Reklama

Reklama

Je3ui sarang

  • Jižní Korea 제3의 사랑 (více)
Jižní Korea / Čína, 2015, 113 min

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Lee natočil najkrajší film aký som kedy v živote videl. Moja myseľ je však triezva, netrpel som utópiou, že by mohol byť "The Third Way of Love" obdobne silným emocionálnym zážitkom, ako bol " A moment to Remember" - lebo to skrátka nejde. Sú príbehy, ktoré sa "rodia" raz za dekádu, no že uvidím absolútny priemer, ktorý ma nedokáže ani len dojať, to ma skutočne prekvapilo. Škoda ... ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Umím si představit, že až uvidím, respektive uslyším původní hlas Seung-heon Songa, tak možná půjdu na čtyři hvězdy. Hořkosladký námět typický pro režiséra i přes některé nepovedené vtipy a velmi zvláštní vedlejší nepotřebné dějové linie (maniodepresivní sestra hlavní hrdinky) mě to docela chytlo. Technické zpracování extra třída, hlavní herecká dvojka jede naplno a to včetně Liu Yifei, která podává svůj nejlepší výkon, co jsem zatím viděl. Jen zamrzí, že tenhle příběh o nesvobodě v lidských emocích, vztazích je až moc průhledný, předvídatelný. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Trochu se zblázním a dám plný počet. Nic jsem o filmu nevěděl, nic jsem nečekal a vypálilo to velmi nečekaně a silně. Liu Yifei tu doopravdy předvedla zatím asi nejlepší životní herecký výkon. Docela mám chuť vidět ještě jednou. Trailer https://youtu.be/MlpdTAPshwo ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Can you break love into three kinds? First... A woman who is crying... Second... A man who wipes her tears off... Third...third..." ...V reálném životě se pohádkové konce konají jen zřídka. Smutno-krásné to bylo. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Priemerná melodráma o nedosiahnuteľnej a nenaplniteľnej láske. Ako citová vydieračka pre precitlivené diváčky snáď uchádzajúce, keďže aj hlavný herec je na všetky pomery fešák, no inak veľmi priemerný a zo žánru ničím extra nevybočujúci film s priemernými postavami a dejovými linkami, ktorý z mysle vyšumí pár hodín po dosledovaní.⚪ ()

Reklama

Reklama