Reklama

Reklama

Učitelé na zakázku 2

Trailer

Obsahy(1)

Nejhorší učitelé Francie přijeli do Anglie na ultratajnou misi. Spolu s králem hlupáků Boulardem budou uplatňovat své slavné metody, potřebné k budoucnosti národa. (TV Prima)

Recenze (18)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

O dvě třídy horší než první díl. Film se bohužel zaměřuje více na studenty než učitele a to je kámen úrazu. Jediný, který mě pořád bavil byl učitel filosofie, protože ten ať vyslovil cokoliv, vždycky to byla trefa do černého, ovšem sledovat film kvůli jedné postavě, která ani nemá tolik prostoru je ztráta času. Chvála ještě za učitelku Francouzštiny, která je více sexy než předtím a tělocvikář taktéž pobavil. Boulard a učitelka Angličtiny mi přišli už vyčpělí. 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemám o Vivienne již několik dní špatné zprávy. Je to normální?" Komando nejhorších francouzských učitelů má donutit učit se královninu vnučku? Je tohle normální? Není a já jsem si myslel, že tomu se nelze smát. Jenže vtip se sešel s vtipem, sexy soudružka učitelka Amina nádherně vyučovala z žebříku, Napolochon jedinečně nestrávil britský pohled na Napoleona a já jsem s překvapením zjistil, že se bavím. A jelikož se tady vesměs hvězdami šetřilo kvůli absenci Claviera, tak já zase budu trochu hýřit, protože náhradní profesor Cutiro rozhodně nebyl horší. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dvojka o poznání horší. Mraky trapných scén, které se snaží působit vtipně, avšak jim to nevychází. Občas to šlo, ale víceméně to ve většině času mizerně skřípalo. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se zasmál, ale jako celek blbost. Zbytečně přehrávané scény, přehnaná mimika i gestikulace. Zkusím se podívat ještě na 1. díl, měl by být snad lepší. 40% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Natěšen po prvním díle jsem zasedl a pustil volné pokračování. Zde tvůrci přestřelili a usnuli na vavřínech a já po půlce filmu taky! 15% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taký jednoduchý humor, ktorý fungoval aj v jednotke. Okorenené britskou striktnosťou, kráľovnou samozrejme a kulisami Londýna. Príjemné, milé, ľahké. 2 z 5 ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke je toto doslova žumpa. Škoda zabitého potenciálu. Už od prvej minúty to bolo fakt že totálne na hlavu. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jedna velká parodie na Harryho Pottera. O hodně horší, než první díl, Clavierovu postavu hraje jiný herec, ale a to mě nejvíc štve, je tam spousta gagů, u kterých jsem se prostě smál. Smál jsem se, protože jsem je vůbec nečekal. V porovnání s jedničkou je to horší, pořád, ale bezva zábava. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Za prvé jsem tam očekávala, že se tam objeví Christian Clavier a ono nic. Za druhé to ztratilo trochu té šťávy z prvního filmu. Je to slabší, i když o vtipné scénky není nouze. Možná je dobře, že další pokračování už není. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Jak mám rád francouzské komedie, tak tentokrát mě vůbec nezaujala a nepobavila. Obvykle zábavné téma, ze kterého často těží filmaři, tj. rozdíly mezi francouzskými a anglickými zvyky a chováním, nezabralo. Učitelský sbor podivínů, interiéry školy ve starém zámku vč. jídelny, to vše vzdáleně připomíná Harry Pottera v jakési nadsázce, i když dějově filmy nic nespojuje. Výprava a poznávání Londýna trochu děj osvěží, pochodování přes přechod ve stylu Beatles v upomínku na Abbey Road. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Bohužel bez Claviera to už nefunguje a spíš se to přehouplo do parodie na Harryho Pottera a místy trochu opakování už prvního dílu, který je zkrátka mnohem lepší. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další odpadní film? Ne, to je jen další blbá komedie, kterou nedokáží někteří hnidopichové zpracovat. Rozhodně je to slabší než jednička a rozhodně v tom nehraje Clavier, což je velká škoda. ČSFD tu má krpu v obsazení jako prase. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi trochu připomínala ty americké nejabsurdnější parodie s odpadovým hodnocením. Tak proč tedy dávám tu jednu hvězdičku? Protože asi dvě, možná o málo více momentu mě přiměly se pousmát. Slabota na francouzkou kinematografii. ()

farinelli77 

všechny recenze uživatele

Bez Ch. Claviera je to ztráta času. Zajímalo by mě, které hovězí z Primy ho přesto nechalo napsat do všech tištěných i webových TV programů! Zřejmě taktický tah. Kdybych ho v programu neviděl, ani okem bych o dvojku nezavadil. Aspoň že ty blbé reklamy jsem mohl přetáčet! ()

Reklama

Reklama