Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další zazvonění telefonu ohlašuje vraždu! Čtrnáctileté Lise její přeopatrná matka zakázala chodit s chlapci a Lisa si našla podivný způsob ukájení své zvědavosti. Opatřila si telefonní číslo dobře vypadajícího muže,jehož letmo poznala v sousedství, a překvapuje ho anonymními telefonáty. Muž na druhém konci linky netuší, že flirtuje s pubertální žábou a naivní Lisa netuší, že právě tento muž je psychopatický vrah, který drží v napětí celé město. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice se nedokážu vžít do pocitů dívek a žen, ale taky mi kdysi dávno vadilo omezování ze strany rodičů. Většinou to sice mysleli dobře, ale jak to dopadlo víme všichni. Stejně jsme si nakonec udělali všechno po svém, bo zakázané ovoce nejlíp chutná. Dnes už známá herečka Stacy Keanan si ještě před seriálem „Krok za krokem“ stihla střihnout tuto roli a zapsat se tak do širšího podvědomí diváků především v Americe. I tentokrát předvedla slušný výkon a přestože se něco zajímavého začne dít až téměř ke konci, tak nemůžu říct, že bych se u něj unudil k smrti. Povětšinu času jsem si totiž připadal jako při sledování nějakého dalšího románku pro ženy (dívky), kdy máme šanci sledovat mladou dívku, kterak prožívá svou první lásku. Když už nic jiného, tak nám chlapům alespoň trochu pozvedne náladu pohled na herečku Cheryl Ladd v roli přísné matky. Tvůrci se nám do této červené knihovny pokusili přimíchat i trošičku děsivější zápletku v podobě záhadného vraha. Ten se však po celou dobu drží v pozadí (vlastně úřadoval jen na začátku) a díky tomu v nás tvůrci vyvolali pocit, že budeme sledovat další filmeček v němž figuruje děsivý telefonát „že nás chce někdo zabít a on už je v domě“. Bohužel jde jen o kamufláž, protože pokračování to bude mít až v samém závěru. 5/10 ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

"Ahoj Cindy, jsem u tebe doma a chci tě zabít." Tak přesně tuhle větu vyšinutý vrah šeptá slečnám telefonem do ouška těsně předtím, než je znásilní a zabije... Docela slušný thriller v hlavní roli s mladičkou hvězdou seriálu Krok za krokem Staci Keanan. ()

Reklama

Reklama