Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 091)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Režisér prvního dílu ,nám natočil pokračování. Po 6 letech sem se na film podival znovu.Z kina sem tenkrát odcházel jako ne zklamaný ale, moc mě film nenadchl. Jak sem se po dlouhé době podíval znovu tak, sice na první film to nemá ten se mi zdál lepší.Zábavná oddechovka. Malý groot je zábavný. Marry Poppins nezklamala . Možná Stallone tu má mín prostoru tak, snad v závěrečném díle se to zlepší. 80% ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

To byla ale MARVELOVINA! Normálně si tak projíždím v hlavě jednotlivý scény a hlášky, jestli byla lepší jednička či dvojka.. who cares! Opět jsem se řezal spolu s celým kinem a kámošema. Neskutečná řežba a prdel. Někdo samozřejmě umřít musel, ale zase vznikl prostor pro novou postavu - Silvestra aka Stakara. Věřím, že třetí Strážci opět nezklamou. "I'm Marry Poppins y'aaal!" ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem jak nejlépe popsat své pocity z tohoto skvostného snimku a nenapadlo mně nic lepšího než řekl můj kolega kinematograf "janky"s kterým jsem se u toho v kině lámal smíchy a to, že je to vlastně taková moderní verze našeho oblíbeného seriálu Red Dwarf. Takže přeji příjemnou zábavu všem, kteří ocení scifi komedie tak jako my... PS : Drax Ničitel rules :D ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný nádech strážců galaxie, ale určitě v dobrém. Méně dynamický děj budí strach, že to bude horší jednička, ale záleží na pochopení filmu ze strany diváka. Možná je 5 hvězd odvaha z mé strany a ano, uznávám, jednička byla ta překvapivá a úžasná akční komedie, ale dvojka přináší poznání určitých majoritních souvislostí a více připravuje na hlavní propojení dějové linie. Co se týče Draxe, klaním se za tak úžasný rozvoj jedné z hlavních postav. A v neposlední řadě malý Groot, toho jsem si nejvíc zamiloval a po zážitku v kině ho chci domu. 90% ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Tak Strážce Galaxie Vol. 2 mám úspěšně za sebou a můžu jen vřele doporučit. Kdo si myslel, že trailer třeba prozradil moc... spletl se. Film dal více komornější příběh než jednička, místo cestování po celé galaxii zůstáváme ze 70% jen na jednom místě. Strážci musí vyřešit napjaté vztahy mezi sebou, a vlastně nejen mezi sebou. Konec tohoto filmu je podle mého zatím nejdojemnějším ze všech filmů z MCU, Baby Groot "překvapivě" opravdu nejroztomilejší postavou v celém univerzu. Srandy a zábavy je tu opravdu dostatek a potitulkové scény samozřejmě potěší každého správného fanouška Marvelu. Prostě a jednoduše, zajděte si na to co nejdřív do kina a neleňte, já se na to chystám ještě podruhé ve 3D. ()

Cernochbtw 

všechny recenze uživatele

Bylo to rychle, bylo to barevné, bylo to akční a hlavně to bylo místy i poněkud zábavné (především postava Draxe). V kině jsem měl pocit jako kdybych se díval na skvěle provedený animák, kde jen na oko hrají i živí herci. Avšak trochu mi zde chybělo nějaké hrdinství a napětí, to přišlo především až v poslední čtvrtině filmu, což na komiksovku není mnoho. ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Z kritického pohledu je to jen směsice vtípků ala Kameňák nacpaná do velkého filmu s předvídatelným dějem. Jenže postavy jsou silné, vtípky vtipné a scény epické a dojemné... ()

Ravenus 

všechny recenze uživatele

Naslapana akce, efekty, ze si ted pripadam jak kdybych mel nosit brejle, super soundtrack, interakce mezi hrdiny, obsazeni. Pribeh mi prisel trochu slabsi, stejne jako hlavni zaporak. Plus, mozna jen muj fetis, ale skoda, ze se film neodehraval na vice planetach. Slabsi 4,5. Stejne se tesim na dalsi dil jak maly dite. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Marvel se zlepšuje. Už to není o stříhání mrakodrapů laserama. Tedy není toho tolik. V poslední půlhodině to sklouzlo do klasického komiksového klišé, kdy se lítalo, padalo z nebes na zem bez zranění, ničilo se megalomansky úplně všechno a už to prostě začalo nudit. Povídačky o životě a rodině taky pěkná nuda. Naštěstí to zachraňují vtipné momenty, například když baby Groot hledá elektro číro pro pana Modrého. Taky potěšil Stallone a omlazenej Russell, kterej ukázal, jak moc už jsou digi efekty dneska na výši. Nadprůměrná zábava, škoda těch pár hluchých momentů se zbytečnými kecy (filmu by slušelo ještě prostříhat tak na 90 minut) a klišovitou akcí na konci. Zábavné momenty ale převažují, takže na to klidně jděte. PS: Trošku už to přeháněj s těma post credits scenes, byly tam asi 4, takže musíte protrpět prakticky celé titulky. ()

ternov 

všechny recenze uživatele

V posledni dobe jeden z nejlepsich filmu co jsem videla. Uz si ani nepamatuju, kdy jsem se takhle u filmu zasmala. ()

vaava 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem se na druhej dost těšil a byl, pravda, celkem nažhavenej, ale tohle byla pecka! Ten film je neuvěřitelně nabitej! Má tah na branku jak sviňa, pořád se něco děje a nenechá tě vydechnout, neexistuje tady tradiční dějovej oblouk, ale je jich tu několik za sebou i přes sebe, srší vtipem, najde se i romantika, smutek. Nemam slov, dávám pět a pudu na to asi eště jednou do kina. ()

hospoda96 

všechny recenze uživatele

První díl přece jen o stupínek výše pro mě, nicméně stále velmi zábavná akční jízda s výborným vizuálem a soundtrackem. Zklamaný rozhodně nejsem. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Paráda, paráda a ještě jednou paráda! Parádní akce, parádní hlášky, parádně vyhrocené a emoční finále, zkrátka paráda! ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Podstatně lepší jako jednička. Nebuduje se tam ani vesmir vlastni znacky ani MCU jako v jednicce, takže je čas na v podstatě komorní příběh, který, nebýt někdy až násilně roubovaného humoru a nějaké oldies písničky, byl v podstatě dokonalý. Zapínal jsem to s velkou skepsí, ale takhle svojský film se v Ačkové lize megablockbusterů nevidí každý rok. ()

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

ok, je to tady... odpad pro marvelovku :/ ten film dobrý 3/4 stopáže nemá ZÁPORÁKA... opakuji komixovka s hrdiny většinu filmu NEMÁ záporáka... je to uplná bezduchá kravina už ani ten retardovanej strom mě nebavil ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Už jednička mi přiliš nesedla a dvojka jede v podobných kolejích, byť tentokrát je můj celkový dojem lepší. Film je netradiční v tom, že se vůbec nebere vážně a postavy si neustále z něčeho nebo někoho střílí (podobně jako třeba Deadpool). K tomuto netradičnímu pojetí přispívá i zajímavě zvolený soundtrack, který provází zejména akční scény a vnáší do nich určitý vtipný nadhled. Hlášky jsou poměrně vtipné a místy i dost ujeté. Problém je ovšem v tom, že i přes poměrně dlouhou stopáž film místy působí trochu prázdně, k čemuž přispívá i absence výrazného záporáka. Kurt Russell je velmi charismatický herec, ale jako záporáka jsem ho prostě nebral - byť je jeho postava zahrána naprosto skvěle, tak je vlastně po většinu filmu klaďas. Přestože ve filmu zazní i pár hlášek pro dospělé, tak na mě snímek prostě působí dojmem, že je určen primárně pro mladší publikum, ale dokáže nabídnout i silné momenty. Celkově mi ale zatím Strážci Galaxie do rozsáhlého marvelovského univerza moc nezapadají - i když nutno podotknout, že se o to zatím ani moc nesnaží. Sylvester Stallone se objeví jen na chvíli v pár scénách a Michaela Rosenbauma bych pod tou digitální maskou vůbec nehledal. 65% ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Dvojka v mnohém kopíruje jedničku: vizuál, vymakané efekty, soundtrack, praštěné postavy a děj, co je vlastně děsná blbina ale tak nějak vás přece jen baví. Žádnému jinému filmu bych to neodpustil, ale Strážci to umí dobře uhrát tou svoji "poetikou" nebo jak to nazvat. Děj sice občas drhne, ale nikdy to nepadne úplně dolů. Když to vezmu kolem a kolem, vtípky tam jsou, vesmírné souboje jsou špica a občas se povedeně zahláškuje a nebo si někdo střihne dobrej gag. Sice sázka na jistotu, ale nadprůměrná. ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama