Reklama

Reklama

Outpost 37

  • angličtina Alien Outpost
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 2031: svetové mestá ležia v troskách. Mimozemskí útočníci známi ako "Heavies" na nás pripravili zničujúci útok. Ľudstvo horko-ťažko zvíťazilo, no nepriateľské sily zostávajú ukryté medzi nami. Následkom prvého kontaktu sú vytvorené základne za účelom brániť našu planétu. Základňa 37, najsmrteľnejšia z nich, je umiestnená na najnevraživejšom mieste na Zemi. Dokumentárny filmový štáb je vyslaný, aby zaznamenal každodenný život na základni 37, kde sú muži na čele s kapitánom Spearsom (Rick Ravanello) pod neustálou nepriateľskou paľbou. Keď člen posádky zmizne počas nepriateľského útoku, jednotka zaháji operáciu hlboko na nepriateľskom území, aby ho zachránila. Počas záchrannej misie však objavia desivú skutočnosť: prvá invázia bola iba začiatok... (figliar)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Člověk se prostě neubrání tomu, že mu to připomene "District 9" jen v levnějším provedení. Ty triky jsou tu ale překvapivě dobré, pokud tedy nedojde na digitální krev. Mimozemšťané ale vypadají skvěle. Ten dokumentární styl tomu ale nic moc nepřidává a příběh samotný není nijak moc zábavný a ani akční. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se bavil více, než u Světové invaze a podobných ufounských filmů poslední doby! Nekonečný letitý boj s invazí vetřelců působí celkem reálě, vůbec né lacině a dějově to je taky celkem povedené, takže fandům žánru mohu jen doporučit! Chvilkama to má jakoby dokumentární ráz, ale to ději vůbec neublížilo. Film v distribuci i pod názvem Alien Outpost. ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý film o mimozemské invazi s poměrně sympatickými hrdiny (klasické figury zaplňujjící desítky jiných válečných film) stvárněnými neznámými herci. Příběh se tváří jako dokument, ale je sestřihaný více filmově, tzn. za chvilku zapomenente a s vámi i hlavní postavy, že tam nějací filmaři jsou. Tato berlička je zde jen jako snaha zamaskovat malý rozpočet. Evidentní je to v bitevních scénách. Většinou sledujeme někoho jak střílí přes zeď někam směrem k nepříteli a ten se zobrazuje většinou jako postava v dálce. Námět filmu je výborný, ale chtělo by to nějaké peníze navíc, nějaké charizmatičtější obsazení, lepší scénář, lepšího režiséra a mohlo z toho být celkem zajímavé dílo. Jak naznačuje potitulková sekvence, tak existuje naděje (zřejmě extrémně mizivá), že se můžeme dočkat pokračování. 70% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle téma mám rád ať už jsou ufouni v L.A. nebo v JARu. Čekal jsem, že po Districtu tohle může být podobná záležitost. Celý děj se odehrává na hranici Afghánu s Pákistánem a pokud se někdo těšil na padající mrakodrapy, bude zklamán i když pár záběrů uvidí. Vše se odehrává na předsunuté základně sil Spojených sil lidstva, kde kempuje parta maerickejch vojáků a nejít o rok 2031, řekli by jste, že je to někde v Afghánistánu či Iráku v současnosti. Technika je stejná, uniformy také, jen název ozbrojených sil se po rozpadu OSN změnil. A fandům do letadel sdělím, že ještě v roce 2031 budou létat A10 ! :-). Takže milovníci military filmů si částečně přijdou na své už jen na základně, většina z nás (včetně military milovníků) se však těšila na emzáky. K pár kontaktům také dojde, ale je to tak jedna přestřelka v celkové době trvání 5 min na 30 minut keců... Film je totiž točen jako reportáž z návštěvy novinářů na základně Outpost č. 37. Mezi záběry na sedící vojáky na židličkách s černým závěsem za zády a odpovídajícími novinářům na dotazy odkud jsou, proč šli bojovat atd...vidíme pak jejich denní chleba. Mně osobně nejvíc vadili ty emzáci. Proč sakra většina ufounů musí vypadat jako my? Dvě ruce, dvě nohy, hlava, oči nos... Sakra trochu fantazie! Je te tedy na slabší tři inplantáty, ale dám je. * * * ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

10 let po mimozemské invazi zůstalo na planetě Zemi již jen pár izolovaných nájezdníků a celá válka se smrskla na lokální bojůvky vedené z "plechových" základen např. na pákistánsko-afghánské hranici. Nebo to tak aspoň vypadalo z minimální výpravy reportážně točené produkce (kameraman přímý účastník, rozhovory s vojáky). Ale nebylo to zas tak hrozné, protože postupně do sebe střípky zapadaly (jak dění na "37", tak obrázek celého konfliktu) a rozmáhající se nudu zahnal slušný závěrečný protiúder. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama