Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 092)

JM87 

všechny recenze uživatele

Bejt 10ti letej kluk, kterej na tohle pujde do kina, tak budu nadšenej. Spousta vtipných hlášek, super grafika, dobrá akce atd atd... jenže, když je Vám třicet, viděli jste spoustu podobných žánrových filmů, tak vlastně zjistíte, že to až tak vtipný není, že ta akce je nudná a že se věčně nedá sázet na dobrou grafiku. Jednička byla mnohem lepší. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Po slušně nakopnuté jedničce se opět šlape se na plyn pěkně od začátku. Nečekejte žádnou jízdu ze setrvačnosti, ale slušnou porci zábavy, akce a samozřejmě hlášek. Ten nehollywoodský konec mě osobně trochu mrzel, protože posunul celkový dojem z celého filmu poněkud jinam, ale po všech těch galaktických bitvách...někdo to holt odnést musel. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Očividně jsem první film nedocenil. Tohle byla slušná jízda. Hlavně ty dialogy! Spousta vychytaných detailů. Scénář dokázal několikrát překvapit. Nejen dějovými zvraty, ale i přechodem stylů - akce. 7/10 ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Přehláškované a přeefektované víc než je zdrávo. I tak se mi to ale líbilo fakt hodně :-) Nechybí tomu šmrnc, má to spád a ani chvíli se nenudíte. Jen mě mrzí chybějící propletenost s dějovou linií "infinity stones", protože takle je film vlastně o ničem, jen taková zábavná výplň... 80% || Kino: 3D titulky. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Noví Strážci se naštěstí nepokoušeli být ještě větší než ti předchozí, naopak vsadili na skromnější příběh, zachraňování galaxie byla pouze boční dějová linka, film byl spíše věnován postavám, jejich vztahům a vývoji. Přibylo však nepřeberné množství humoru, emocí a nekorektnosti, a to bylo jedině dobře. Snímek byl přímo prošpikován okamžiky, kdy se člověk popadal za břicho a dusil popcornem, a ty byly střídány chvílemi dojetí či až slz. Po vizuální stránce opět stunning, a k tomu tentokrát mě (narozdíl od většiny ostatních Marvelovek) nadchla i hudba. Easter eggy, camea a reference samozřejmě také potěšily. Celkově tento film bohatě předčil má očekávání. Mister Gunn, I love you. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do kina s tím, že to bude horší než jednička, což i bylo v určité míře. Film se oproti jedničce snažil hrát více na emoce a to se mi na tom moc nelíbilo + to bylo až zbytečně natahované. Každopádně hlášky super a vypalovačky byly snad to nejlepší na filmu. Drax bezkonkurenčně nejlepší postava. Čisté 3* ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Možná je tenhle film prostě jen jednička povýšená na druhou se vším co se prostě od blockbustru očekává, ale je to natočené tak dobře, že je to úplně jedno. Člověk se baví od začátku do konce, akce je svižná, přehledná, děj ubíhá rychle, vtipné scény jsou většinou opravdu vtipné, prostě super ... ()

Fuckmaker 

všechny recenze uživatele

Již jako malý chlapec jsem toužil být popelářem nebo kosmounautem. Nebo ještě lépe. Vesmírným popelářem. Nejednou jsem si při vynášení smetí brával na hlavu kulaté akvárium jako vesmírnou helmu. S nadšením salutoval každému popelářskému autu, které projelo naší ulicí. Když si to tak zpětně uvědomuji, tak velmi obdivuji silnou důvěru rodičů v mé duševní zdraví. Dříve v mém dětství totiž byla jediná možnost, jak dosáhnout ke hvězdám blíže. Přidusit se pod krkem a sledovat mžitky před očima. Jsem tedy velmi rád, že i přes můj neurvalý přístup k životu a zdraví žiji. Žiji v době 3D kin. Vizuálních triků, které vám sice pomalu vypalují díru do mozku, ale užijete si při tom spoustu zábavy. Třeba jako Strážců II. Již od úvodních titulků, tak našlapaných jako to nejlepší kysané zelí. Nejroztomilejším dřívkem pidi Grootem, jaké jsem kdy viděl. A to jsem už, díky mému chudému dětství, dřívek viděl hodně. Přes akční řežbu a vtipné dialogy, kdy se smíchy prskající popcorn snažíte uhýbat létajícím 3D efektům. Po jednoduchý a nenáročný příběh, který vám nijak nezatíží již tak rozmašírovaný mozek z těch světýlek okolo. Když pominu ten příšerný patos na konec, který bych přirovnal k močení ve výtahu, nechutný a v danou chvíli velmi nevhodný, tak jsem se bavil skvěle. Možná až moc. A možná pro ostatní jako latentní blázen. Stejně jako kdysi když jsem přes zadýchané akvárium na hlavě neviděl ani pořádně na popelnici. Byl jsem opět malým klukem. ()

Erumocio 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama doplněné vesmírnými orgiemi s přesně tempovaným soundtrackem. Zatímco ve vol. 1 sountrack krásně doplňoval film. Zde mi přišlo, že jednotlivé scény byly postavené na míru písním. A nebylo to vůbec na škodu. Strážci jsou opět příjemným filmem, který titulu rozhodně nedělá ostudu a Marvel opět jede na jistotu. Rychle to odsýpá, perfektně to klape a bavíte se od začátku do konce. Za mě perfektní 4*. P.S.: Koukejte až do konce. Čekají vás rovnou 4 potitulkové scény. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Myslím že nadsazuji čtyřmi hvězdičkami, ale prostě opět sympaťáci a všechny postavy z jedničky, opět Groot a navíc skvělý Kurt Russell a neskutečně vtipně použitej David Hasselhoff. Dobré efekty už dnes člověk předpokládá, výběr hitů z "dávných" let také ušel..Napínavé jak kšandy při závěrečné bitce, nějaká ta romantika, hodně fórků a prostě..70%. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Strážci nezklamali! Pokračování jak má být. Spousta fórů, parádní příběh i efekty, no prostě všechno. Režisér se inspiroval jedničkou a víc už z toho prostě vyždímat nemohl. Jediný co bych vytkl, tak výběr použitých písniček je prostě v jedničce lepší, ale to už je detajl. A IMAX pokoukání opět nemá chybu. 95% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašně jsem se na dvojku těšila, neb jednička je má srdcová záležitost. Rozjezd byl parádní, malý Grůt je sladký, mýval ve své skvělé řečnické formě, Drax trefný a jízlivý a hlavní hrdina neherec přijatelný. Prostě partička je v pořádku, akce haba kuk, ale ty "hodnotné rodinné" kecy na koledu a překombinovanost děje, mne dost zklamaly. Chtěla jsem správně slizkého akčního záporáka a ne bandu nazlátlých trubců a jednoho průhledného dědka, kterému ta role vůbec nesedla. Nebylo to jako celek vůbec špatné, ale žádné překvápko, nějaké to "kouzlo okamžiku", prostě nic. Dvojka nepřekvapila, hrála na jistotu. prostě to nebylo ono. Za mne max.70%. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka se vším, co k tomu patří, bohužel tentokrát pořádně přepísknuté. Zatímco v jedničce 80s hudba příjemně podkreslovala, tady je únavně rvaná do každé druhé scény, přičemž je (na výjimky) výběr o dost slabší. Taky je to mnohem větší komedie, bohužel zaměřená na tu nejmladší cílovku. Všechno je tak hezky barevné, na úkor příběhu jedna akční scéna následuje druhou, až z toho po chvilce začnou bolet oči. Spolu s Ultronem jasně nejhorší "dvojka". Moc tomu nepřidá ani zestárlá Laura Haddock a vedle ní moduritem oplácaný Kurt Russell. A David Hasselhoff? Na jednu stranu musím vyjádřit uznání tvůrcům za takový husarský kousek, na druhou stranu nechci, aby MCU filmy působily jako parodie... ()

avitakova 

všechny recenze uživatele

Filmy od Marvelu vážně miluju a tohle bylo skvělé pokračování, ale tak jako tak se mi jednička líbila více. Tohle bylo v nějakých chvílích až moc - hlavně těch vtipů, těch bylo až příliš. Jinak Marvel zase nezklamal v propracování speciálních efektů, zrovna tady mě vážně dostaly. Každopádně jsem hodně zvědavá na to, čím toto bude pokračovat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Po slabej jednotke som dufal, ze pri aktualnej kino-ponuke, bude dvojka prijemnejsie stravenym vecerom. Pacila sa mi hudba rokov minulych. Ozvucenie bolo fakt paradne. Vizualne stranka na sucasne pomery priemer, ktory neurazi, avsak so zaujimavymi sceneriami, je vidno ze animatori a pocitacovi grafici nezahalali. Teda tiez lubive. Tolko ku kladom. Zial, po prvych par dialogoch a "radoby" vtipnych hlaskach, som si zacal vycitat vyhodene peniaze. Jednym slovom, trapne a prazdne. Dokonca, aj ked je ta trapnost ucelom, je to velmi slabe. Nebyt niekolkych zaujimavych scen, zvlast tych myvalovych, a tych videnych v traileri, stalo by to za....nic. Minutaz som vnimal citelne. Od dobrodruzneho sci-fi akcaku by som ocakaval v prvom rade zabavnost. Ta, ak ja tam zamyslali, tu zial na mna neucinkovala. Ak nejaka trojka bude, co urcite bude, dufam, ze si dam uz pokoj. Soundtrack si vypocujem aj potom. Po dvoch vzhliadnutych Guardianoch, povazujem tento komixak za asi "najprehajpovanejsi", aky bol kedy natoceny. Ak vas jednotka nadpriemerne nepobavila, dvojku si kludne odpustite. Ak je tomu naopak, urcite chodte aj na dvojku. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Humor nezmizel ale přílišný důraz na rodinu a vztahy přetíká až do patosu a i když je Groot sladkej jako hovno z nutrie, dětskej film přeci nikdo nechtěl. A nepřebije to ani velká dávka hvězdných cameí, několik skvělých potitulkových scén a opět perfektní Awesome mix 2. Guardians vyměkli a nedělá to dobrotu. ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama