Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Poriadne uletené. Naozaj som sa bavil. Akonáhle bol človek odpojený od systému, naozaj sa pár minút tváril ako mentál. Ale ide hlavne o eko-komédiu poukazujúcu na uponáhľané, egoistické a často nelogické konanie, či rovno životný štýl. Trefné a zábavné. Na mňa to platilo. Teda až na zlatý klinček na konci futbalu... ()

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hneď v úvode vyskočili behom minúty tri propagandistické obrázky Aštara Šerana a Ptaaha.Samozrejme, že sa ma zmocnil zúfalý pocit, že s týmto filmom zbytočne prehlúpim čas..ved zakladateľ vesmírních ľudí, hlavný komunikátor s mimozemskou civilizáciou, pán Ivo Aštar Benda, narodený v Olomouci neváhal svojho času osloviť V.Havla a R.Schustera so žiadosťou o schôzku mezi mimozemskou civilizáciou a hlavou štátu....Predpokladám, že nezištné dôvody dobrého vesmírneho človeka sú asi také ako návody na orgonitové pyramídy, ktoré sú k dispozícii za len 20 dolárov (len návod, nie pyramída, drahý nezištný patent..).No a takú pyramídu si môžete dať potom na bycikel a jazdiť s ním v okolí vašeho bydliska každý deň.Zbaví vás to všetkých chemtrails a všetkých povodní, hurikámov, tornád, zemetrasení, sucha a ďalších geofyzikálných útokov tej aľjašskej pliagy HAARP.A ku tomu si dať natetovať na čelo Aštara, na pravé líce Ptaaha a na ľavé aj ježíša krista a vyskočiť na bycikeľ s orgonitovou pyramídou a fíííííí..... Alergia, ktorú chovám k vesmírnim ľudom zanechala vo mne počas filmu svoje a nemohol som sa odprostiť od toho, že film je komédia.Nebola.Zábavne to bolo iba 2 krát, ináč nuda. ()

Reklama

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivě debilní film. Ukazuje to na problémy civilizovaného světa tak hloupým způsobem, že by se za to styděl i Tomáš Magnusek. Nemá to děj. Ufonka jen chodí po Francii a vždycky někoho "odpojí ze sytému" tím že se na něj debilně zašklebí, načež postižený třeba obejme strom, vyhodí televizi, nebo místo fotbalu tančí balet. Nakonec odletí zpátky na hipísáckou planetu, kde navštíví koncert ticha. Bohužel to není ani nijak dobře natočené a veškerý humor spočívá v tom, že se někdo šklebí jak mentál. Fakt je to na úrovni té nejlacinější estrádní sračky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi ještě docela líbil, ale s postupem času mi přišlo, že autoři netuší, jak film vést dál - zhruba od první scény v porodnici. Navíc vážné téma zkoušeli podat vtipně (to volání domů s prsty v uších a nohama v umyvadle), ale časem už to prostě vtipné nebylo, spíše uječené a hysterické. Koncert vážné hudby ještě dejme tomu, ale co ti fotbalisté? Proč tančili operu a proč se líbali dva chlapi? Co to mělo společného s alternativním způsobem života? Zkrátka - myšlenka dobrá a ta různá porovnání v začátku jsou skvělá, ale postupně naprostý zmatek a příběh značně nelogický. Až to dokonce chvílemi ani alternativní nebylo, pokud tedy neschvalujeme krádeže a ničení cizího majetku. ()

Necron odpad!

všechny recenze uživatele

WTF?! tomuhle zverstvu se radeji vyhnete velkym obloukem. tak nechutnou, jednostrannou, omezenou, ekologickou, vegetarianskou a anarchistickou agitku jsem dlouho nevidel. rozhodne nenuti divaka k zamysleni, naopak vnucuje svou jedinou, dokonalou "pravdu". ...ten zoufaly film rika, ze vsechno, ale uplne vsechno, na zemi je totalne spatne (jidlo, televize, technika, moda, politika, fotbal, hudba, umeni, penize, prace ...) jednim smahem odsoudil cely historicky vyvoj populace. rika, ze jedina dobra hudba je klasicka (bach a opera), coz pak ale popira koncert, kdy zmanipuluji par lidi z orchestru k anarchistickemu vzpriceni se dirigentovi a tim celou tu krasu znici. nasilne obraceni lidi proti sve vuli na svou stranu pomoci telepatie mi vadilo asi nejvic (probiha pravidelne behem celeho filmu). idealni svet je podle autoru navrat do praveku: zrani ovoce, zeleniny a obilovin (zadne maso!), vymezeni se vuci veskere technice (jednou za rok pouzit ohen na vyrobu nozu), hromadne spani v hnizdech z travy, porodnost rizena urodou, cviceni gymnastiky atd a diky tomu vsemu se lide mohou snadno dozivat 200 - 300 let :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)
  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)
  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)

Reklama

Reklama