu: "To byla sračka. Odpad" bez jakéhokoliv zdůvodnění, zvlášť u filmu, který je přijímán kritiky i obecně hodně kladně. Tak lze velmi lehce poznat, že dotyčný je hloupý trol. 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

To víš, tak to do nich radši napereme atomovkama. Ne, díky, jeden debilní Den Nezávislosti už mi letos stačil.

 (hodnocení, recenze)

mm13

Po celém světe přistanou tajemné vesmírné lodě a odbornice na lingvistiku má zjistit, jaké mají mimozemšťané úmysly.

na příspěvěk reagoval Helo, mm13

 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ty ji vlastníš nebo co?? nebo si hájíš tu kokotinu??? Podle tebe je trol každý, komu se film nelíbil?? Pokud ano, tak si dobrý idiot :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

 (hodnocení, recenze)

Bože, to byla ale strašná čurákovina!!!!! Úplně mi ten film zkazil nedělní večer. Na to se opravdu nedalo koukat!!
Odpad! jak vyšitý.

na příspěvěk reagoval mm13, Castrator

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Wallis3

To říká ten kdo sem přišel s tím že "lidi kterým se film líbí si museli něco píchat protože je to nudnej škvár, a každej komu se líbí se snaží jen předstírat jak je rádoby inteligentní" Respektování názorů ostatních jak hajzl...
Vyleze z tebe i něco podnětnějšího a vysvětlíš mi proč sem teda vůbec píšeš? Nebo budeš pořád mlžit a snažit se přebít moji "logiku"?
Zatím to působí jako honění trika nad tím že jsi filmu dal odpad.

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Inirdin

Tvl, vnímáš věci, co sem sám píšeš!? Reaguješ na věci, který, jak sám tvrdíš, jsou zbytečný!? Už se na to vyser, kálíš si do vlastních gatí, v domnění, že právě tvůj názor je ten jediný a správný. Kašli na to, jestli nerespektuješ názory druhých, navštiv příslušného doktora a neobtěžuj! :-)

na příspěvěk reagoval Inirdin

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Wallis3

Jak říkáš sám, názor si udělá každej sám, takže sdělování tvojeho názor ostatním je jen ztráta času, protože to nevede k žádné diskusi a vlastně vůbec k ničemu. Takže důvod proč sem píšeš? Máš snad pocit že to někoho zajímá? Že snad přinášíš freš pohled na celou věc? Že tvoje detailní analíza všech vecí co byly na filmu špatně vnesla všem úplně nový pohled na věc? Že nám tu všem vysvětlíš jací jsme blbci že se nám film líbil?
Důvodu proč nám sděluješ svůj názor se asi nedočkám a to se na to ptám od začátku...

na příspěvěk reagoval Wallis3

killimanjaro

killimanjaro (hodnocení, recenze)

Film minimalne originalny. Hlavna hrdinka ma stastie ako McGyver, ked v tazkej chvily vzdy nasiel nieco volne pohodene, z coho vyrobil cokolvek. Bez tychto stastnych nahod by film ani nedosiel do konca. Hudba je originalna asi ako ked porovnate zvonenie na Nokii 5110 s Nokiou 6110. Nastastie vizualne je to spracovane zaujimavo a tak, aj ked sa clovek nudi, aspon sa ma na co pozerat. Nad nelogickostou, ktora sa tiahne celym dejom sa netreba ani pozastavovat. Sedem noha blbost v bielom opare (uuu, sci-fi z rokov 50tych by s tym zabodovalo) si zrejme pomocou tych siedmych noh zmontovala vesmirnu lod a podme pomahat ludstvu. V telke nic nedavaju, v kine ide Arrival, tak to bude isto lepsia zabava.

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Inirdin

Ne, nepřišel jsem sem změnit názor na film, aby se mi líbil, protože na tom filmu není nic co by se mi líbilo. Jen jsem vyslovil názor nad tak vysokým hodnocením tohodle ničeho. Jít do hajzlu? Ale prosím tebe, se snižuješ k takovým blbostem? Ve svým komentáři píšeš, že hodnocení odpad, jedna, či dvě hvězdy nejsou na místě. On si každej na to udělá názor svůj, a každej to má poslat do bahna odpadu, pokud to uzná za krávovinu. Nejsi nikdo víc, než ten, co tomu ten odpad udělil, a už vůbec ne nikdo, kdo by měl někoho posílat do hajzlu;-)

na příspěvěk reagoval Inirdin

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Wallis3

Ptal jsem se jakej ten dotaz měl jinej účel než srát lidi. Neodpověděl jsi a jen si mlžil tak já nevím...
Rozhodně jsi sem nepřišel "změnit si názor aby se ti film líbil" nebo jen "diskutovat o filmu" s tvým přístupem můžeš jít leda tak do hajzlu.

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Inirdin

No jestli tě to mělo nasrat, tak zklidni hormon. Být zmrd?? O čem to meleš? I ten tvůj blábol stojí víš za co...

na příspěvěk reagoval Inirdin

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Chosé85

Tak v Brně je Teorie a dějiny filmu a audiovizuální kultury na MU. Někdo z toho místa  a ochotný či ochotná by se najít mohl/a. Zkusil bych jejich FB. 

 

Btw distribuční film nelze promítnout jenom tak, pokud to není zrovna právně ošetřené (zaplacená práva, kontaktovaný distributor atd.). Ne že by se na to v Brně hledělo a ne že by na něco takového hleděli i na MU, ale dal bych si na to pro jistotu pozor, ať s tím nejsou problémy, když se to propírá takto veřejně (na profilu filmu).  

na příspěvěk reagoval Chosé85

Související novinky

Mahershala Ali si vyzkouší sci-fi

Mahershala Ali si vyzkouší sci-fi

28.02.2019

Pár dní po jeho druhé oscarové výhře za roli v Zelené knize se Mahershala Ali (Temný případ, Moonlight) upsal dalšímu ambicióznímu projektu. Zahraje si hlavní roli v nezávislém sci-fi snímku… (více)

Clooney a temné sci-fi

Clooney a temné sci-fi

22.06.2018

Přestože se momentálně studio 20th Century Fox nachází uprostřed přetahované o to, kdo ho nakonec koupí (aktuálně vede Disney), pokračuje společnost ve své tradici a čerstvě teď získala práva na nový… (více)

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

09.03.2018

O comicsovém nakladatelství Valiant Entertainment jste možná nikdy neslyšeli. Podobně jako Marvel a DC ale má svůj propojený vesmír s tisícovkami postav, který se teď převádí na velké plátno.… (více)

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

11.02.2018

Pokud vás fascinovala hudba u Zmizení, Sicaria a Příchozích, začínáte číst velmi smutnou zprávu. V pouhých 48 letech nás totiž opustil její autor Jóhann Jóhannsson, jeden z nejvýraznějších hudebních… (více)

Reklama

Reklama