Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

Najlepsi vtip bol o tom najviac pouzivanom prehravači na zemi - ZUNE 😂😂🤣🤪

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Když jsem si tady přečetla, kdo všechno byl zvažován do role Ega, řekla bych, že výběr padl na toho nejlepšího. Tak nějak si neumím představit třeba Arnolda, jak říká, že má i penis :-D Filmy s Kurtem, které jsem viděla, mi přijdou, že on je taková huba nevymáchaná, takže role Ega mu sedla. I když to je vlastně padouch. 

Ovšem ten Hasselhoff mě skutečně překvapil. 

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

No jsem zvědavá na ty nový Avengers, podle ukázky to vypadá nelákavě. A z těch všech filmů mám nejraděj Iron Mana.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

první Thor, první Avengers, první Iron Man, to sou dobrý filmy, sou kvalitní a líbí se mi. Ale třetí Thor, třetí Avengers a třetí Iron Man sou o tolik moc lepší, nejde jenom o vtipy, akci, efekty, postavy, co tam sou, ale o ten vývoj, o to jak se ty postavy mění, jak se vyrovnávají s tím co je a s tím co příjde. Druhý Strážci, nám předkládají rodinu, otce a syna, to je to hlavní, né zachraňování vesmíru, či boj s nadřazenou vesmírnou rasou, ty stojí na pozadí, toho příběhu. Jak tedy může někdo napsat a myslet vážně, že to "nezapadá" a že je to "mimo". 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jeden z nejlepších komiksových filmů, kde je skvěle vyvážené napětí, akce, humor a emotivní scény, nezapadá do ostatních filmů..........nezapadá. Může mně někdo zabít ? 

na příspěvěk reagoval Tryskomyš, dragon94

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Skvěle jsem se pobavila. Většinu vážných chvil někdo zabil šílenou hláškou, ale fakt to sedlo. 

Jen mi to nějak celé nezapadá do té série o komiksácích, jakoby tohle dění stálo poněkud mimo toho všeho. Tedy až na toho sběratele, kterému Asgarďané svěřili kámen a kterému jiný kámen jeho sbírku převrátil v kůlničku na dříví. 

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

dragon94

:OOOOOOOOOO Není možné...   

 

Konečně je to jasné, zřetelné a vyjasněné.. 

Guardians of the Galaxy vol. 3 = James Gunn (.. LIKE a SLÁVA)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Tak dnes Crew ohlásili další dvě knihy ze série strážců na tento rok... tak kupujte

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Zkopírováno z postav Tak Gamora nedávno v komiksech porazila a zabila Thanose Měla k tomu Power gem a nový Godslayer od trpaslíků-ten starý co jí dal Thanos(proti Magusovi) rozbila, když ho s ním zkusila zabít, ten se jí vysmál, že by jí nikdy nedal zbraň co ho může zabít a že její meč má pojistku aby ho na Thanos nemohla použít(to byl jiný komiks). Tak si Gamora obstarala nový a ještě lepší, taky Power gem a ufikla Thanos i hlavu. Thanos je zas na chvíli mrtvý a Gamora si říká Requiem, má ultra mocné artefakty a teď hledá soul gem a je jedna z nejsilnějších Marvel postav(smrtelníků)

MasterMagic

MasterMagic (hodnocení, recenze)

No teda, já se po dvou dnech podívám na csfd, odepíšu a hned pár minut na to tři odpovědi. Za prvé si nepamatuji Trumpa, že by se za svůj výrok omlouval, protože jediné, co v ten den řekl bylo: "We condemn in the strongest possible terms this egregious display of hatred, bigotry and violence – on many sides, on many sides." Lidovky tak trochu zapomněli, že bigotnost je obecnější termín pro rasismus. Dále za tento výrok dostal backlash a tak zopakoval to samé, akorát k tomu řekl" Racism is evil!", aby to bylo ještě ocividnejsi, než předtím. Pokud jsi začal házet články, tak pokud máš náladu, tak tady máš jeden. http://www.foxnews.com/politics/2017/08/23/trump-on-charlottesville-from-blaming-both-sides-for-attack-to-berating-media.html Narozdil od lidovek tam jsou všechny relevantní tweety a videa.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

MasterMagic

a ano socha Roberta Lee, nepatří do veřejného prostranství, patří do muzea, patří někam kde se připomene historie. Ale nepatří do parků, městských center atd.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

MasterMagic

jo já si to pamatuji, on se k tomu nejdřív vyjádřil, jako že to je chyba těch lidí, že si za to mohou sami a že chápe činy toho člověka, a až druhý den se omluvil za ten svůj výrok a že je tedy proti tomu, ale to spíš byla slova jeho poradců, než jeho. A jo přál sem to Hillary, neni perfektní, ale určitě by to za ní bylo o dost lepší, i kdyby v prezidentském úřadu bylo mimino, tak by to bylo lepší, než s Trumpem. 

MasterMagic

MasterMagic (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No, ano a koho jiného měla krajní pravice podporovat, Killary? Že zrovna vytahuješ tu rok starou aféru. Schválil snad Trump to, co se stalo v Charlottesville? To celé vyprovokoval protest krajní pravice proti zničení sochy Roberta Lee. Potom tam přišla krajní levice, Antifa s BLM, a porvali se tam. Skončilo to tím incidentem toho kreténa, co tam najel s autem do tý ženský. No a Trump řekl, že žádné takové činny neschvaluje, a že byla chyba na obou stranách. Mohl by ses podívat i na jiný než na liberální "zdroje informací", na zdroje, které Trumpa neznevažují v každém slově, které napíšou. Pokud tě triggeruje můj profilový obrázek, tak svůj účel plní už několik let.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

MasterMagic

tak znova : Já vim, že ho podporují i jiné skupiny lidí, ale již výše zmíně skupiny, mu tvoří velice solidní základnu.

 

 

příště si to pořádně, ale pořádně přečti, já se nechci opakovat. 

 

 

 

 

Ale ano, ty skupiny ho podporují, což samy i přiznali a že by Trump měl vážit slova, protože oni ho tam dostali. Nemluvě o tom, jak ten chlap najížděl autem do lidi, během toho průvodu či co to bylo, ten chlap se hlásil ke ku klux klanu. Takže se radši běž dívat na Naruta. 

na příspěvěk reagoval MasterMagic

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

MasterMagic

MasterMagic (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tohle nálepkování je přesně to, co zavedlo Trumpa do bílého domu. Poslední tweet, co jsem od Gunna viděl, asi půl roku do zadu, byl, jak si vylejval srdíčko, že všichni pravičáci, jsou právě ti tebou zmiňovaný rasisti, náckové, hloupí a zlí lidé. Kdyby Trumpa podporovala jenom ta skupinka nácků v Americe a rasisti, tak by se tam nikdy nedostal.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

MasterMagic

takže se tím pádem navážel i do neonacistů, rasistů a jiných hloupých a zlých lidí . Já vim, že ho podporují i jiné skupiny lidí, ale již výše zmíně skupiny, mu tvoří velice solidní základnu. A já sem nikoho nejmenoval, jenom mi celá politická situace příjde velice povědomá, ale již sem starší, tak jméno té země, mi fakt uniká. 

na příspěvěk reagoval MasterMagic

MasterMagic

MasterMagic (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No ono nejde o to jestli se navážel jenom do Trumpa, kdyby to bylo jenom to, tak by ho většina začala ignorovat. Jde o to, že se navážel i do lidí podporující Trumpa. Ta narážka na Babiše je nemístná, protože Babiš na to nemá.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

MasterMagic

jako je jedině dobře že se navážel do Trumpa, ten chlap je nekompetentní a v úřadě prezidenta on a celá jeho parta nemají co dělat. Za celou dobu, co tam je, akorát dělá problémy, které po něm všichni žehlí Celé je mi to hrozně povědomé, jako by se to v nějaké zemi, tohle dělo...... jen si nemůže vzpomenout v jaké zemi, to přesně je. 

na příspěvěk reagoval MasterMagic

MasterMagic

MasterMagic (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No pozor, těch debilních, nevkusných a pedofilních "vtipů" bylo všehovšudy 10 tisíc. A je jenom jeho chyba, že je z twitteru nevymazal, za tu dobu, co se omluvil. To mu mohlo dojít, když se za poslední rok na twitteru choval, jak debil a provokoval fanoušky i nefanoušky GotG podporující Trumpa, že na něho budou hledat jakoukoliv špínu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

woodsman

přesně kvůli takovým lidem, jako seš ty, kvůli zlejem, hloupejm, zmrdům jako seš ty, už kvůli takovým jako seš ty v to pevně doufám. Hlavně nezapomeň v diskuzi Avengers: Infinity War, film chválit a lhát, jak to děláš. 

na příspěvěk reagoval woodsman

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

woodsman

Stejně jako potěšilo, že nebude žádný Snyder Cut u Ligy Spravedlnosti, což potvrdil Warner i Henry Cavill :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

takže kvůli tomu že si dělal debilní humor, ze závažných věci, za které se opakovaně omluvil. Ho fanoušci Donalda Trumpa (což je egoistický maniak) toho samého Donalda Trumpa, který si dělal legraci z novináře, který má svalové postižení https://zpravy.idnes.cz/video-trump-zesmesnoval-postizeneho-reportera-fti-/zahranicni.aspx?c=A151126_122520_zahranicni_fer za což se ani nemluvil, tak tihle lidé žalovali Disney. A jelikož Disney je připosraná společnost, se šíleným myšákem v čele, tak ho okamžitě vyhodila. Jo lidi woodsman a další že jo ? 

na příspěvěk reagoval MasterMagic

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak tohle mně mrzí hodně, nicméně když z toho mají někteří ještě radost, tak o to je to ještě horší. No ti dotyční, si zaslouží opovržení 

 (hodnocení, recenze)

woodsman

Chlapče, tobě vůbec nejde rozumět. Když si tě čtu, tak se v tom ztrácím. Tebe přeluštit, to je něco.

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo, je to asi pravda. Teď jsem se to dozvěděl na Moviezone před pár minutami... Bohužel. Ale třeba se to ještě nějak vysvětlí..

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Ale prosím tě, nehraj si na experta laskavě...to má stejnou výpovědní hodnotu jako kdyby to někdo řekl o snyderovi a konkrétně od tebe to nemá vůbec význam

na příspěvěk reagoval Komi98

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

to je jasne a tesim sa prekonat gunna dokaze aj ziak 1 rocnika niakej filmovek skoly takze parada ze by dalsi amrvel film ktory sa mi bude pacit je to dost mozne tiez sa mi 1 jak tak pacila az na par yolo scen ale 2 bol totalny bulshit a vysmech 1 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

no to už nikdo nezjistíme...za mě prostě klasika, nijak mě to nezasáhlo, ty filmy se mi líbí at více nebo méně a jeho osobní život to nezmění, ted ještě jak dopadne trojka....naštěstí A4 je hotová

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jako uřpímně.. Vyhazov je podle mě blbost.. Kord za něco co se stalo tak dávno.. Ale na druhou stranu ty tweety nejsou snad ani vtipný a ani provokativní jako vyloženě nechutný.. Neznám Jamese Gunna skoro vůbec, ale tohle se mi taky velmi nelíbí a nedivím se, že s tímto Disney nechce mít nic společného. Asi bych taky nechtěl. Spíš mě napadá, proč se na to přišlo, až teď?

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

jednička byla výborná, dvojka slabší ale pořád jakž takž ušla...jako všechno věcí názoru...jen se neboj oni někoho místo Gunna najdou

na příspěvěk reagoval woodsman

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama